halloweenfest!

nu håller jag på att packa ihop det sista och sedan bär jag iväg! ikväll är det fest, rättare sagt halloweenfest som fan (!) och jävlar vad vi kommer äga! haha, får man hoppas iallafall! det är runt 60 personer som ska komma så det lär bli drag iallafall, men man vet ju aldrig om det är positivt drag eller negativt. haha vi får hoppas på postivit!

nu måste jag springa.
bilder kommer i morgon eller i övermorgon. haha beror på hur det mås i morgon förstår ni. ;)

puss

this is how life's supposed to be

nu har jag precis kommit hem från min bror, eller nej, från att ha lämnat min älskling - malin hedberg - vid pendeltåget. idag när vi kom hem från hallstavik gick vi till mig åt lite pannkakor och sjöng högt som fan till anders! haha, sen begav vi oss till min bror och spelade en jävla massa guitar hero och ät pizza, och drack redbull. apmysigt <3 min storebror är den bästa i hela vida världen och så är det bara. men det måste ju vara för att han är släkt med mig? höh.

nu tänkte jag gå och ta mig ett varmt och skönt bad och bara relaxa lite, känner att det behövs. fryser som en gris också, så kokhett vatten att bada i skulle sitta fint!

bilder från gårdagen och idag kommer senare ikväll, efter jag badat!

i morgon är det halloweenfest som gäller och då jävlar! vill ni komma? ring mig! 0761648172

puss!


going thru the motions

god morgon!

nu har jag precis fönat håret och sisådär, har väl tänkt att jag ska gå och ta någonting att äta strax, magen kurrar. idag ska jag till malins morfars landställe i hallstavik. härligt, härligt. ska bli skönt att få komma bort en stund och bara umgås med älskling. vi ska svulla (som fan) och spela spel och ha det mysigt. hihi. äsch, jag orkar inte skriva idag. jag hör av mig i morgon när jag kommer hem.

ring gärna;
0739510156 <3 (comviq)

puss


save you

You sing that you're in love, but tell me what you're hiding
You sing everything is fine, but i can see youâ´re lying
Isn't he there for you to pick you up when youâ´re down
To love and praise you
You sing life's complicated, genetics and what's right
You sing life's devastated, it never seems you fine
Cause all you ever needed was someone who'd stand by your side
So i wanna save you, i will rescue you

Cause when the clouds are over
Rain is pouring and everything will start
I'll be your crying shoulder
When it's over, i lift you up
And when there's no one else would take your part
And shelter you from hart
I will save you, i will rescue you
I will save you

You sing that love is something, it never takes a side
You sing you'll be left alone, if you don't stay by his side
I will be there for you, when no one else will be around
I will save you, i will rescue you

Cause when the clouds are over
Rain is pouring and everything will start
Iâ´ll be your crying shoulder
When it's over, i lift you up
And when there's no one else would take your part
And shelter you from hart
I will save you, i will rescue you

When you feel your world is sinking
Everything will exhaust
I was meant to the bottom of the sea
To pick you up
When you seem to have lost your faith
I'll be your sun, your guiding star
And you know
Girl you should know

Cause when the clouds are over
Rain is pouring and everything will start
Iâ´ll be your crying shoulder
When it's over, i lift you up
Cause when there's no one else would take your part
And shelter you from hart
I will save you, i will rescue you

Cause when the clouds are over
Rain is pouring and everything will start
Iâ´ll be your crying shoulder
When it's over, i lift you up
And when there's no one else would take your part
To shelter you from hart
I will save you, i will rescue you
I will save you
Save you



youdontevenknow to RATLEG 29 okt, 00:37
och det är precis vad du har gjort malin! när jag lämnade c, fanns du där redan samma dag för att hålla min hand. vi gick igenom den hittills svåraste tiden i våra liv tillsammans, samtidigt, samma dagar. du andades istället för mig när jag inte fick någon luft och jag gjorde detsamma för dig. du räddade mig från att falla ännu längre ner än var jag redan var och med ditt stöd kunde jag följa mitt hjärtas väg. du gör mig så stark och så modig, för jag vet att även fast jag gör fel, finns du där och stöttar mig genom det tills jag kommit upp på fötterna igen. jag hade aldrig klarat av motgångarna utan dig, speciellt inte denna.

vi har våra stunder då vi tjafsar och bråkar, men efter varje gång kommer vi närmre varandra. du tänker som jag, du är som jag. vi är ett. när jag är tillsammans med dig är jag mig själv till hundra procent. tänk på allt vi gjort och ständigt gör tillsammans? jag kan inte komma på en endaste sak jag döljer för dig. ingenting.

jag älskar dig och jag tänker inte ta ett enda steg utan dig i livet, bara så du är förberedd på det. jag tänker kämpa in i sista sekunden ifall det kommer att hända. jag tänker inte förlora dig.

save you - anders johansson <3

RATLEG to youdontevenknow 29 okt, 00:46
vi pratade om låten innan. vi pratade om hur osäkra vi var i de förhållanderna vi båda hade och att vi egentligen inte ville. men när den dagen kom krossades vi. vi var förstörda, chockade, rädda för att kunna gå vidare utan att ha någons hand i våran. men vi slog till det, med ett sånt hårt slag att vi fortfarande sitter här idag. och jag kan inte förklara hur tacksam jag är för att du tog emot mig. för att du inte lämnade mig ensam med min smärta trots att du redan hade din egen att bära på. ditt hus stod öppet och jag kan aldrig förklara hur tacksam jag faktiskt är för det. till och med din mamma fanns där och övertygade mig vilken idiot jag var som faktiskt kände mig ledsen. han var ju absolut ingenting att ha när han betedde sig som en 4 åring. jag känner mig så jävla trygg i ditt sällskap för jag vet att om jag behöver gråta så kan jag gråta, jag behöver aldrig någonsin sitta och hålla det inom mig. och behöver jag skratta så skrattar jag för jag vet att du alltid finns där för mig. i vårt och torrt. i nöd och lust. vi är faktiskt som ett gift par, för vi kan hantera varandras känslor så pass bra. det spelar ingen roll vad det handlar om, är jag ledsen är du ledsen med mig. är du ledsen så gråter jag med dig. vi är som piff och puff, som ed edd och eddy. jag kan inte förklara hur tacksam jag är, jag vill bara skrika ut tack men det är inte tillräckligt. att du följer med mid och delar min högsta dröm med mig är också ofattbart. jag vet inte vad jag ska säga, annat än att vi ska ha det riktigt jävla underbart i england. de ska slå allt. och vi ska aldrig, någonsin, komma in i ett förhållande där vi mår så pass dåligt som vi faktiskt gjorde då. vi förtjänar det inte, inte för en fucking sekund. jag tillåter dig, aldrig någonsin att komma in i sådant skit igen. vi måste ha någon som kan hantera oss, som vet hur man gör för att visa att man bryr sig och inte bara säga det. den dagen du säger upp vänskapen med mig bryter jag in dig i ditt him. precis som en viss annan nämde att ahn skulle. men jag gör det, på riktigt. för jag kan verkligen inte stå ut utan dig vid min sida. jag behöver dig för att kunna andas. och uppkommer det någongång något problem så vet du var jag bor. och jag vet vart du bor, säg bara till och jag kommer på en gång. jag älskar dig så jävla mycket och jag står inte ut att låta dig genomgå sådant skit igen. right?

thats what friendship is all about.


<3
jag älskar dig så jävla mycket.

äntligen

phew, nu är det lugnt och skönt här hemma! haha. när jag hoppade av bussen i agnesberg vid halv sex tiden mötte jag mamma, linus och linnea - mina sötnosar! sen har jag och linnea busat gärnet i över en timme. haha, är fan helt slut nu efter det, och dessutom så suger huvudvärken all kraft ur mig. blä.
jävla ögonfittläkare. mamma har ring runt hela jävla dagen och inte en endaste avdelning har fått in min remiss, och ingen vet någonting om hur lång tid allt ska ta. fan, läkaren jag träffade på akuten sa att det skulle gå fort eftersom det var såpass allvarligt, men tjena. idioter. snart skär jag ut era jävla ögon, då ska ni få känna på smärta!

dagen spenderades med lisa och det var mycket trevligt får jag lov att säga. vi gick mest runt och kollade affärer och promenerade ute i det trevliga regnet. blä. men det var trevligt att träffas iallafall, inte ofta vi ses liksom! så tack lisa för en trevlig dag! <3

nu har kenneth och molly åkt iväg för att köpa middag på grekiska kolgrillsbaren! så jävla gott. ska äta sovlaki med pommes, mums säger jag bara!

har inte mycket mer att skriva förtillfället.

i'll be back


getis!

hej & hallå, nu har jag precis varit ute med vovven & det är kallt som satan, brrr! jag måste verkligen köpa en halsduk. haha, men iallafall, nu ska jag gå och ta någonting litet att äta sen ska jag bege mig till stan för att träffa min käre vän lisa, getis! det var grymt längesen, om man inte ska räkna med den lilla stunden vi fick i dublin i juni. haha. trevligt värre ska det iallafall bli!


<3

nu måste jag snart springa till tåget, haha. skriver mer senare!

puss!

vi dog

"Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin Ladens släktingar. De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor Marme Laden och hans två bröder Choko Laden & Remu laden. i lördags kväll tillfångatogs även hans syster Pina co Laden, man spanar nu efter hans kusin Sal laden"

hahaha, åh! vi skrattade så tårarna sprutade igår när vi hittade denne. åh sjäälis! kom tillbaka, jag saknar dig redan, trots att det bara var ungefär åtta timmar sedan du åkte. nu är du 51 jävla mil ifrån mig, jävla äckel avlånga sverige. trots avståndet är jag så jävla tacksam för att du finns vid min sida, du är världens bästa vän & världens absolut bästa sjäälis. du är något alldeles extra!


<3
 <3 <3 <3
<3 <3


nu ska jag fortsätta lyssna på jens, sakna sjäälis, och göra ingenting. fan vad skönt!

pusspuss!


idioten = jag?

jag bara älskar att jag får skit från alla olika håll jämt och ständigt, på grund av ingenting! inte ett jävla skit har jag gjort! vafan är det jag gör fel för att förtjäna det här? jag förstår det verkligen inte.

jag hatar att vara den som alltid kommer ikläm.

så var vi på 66 mils avstånd igen!

jag kom hem för inte speciellt längesen och nu sitter jag här ensam i mitt rum och har precis duschat. tomt är det nu när sjäälis har åkt hem. blä.

vi vaknade av att klockan ringde åtta i morse, sedan åt vi lite frulle och sedan bar vi oss iväg mot bromma flygplats. där var det "hejhej, ses om ett år eller något!" suck.. det är verkligen lika tråkigt varje gång. tycker att det är helt otroligt att det ska behöva vara 66 mil mellan någon man tycker om så mycket och har så jävla roligt tillsammans med! urk, men vad ska man göra? jag är glad att jag har en sådan fin vän vid min sida ändå, trots avståndet. 


jag kan inte göra annat än att tacka för en jättetrevlig helg, sjäälis! i'll never leave your side. <3


idag tror jag inte att det händer så speciellt mycket,.. men jag är inte på topp, så jag klagar inte, haha. men man vet dock aldrig vad som händer, men det lär visa sig.

nej nu ska jag klä på mig lite och sen göra nudlar! mums.
bilder och så kommer senare <3


can't get any better

ny dag och nya tag! woho! igår kväll svullade vi en jävla massa popcorn, kollade på "morgan påhlsson" men den laggade så vi gav upp, gjorde oss ordning för sängen och satte på ett avsnitt av morden i midsommer, som vi båda gillar som fan! hih. äntligen någon som ser det braiga i det. vi somnde rätt snabbt och vaknade av att klockan ringde klockan elva, trodde vi ja. inatt ställde man ju tydligen om klockan, så den var ju bara tio, men men. att tjäna en extra timme gör inget!

nu har vi precis ätit frukost och så. ska väl färga sjäälis hår snart och sen så småning om ska vi väl bege oss in mot stan. vi ska se "låt den rätte komma in" på bio vid halv sju tiden! den verkar jättejättebra, så det får vi hoppas.

jag skriver mera senare!

puss så länge


bowla

jahaja, nu sitter vi här igen. kvällen har ännu en gång bara sprunigt iväg och wips så är klockan över tolv. haha. kvällen har spenderats i sundbyberg och på ett bowling ställe där, mycket trevligt! det är inte ofta man bowlar men när man väl gör det så då jävlar gäller det att äga. mohaha. blev typ väldigt jämt ändå men vi säger att jag vann!

nu tänkte vi lägga ossi min stora säng och glo på en film och svulla, mums!
hör av mig i morgon!


<3


puss!

snyggheten smittar av sig

<3
<3

"VAFAN ÄR DU IFRÅN?"

nu är vi hemkommna från en lång dag i stan! vi åkte hemifrån med kvart i ett tåget och kom hem alldeles nyss. vi har gått, gått, gått och gått. hur jävla långt som helst! men det är alltid trevligt, malin måste ju passa på att kika runt i huvudstaden, inte varje dag hon är här. haha. och jag, ja.. jag får väl offra mig. haha! nejdå, det är alltid lika trevligt. trots att köpen blev rätt få idag, iallafall jämfört med förra gången hon var här. men men. några fynd hittade vi båda trots allt, jag en jacka och hon massa förhäxad grejer och en tröja! mysigt värre.

nu när vi satt på pendeltåget på väg hem satte sig två snubbar brevid oss. ena var full och glad och den andre mådde väl icke så bra, han var ju gamling så. haha. iallafall så börjar den unga snubben snacka med malin.

han - "du bha smsar hela tiden.."
hon - "ja det är väl klart"
han - "meh, mycket bättre att ringa ju. "
hon - "nej men jag smsar gratis"
han - "VAFAN ÄR DU IFRÅN?!"


hahah. lagom roligt sådär, men ja älskade sjäälis, det hörs var du kommer ifrån! gulligull på dig! haha.

nu ska vi väl äta om en stund och sen ska vi väl hitta på någonting trevligt. vi får se vad det blir. men ja, jag kanske skriver mera senare, det visar sig.

puss!

sjäälis <3 sjäälis

jävlar vad dagen har gått fort! jag åkte till skolan vid elva tiden, hade svenska, sen historia och därefter åkte jag med bella, cicci och victoria till centralen en snabbis. haha, såg adam tensta som cicci så gärna ville. höh. sen begav jag mig mot bromma flygplats för att vänta på malin! var där tidigt men fördrev tiden med att prata med malin (hedberg) i telefon. det var mysigt, längesen vi pratade känns det som.

iallafall, när vi väntade på bussen vid flygplatsen så ringde jag till mamma och trevligttrevligt vi slapp vänta ute i kylan på bussen, för de var alldeles i närheten, så vi fick skjuts!
vi åkte hem, gjorde allmänt ingenting, sedan åt vi och vid halv åtta åkte vi in till stan. tog med stativ och våra supersexiga kameror. tåg pendeltåget till södra station och där gick vi götgatsbacken ner till slussen, fotade lite här och lite där. sen träffade vi massa konstiga fulla snubbar också! en snubbe var väldigt orolig för han var redan jättefull och skulle på en dejt. han önskade oss en trevlig tjej! hahaha, host, trevlig kväll heter det lilla gubben.

vi köpte godis och sedan åkte vi hem. nu har vi suttit här och gjort massa skojs en stund och äsch! nu ska vi lägga oss och glo på någon film och svulla, det blir trevligt.

puss!


redbull <3

<3

e m m a   m o h l é n

some people live, some people die

godmorgon! nu har jag duschat, fönat håret och fixat mig. haha, är ute i god tid som vanligt. ska inte gå förrens tjugo över ungefär, men men. skönt att inte stressa till döds.

fick ett sms av sjäälis i morse och *trumvirvel* .. wee hon kommer ikväll <3 eller ikväll och ikväll, halv fem landar planet på bromma flygplats! helt underbart. vad vi ska hitta på ikväll dock vet jag inte, men det visar sig. kanske bara kollar film eller så, eftersom hon inte mår 100%igt bra, och jag får lov att säga att det gör inte jag heller. jag skulle nog behöva vila i någon dag, eller tre hundra.

<3


nej, nu ska jag gå och svepa en iskall redbull så man kanske vaknar någongång.

later pep's <3

you might think im a fool

äsch, det blev inget hejdundrans inlägg idag som jag skrev förrut. har varit alldeles för seg och trött för att orka skriva ett sådant. jag började, men gav upp, haha, men så kan det gå. jag är verkligen helt slutkörd efter de senaste veckorna, pluggandet har tagit kål på mig, men i morgon då jävlar, äntligen är det lov!

förhoppningsvis så kommer malin, aka sjäälis, ottosson till mig i morgon, enda från lilla söta ronneby! jag hoppas verkligen att du mår bättre i morgon, sjäälis, så du kan komma. det vore jävligt surt om det inte blir så nu när vi båda sett fram emot det! jag saknar dig som fan! det var ju grymt längesen vi sågs sist.. typ över ett jävla år sen.. urk. det är fan inte okej, inte så roligt som vi har tillsammans.
nej, jag tänkte faktiskt lägga mig i sängen och glo på tv i en timme eller två och sen sova. jag ska hålla en tumme i sömnen, för jag vill så gärna ha dig här i morgon!

soulmates!
<3 - soulmates till the end. right?

jag och denise har halloweenfest-planer alltså! hoho så duktiga festfixare vi är. nejmen, det är inte bekräftat än, haha, men vi får väl hoppas att våra planer fungerar? för fan så roligt jag tror det skulle bli. massa folk, massa röj, massa skratt! det skulle behövas! ska hålla en tumme för det när jag får min skönhetssömn inatt också, så vaknar jag i morgon och har en himla massa bra saker framför mig.

får inte glömma london heller för i helvete! snart drar vi bella & malin. jag längtar så mycket. kan inte bli en dålig resa med tanke på att jag får vara vid eran sida, i världens bästa stad och se världens bästa mcfly (och ragga på massa snygga jävla engelskmän!) puss på det!

äsch, nu ger jag upp en aning. jag skriver mer i morgon när jag vaknar!

sovgott allesammans.

<3

the show must go on

nu var dagen över och pheew vilken lättnad! struntade i engelska lektionen dock och det var väl lite halv kasst gjort, men fan. jag tar igen det veckan efter lovet istället. det blir skit bra!

medie kommunikationsprovet gick bra, godkänd blir jag absolut och mer än så kan jag inte kräva eller förvänta mig. jag och bella borde sitta vid samma bord jämt när vi var prov, ihih. tankeöverföring is the shit!

nu sitter jag här och äter nypoppade popcorn och dricker cola! måste snart städa, igen. jag säger ju att det blir stökigt direkt, fan! haha. jag borde lära mig att hålla ordning på grejer direkt, istället för att småstäda jämt. äsch, blä.

jag skriver mera senare, jag har tänkt skriva ett hejdundrans inlägg sen, so be prepared! höh.

<3

fuck off again

snart medie kommunikationsprov.
vårat nya schema suger min fitta.
jag är totalt opepp på allt skit.
mediagymnasiet kan knulla sig själv upp och ner

JAG ORKAR INTE.
men önska mig lycka till med livet.
pff.

suprise

ibland överraskar jag verkligen mig själv alltså. trots att jag somnade vid två inatt, så sitter jag här i journalistik salen, pigg och glad ändå! okej jag är inte pigg, men inte förjävligt trött heller. haha. jag ska vara glad som kom upp överhuvudtaget. det trodde jag inte om mig själv! hah, duttig flicka är ja!

jag har ingen aning om vad som händer nu på journalistiken, men ska vi inte göra någonting speciellt så tror jag att jag drar härifrån och sätter mig och pluggar på medie kommunikationen istället, tror jag. känns värdelöst att sitta här och göra ingenting. men men, det visar sig!

uppdaterar senare, mina kära vänner!

puss!

fuck off

det kommer stunder helt plötsligt, från ingenstans, då jag faller, faller tills jag hamnar på botten. jag tror det är när jag slappnar av, glömmer allt plugg, glömmer alla krav jag ständigt har på mig och bara andas, bara är. tårarna kommer, ångesten kommer, paniken kommer. men det är skönt, skönt att gråta ut. då känns det lättare att gå vidare sen, även fast det smärtar något otroligt att ha så ont.

något att vara glad över är att det snart är lov! och på fredag kommer malin, aka sjäälis, ottosson hit, från lilla söta ronneby. jag längtar något otroligt måste jag säga. det var typ över ett och ett halvt år sen vi sågs sist och fan, det är inte okej! jag älskar dig, soulmate <3

egentligen borde jag sova för längesen, ska upp 06.45. fyfan! jag kommer aldrig palla, mitt humör kommer vara långt nere i underjorden, men ah. sånt man får ta. får väl se när jag kommer i säng, lär väl bli om en timme eller två, eller tre. beror på när FITTIGA LILLA JAG SOMNAR.

nej, jag känner att jag kommer glida in på fel spår om jag skriver vidare och jag orkar inte det. jag vill inte deppa, jag vill inte vara nedstämd. nu är vi glada. (för det är ju så lätt..)

hör av mig i morgon!

pussinuss

  <3    'i need love, seriously'


pyttipanna

jag hade glömt hur gott pyttipanna var! speciellt med rödbetor till. mums! det har jag precis ätit, så nu är jag mätt och belåten! haha.
jag är alldeles, alldeles strax klar med historian, fast jag orkar inte mer idag. iallafall inte just nu. tänkte istället börja med att skriva om watergate artikeln istället.. sen blir det till att plugga röven av sig inför mediekommunikationsprovet. fan, plugg plugg plugg hela tiden plugg.

<3

det börjar lika något nu va?

i will återkomma.

puss

snabb!

jag måste ändå vara ganska snabb, haha. jag tog bussen hemifrån 12.10 och nu är jag hemma 13.50. = 1 timme och 40 minuter för att åka fram och tillbaka till skolan, köpa 4 energidrycker och hämta en bok. ujuj, rekord nästan. fuskade dock lite då jag fick skjuts hem ifrån bergshamra! haha. men det kan faktiskt inte räknas som fusk, bussen åkte efter oss hela vägen hem. sådeså!

nu tänkte jag gå och laga lite käk och sen tänkte jag sätta mig med den bärbara datorn i köket och försöka få lite plugg gjort. önska mig lycka till, i think that behövs.

pussigull

hey hoe lets go

nu ska jag alldeles strax dra mig mot bussen. ska åka till skolan, hämta "skärvor av ett liv" boken, så jag kan skriva klart det. sen ska jag köpa fyra stycken energidrycker och sen dra hem igen. höh, skolan som betalar!

tänkte att jag kunde plugga påvägen, för det behövs. måste börja plugga in mediekommunikationen tills i morgon. woho. hejja emma! eller något.

hör av mig sen, måste gå nu, bussen går tio över!

puss!


GRATTIS SWEETHEART <3

<3

jag är bara 34 minuter sen med att slänga upp ett litet grattis blogginlägg! förlåt för det cicci, men återigen grattis på födelsedagen älskling <3 hoppas du haft en jättejättefin dag, det är du värd.


big city dream

haha! mitt förra inlägg är ju bara så underbart skrivet! ojoj vad glad jag var, eller inte. stog verkligen och skrek i vardagsrummet att jag ville döda dom. haha. men ni kan vara lugna - jag är betydligt gladare nu, men dessvärre betydligt tröttade än förrut. haha! så går det!
kvällen blev väldigt trevlig trots allt pluggande och detta är tack vare några enskilda människor. tack säger jag bara! det är konstigt hur vissa människor kan få en så jävla glad, på ett sånt där speciellt sätt, som inte många kan liksom. underbart är det.

historian är inte hundra procent klar, men det sista får jag fixa klart med i morgon för snart tänkte jag ta och lägga mig i sängen och glo på tv. har sjukligt ont i huvudet också, tror jag suttit här för länge. haha. inget ovanligt dock. haha.

blir ingen skola för min del i morgon, ser till att skriva klart (läs: om) watergate artikeln, plugga på medie kommunikations provet och gör klart historian hemma istället. känns mycket mycket bättre. bjuder på en jävligt snygg bild jag fotade idag när jag och molly var ute en sväng. jag älskar den!


<3

just det att hon inte har någon mun på bilden, säger mig som har fotat bilden så himla mycket, det är en väldigt viktig detalj. de som drabbades av idiotfittorna och fick sitta i koncentrationsläger hade ingenting att säga till om, deras röst blev inte hörd, för för nazisterna var de var inte människor, utan de var något omänskligt som kunde behandlas hur som helst. usch, nej jag blir bara arg när jag tänker på skiten. jag hatar den här världen. blä.

skriver i morgon när jag vaknar.

puss&godnatt!

i dont breath the way i used to

just nu är jag allmänt less på allt, ont i huvudet, seg. jag hatar idiotfittan hitler och idioten rudolf höss. VARFÖR? jag orkar inte skriva om hur fittigt ni tänkte och hur fittigt ni behandlat så många människor. hade ni levt hade jag velat döda er, så jävla långsamt, bara så ni vet. FITTOR.


usch. jag är glad, inte.
är dock lite "glad" till att jag är klar med alla bilder till skiten nu.
alltid något.
fittskithelvete.
skriver mer sen.

blä.


im workin' it out

nu har jag suttit och pillat med en bild till historia skrivningen i cirka två timmar! är helt slut i huvudet och ändå inte helt nöjd med resultatet. fan, att man aldrig kan få bli nöjd? jag hatar att vara så himla petig. men men, nu orkar jag inte med skiten mer ikväll iallafall, får bli mer i morgon isåfall om jag inte tar den som den är.

funderar faktiskt starkt på att lägga mig och glo på tv redan nu, haha, klockan är ju fan inte ens tio. men jag ska upp tidigt i morgon, så lite sömn vore trevligt. haha, vi får se hur det går med den saken.. lär väl fastna här som vanligt.

skriver mera i morgon när jag vaknar, om jag hinner!

puss&natti.


done

nu är det nästan obehagligt rent i mitt rum. haha. jag har städat och städat och städat i över en timme nu, men äntligen är jag klar! har städat i ordning i garderoben, damsugit, bäddat sängen, torkat rent barbordet och alla hyllor, torkat spegeln! ja, fixat och donat med allt helt enkelt! alltid lika skönt när det är klart. känns så jävla bra och man trivs verkligen nu. haha. inte ofta, eller jo. på något sätt är det mycket mysigare när det är stökigt, mer hemtrevligt. men i morgon ser det väl lika förjävligt ut igen.. brukar vara så.


rentochfint!

nu måste jag börja skriva på historian, innan klockan blir alldeles för mycket! min lunch och frukost idag har bestått av en tunbrödsmacka med smör och två extra stora redbull. gud vad jag är hälsosam, eller inte. denise - rehab eller vad säger du? haha.

later, puss!

 

nothin' else matters

nu har jag varit ute med vovvilutten, som förövrigt är en plåga att gå ut med nu. någon tik i området som löper, aaah! han ska in i buskarna och tydligen tycker han att jag ska följa med? äh, dumstrut, jag ger fan igen någondag. haha. det kan jag lova! höh. mötte molly på vägen också, så fick sällskap en bit. trevligt, trevligt.

jag måste sätta igång med pluggandet nu, tyvärr. suck. jag har verkligen ingen som helst ork, men det är väl bara att bita ihop, tuta och köra!

- historia skrivningen
- engelska prov
- skriva sista läsloggen i svenskan
- medie kommunikationsprov


ja. det är ju lite att göra, men det går nog fint om jag bara tar ur tummen ur arslet och gör det jag ska. brukar dock inte gå så bra, men ah. nej. fan. haha. nu kan jag inte skriva heller.

jag återkommer.

she't got style

pust & stön är det enda som passar att inleda detta blogginlägg med! fan vad trött & seg jag är. jag gick ifrån datorn vid halv två igår, la mig i sängen, kollade klart på morden i midsomer - blev ändå inte trött så kunde ändå inte somna. så då satte jag på tvn, kollade på en asbra film som slutade tio över fyra. sen la jag mig och stirrade upp i taket och ah. jag antar att jag somnade vid fem tiden någongång, blä! jag som skulle vara utvilad så jag orkar plugga gärnet idag, men nejnej. äsch, plugga får jag ju göra i vilket fall som helst. skiten måste bli klar..

nu sitter jag och lyssnar på nevershoutnever! - så sjukt jävla bra! konstig musik = bra musik! yä! haha. nej fan, nu ska jag strax gå en liten promenad med vovven min. ska bara klä på mig lite kläder och så. uppdaterar senare!

puss!

jag hatar dig

jag hatar att jag bryr mig så mycket om dig.
jag hatar att du kan krossa mig genom att göra absolut ingenting.
jag hatar att du är så jävla vacker.
jag hatar att du får mig att le som ingen annan.
jag hatar att jag träffade dig från första början.
jag hatar att jag inte kan motstå dig.
jag hatar att jag saknar dig så otroligt jävla mycket.

jag hatar dig!

im not cryin', i just got something in my eye

nu är det väl snart dags att bädda ner sig i sängen, igen. det känns som att dagarna bara susar förbi och att man hinner inte med alls. ingenting vettigt händer det heller, men ändå lyckas tiden springa förbi. värdelöst är vad det är. morgondagen lär väl bli likadan eftersom jag är ledig. suck. en himla massa plugg, sova och göra absolut ingenting. usch vad värdelöst allting känns ibland.. suck.

tänkte sätta på morden i midsomer och lägga mig snart, som sagt. jag började kolla på den i går, men somnade som vanligt mitt i, så nu kanske jag kan se klart på den, om jag inte däckar direkt. haha. men det tvekar jag på, sov fan 12 timmar inatt.

äh, skriver mera i morgon och uppdaterar er om mitt sanslöst trista liv.

puss!


here goes nothin'

dagen har bara sprungit iväg, men lite nytta måste jag ändå säga att jag gjort, även fast jag vaknade sent som fan. har börjat skriva på historian och faktiskt kommit en bit! sen har jag även skrivit ihop nästan alla anteckningar till medie kommunikationsprovet. engelskan har jag inte orkat ge mig in på än, haha. det får bli en annan dag.

jag har ingenting att göra och det är så jävla trist. ska nog ta och spela ett tråkigt jävla spel någonstans nu tror jag.
återkommer när jag har någonting vettigt att säga. kanske aldrig får någonting vettigt att säga, men jag lär återkomma ändå. haha!


<3

världens vackraste människa. <3




 


världens bästa mamma

vem har världens bästa mamma, om inte jag? haha. jag blev väckt vid ett tiden ungefär, men sov vidare till två, sen blev jag hungrig och fick frukost på sängen medans jag kollade på någon söt film på trean. gissa vad det blev? mackor med en iskall energidryck till! ih, mammi är bäst i hela världen!

nu har jag duschat, pluggat och lite så. tänkte såfort jag fixat mig klart, börja plugga på medie kommunikationen, engelskan och sen sist men inte minst historian.

drömde världens hemskaste dröm inatt.
det hugger fortfarande i hjärtat.
jag vill inte att du ska betyda så mycket för mig.
försvinn?

old times

jag sitter här och bläddrar igenom en massa gamla bilder. det är både bra & dåligt, roligt & tråkigt. vissa bilder kommer som knivhugg i hjärtat, andra som en varm känsla som ilar genom hela kroppen. det finns så mycket jag saknar, så mycket som jag ångrar att jag gjort i mitt liv. bilder är nog det som kan få en att minnas. de bästa stunderna & det sämsta.

<3

jag och antonia har varit vänner sen urminnes tider. vi växte i princip upp med varandra och våra minnen tillsammans är oerhört många. jag kommer aldrig glömma våra rockringstävlingar vi hade på gården, alla gånger då vi bråkade över bokmärken, pokemon-kort, eller spice girls bilderna som vi böt med varandra stup i kvarten. jag kommer aldrig glömma alla de gångerna då vi cyklade ner till torget och köpte våra pokemon klubbor med tuggumi i eller alla gånger då vi gått påskkärringar och fått ihop flera kilo godis och hundralappar var. alla de sakerna vi gjort tillsammans är ovärderliga och kommer alltid finnas med mig.

ibland kan jag inte låta bli att fundera på hur våran relation hade varit om jag inte hade flyttat ifrån pappa. jag tror vi hade varit så himla närmre varandra om jag bodde kvar där. vi var som systrar när vi var små. umgicks jämt och gjorde mycket tillsammans, kanske skulle de ha varit så än idag?

kom ihåg antonia, att även fast vi inte träffas och pratar alltför ofta idag, så kommer du alltid vara en nära vän för mig & en plats i mitt hjärta kommer du alltid ha. vi var så jävla korkade när vi var små, speciellt tillsammans. "vi har ingen hjärna" kommer du ihåg? haha. jag kommer ihåg den dagen som om den vore igår. tack för alla fina minnen antonia sjöö <3

i'm trying really hard

jag har så mycket jag vill skriva just nu. så mycket att jag inte får ut ett enda ord som jag vill. så jag lämnar det och hoppas att samma tankar dyker upp en annan dag, för jag vill verkligen få ut det.

kvällen har iallafall varit jättetrevlig! jag mötte bella & carro på centralen vid åttatiden och sedan for vi iväg till gröndal där det var fest. väldigt mycket folk i en väldigt liten och trång lägenhet men trevligt var det ändå, blev dock lite småkaos där på slutet, men lite överraskningar hit och dit skadar ju aldrig! haha. vi drog iallafall därifrån rätt tidigt och begav oss in mot medis, käkade på donken där och vi även träffade på en väldigt märklig tant. hon kallade oss småfittor och allt möjligt. herregud lilla tantisen. det roligaste var dock när jag tog upp min mobil och skulle ringa ett samtal, då tar kärringen handen mot sitt öra som att den var en telefon och började snacka i den. "jag kommer tillbaka till vaxholm snart, där bor jag ju! ja det är ju stormigt på havet här. sydost vind, vågor.. *tyst lång stund* jag återkommer senare" - hahaha. sjukt rolig tant, men småfittor var nog det roligaste. vilka människor det finns alltså.. det är ju dock dom som gör ens dag ibland! så tack surkärring för ett väldigt gott skratt! tack för en trevlig kväll, brudar. ni gör mig glad. dont worry be happy, det är det bästa man kan göra.

nu ska jag bädda ner mig under mina två mysiga täcken och slappna av. känner att jag behöver det. kom och håll sällskap? och föresten, vad är det för tönt som kommenterar anonymt? det stör mig.

skriver i morgon.

puss & natti


smile smile smile

dagen har varit lång och ännu längre skall den bli! haha. ska snart iväg till min bror för att låna lite pengar, sen ska jag ta pendeltåget till centralen, sen tuben till gullmars och möta bella och carro där. sen ska vi vidare till något ställe, kommer inte ihåg vare var, men ah. blir nog bra. lite party party blir det där iallafall. chill som fan!

jag orkar inte skriva mer nu, har skrivit tillräckligt på andra håll redan, haha.

uppdaterar kanske när jag kommer hem!

puss1

more pics

<3 <3 <3 <3 <3


jag saknar drömmen vi delade förr, denise. drömmen om att få sjunga, spela in en skiva, visa vad både du & jag kan. framförallt hur bra vi kunde tillsammans. jag saknar alla stunder vi stått och spelat in våra ljuvliga stämmor och skrattat åt hur falskt det ibland har låtit och de gånger då vi båda fått gåshud på armarna för att vi faktiskt kan sjunga. kommer du ihåg klippet där vi sjöng you raise me up? när det faktiskt lät bra, det var vackert, man blev rörd. åh vad jag saknar våran tid. då det var du & jag mot allt. jag vill bara spola tillbaka tiden och vara tillbaka där på ruta ett. jag saknar oss, min vän.

<3
 

im tired since last nigh and im trying to do things right

jag har jättemegahypertråkigt och det är tråkigt. jag vet inte vad jag ska göra, känns som att jag har så mycket att göra, men ändå finns det ingenting jag kan göra. varför glömde jag alla historia papper i skolan? idiot på mig. annars hade jag satt igång med skrivningen som är på hela sex a4 sidor. aja. får sitta hela nästa vecka och i morgon ska jag och bella köra stenhårt! äsch, så mycket och göra har jag väl inte. nejnej! visst. suck, jag får panik och bara rycker i hela kroppen
när jag tänker på det.

det är så otroligt frustrerande att skolan lägger allt på en gång. ena månaden har vi ingenting att göra, och då menar jag ingenting, andra månaden så kommer allt, alla prov och alla inlämningsuppgifter. det funkar fan inte att ha det så - man stressar fan ihjäl sig. aja, jag antar att det bara är att kämpa på och göra det bästa av det. får tänka på hur skönt det kommer vara när den veckan är slut och vi har lov! *försöker se det positivt*

jag tänkte strax gå och ta en dusch och sen vettefan vad som händer. nästan så jag skulle kunna gå och lägga mig alltså, men fan det är tråkigt. jag vill ha roligt, skratta och vara glad. men ah.. det kommer väl en annan dag, eller i en annan världshistoria.

kanske ska ta och rita lite senare, det var ju faktiskt ett tag sen nu, om man inte räknar idag på dagens PoF lektion. haha! skall bara hitta något som inspirierar mig, så jag har något att rita också.. men det löser sig. om jag nu orkar rita överhuvudtaget.

jag skriver mera senare då, och förlåt för inläggen den senaste dagarna, jag vet att jag är tråkig och att det inte händer någonting roligt i mitt liv. men det kanske kommer? who knows.

puss!

suck, pust & stön

nu, finally, är jag hemma. bara typ tio timmar senare, ganska exakt faktiskt för jag gick hemifrån 07.30 i morse, och kom hem nu, 17.30 - fyfan! men det känns alltid lika bra på torsdagar, man är alltid lika stolt över sig själv som hållt ut och pluggat som en toke hela dagen.

första lektionen var journalistik och då pluggade jag på iallafall första timmen haha. lars läste igenom min nästan fyra sidor långa watergate artikel och gav mig lite förslag på vad jag ska ändra och så, så nu ska hela skrivas om och bli grymt bra! mycket roligare att arbeta mycket med en artikel istället för att skriva flera stycken som bara blir halvbra.

jag, bella och emma åkte till nacka forum och käkade samt gick runt i lite affärer, det är massa rea där eftersom de flesta affärerna ska flytta. det börjar bli jättefint där nu, efter ombyggnaden. dom är dock inte klara, men snart så! 
vi åt iallafall thai mat, grymt gott! men jävligt starkt var det, haha. till och med så bellow mcfellow tyckte det, då är det illa! haha.

eftermiddagen spenderades med en PoF (projekt och företagande) lektion och sedan engelska hela eftermiddagen ända till halv fem, suck och stön. men trots huvudvärken och stressen överlevde jag (vi) och nu sitter jag här, äntligen hemma. haha. snart ska jag dock börja pluggandet igen.. hade tänkt skriva klart loggarna till svenskan, och sedan blir det middag! bror fyller år idag, så grattis grattis grattis broder min på 22-årsdagen <3

uppdaterar senare om blogg.se vill funka. fittsida. (jag älskar dig ändå)

puss!

blogg.se in my..

ibland blir jag riktigt ledsen på blogg.se, får jag lov att säga, som igår kväll! jag hade värsta inlägget på g, men så fungerade det såklart inte att logga in. jag blev jättearg, haha. när man vill skriva som helst så fungerar det inte. men det kanske är så det är? äh, jag antar att det är smällar man får ta. jag är inte arg längre, haha. isåfall skulle jag nog strejka med bloggandet eller någonting.

just nu sitter jag i skolan och har journalistik. jag tror inte jag har vaknat riktigt än, haha. trots att jag druckit en iskall och underbar energidryck. pff.
jag är dock istort sätt klar med watergate artikeln, jag ska bara sammanfatta lite kort om andra liknande händelser, sen ska jag visa lars och se om han har några synpunkter, som jag kan göra bättre osv! jag satsar verkligen på mvg nu, för isåfall får jag det i slutbetyg och det vore ju lagom underbart!

jag ska förhoppningsvis köpa jackan jag sa att jag hittade igår när jag och bella var och kollade runt på stan. hoppas, hoppas, hoppas att pengarna kommer in idag, för jag vill verkligen köpa den.
den är i storlek 34, så lite stor är den. iallafall i armarna och på längden, men med tanke på att det är en vinterjacka, så är det väl bara skönt? jag tror det, faktiskt. kan inte göra så mycket annat åt saken, för den producerades inte i storlek 32, så jag får överleva. visst jag kan ju strunta i att köpa den, men icke! det var den alldeles för skön för! haha.

nej, nu ska jag återgå till watergate.
skriver mer senare.

puss!

home

nu är jag hemma. dagen blev rätt okej trots det dåliga humöret osv i morse. efter lunchen åkte jag med emma och bella till slussen och kollade lite affärer, emma drog dock nästan direkt och jag och bella fortsatte vidare! hitta en jättefin jacka, som jag ska köpa (!) och även en klänning och tröja som jag kanske ska köpa och ha på min 18årsdag! haha. planerar redan, för fan det ska bli en bra kväll!

nu ska jag redigera lite fler bilder från igår och skriva lite mer på watergate artikeln så den blir färdig någongång.

puss!

uäh.

idag är det ingen bra dag känner jag. känner mig bara trött och hängig och inte pepp på någonting alls. vill egentligen bara åka hem och lägga mig under täcket, glömma, slippa tänka.
men men, när sitter jag duktig som jag är i skolan och har journalistik. duttig emma! blä. jag kommer ingenstans på min watergate artikel, det står still. uäh. blä. suck, är det enda jag kan säga just nu.
får ta och kolla på alla vackra bilder från igår så kanske jag får ett litet leende på mina läppar. haha, dom är ju trots allt jävligt fina! vi är duktiga vi, denise!

igår kväll när jag skulle lägga över ljudboken till datorn för att sedan föra över den på mobilen, så fungerade det inte såklart. varför skulle de det? det är ju min vanliga tur vi snackar om.
får ta och lyssna på den ikväll eller i morgon, jag måste verkligen komma igång med skiten, nu, nu, nu. snart är det ju lov fan och då ska allting vara klart. AH panik!

nej, nu ska jag öppna watergate artikeln och strirra på det jag redan skrivit, mer än så lär det inte bli.

puss!

trött som en gnu

nu har redigerat bilderna sen jag kom hem. haha, är helt slut i huvudet. har inte direkt någonting vettigt här att skriva heller, men jag tänkte slänga upp lite bilder iallafall! kommentera så blir jag jätteglad.

<3 <3 <3 <3 <3 
<3 <3 <3 <3 <3
<3 <3 



fler bilder kommer! och som sagt, blir jätteglad för kommentarer! nu ska jag bara lägga in ljudboken på datorn och sen över till mobilen, sen försöka sova. är helt slut.

puss!

tack denise <3

nu kom jag precis hem! åkte hemifrån klockan 8 i morse, så dagen har varit rätt lång, men väldigt, väldigt bra! skolan dock var jävligt onödig. på naturkunskapen fick vi massa instuderingsfrågor. jag och bella jobbade i och för sig på jävligt duktigt, så det kan man väl inte kalla onödigt.. men sedan hade vi mediekunskap och skulle bara plugga till provet vi har nästa vecka, och ah. ingen gjorde någonting i princip, onödigt!

sen åkte jag till stadion och mötte upp denise. vi gick till humle gården och började fota! fyfan vad roligt det var! otroligt roligt att stå framför kameran och bakom kameran. åhåhåh. är alldeles exalterad över att se bilderna, tror vi tog ungefär 1500 bilder. haha. UNDERBART! tack denise - JAG ÄLSKAR DIG och fan, jag önskar att jag var lagt åt det hållet så du och jag kunde gifta oss. du är så jävla snygg och bäst min vän. <3

jag ska äta nu, och sen börjar mixtra med bilderna! OJOJOJ!

puss!

nighty nighty

nu tänkte jag krypa ner och kika på tv strax. är överdrivet pigg, men jag för väl försöka göra mitt bästa. suck och stön.
orkar inte skriva, har ändå ingenting vettigt att säga.

godnatt.

wild hearts

nu har jag badat, fixat och donat! mysigt värre. dessvärre så börjar huvudvärken komma tillbaka igen. blä. jag vill bara få brevet så jag kan få komma och operera skiten, tror mycket av huvudvärken skulle försvinna då. vill, vill, vill! men ändå vill jag inte. tänker fortfarande inte vara vaken när de skär i mitt öga med laser, blä usch nej. droga ner mig tack!

<3   
<3 <3

det bästa som finns är att bada jättevarmt med massa tända ljus runt omkring. ha musik på och bara ligga och stirra upp i taket. känna hur vattnet värmer. mhm. jag är badoholic (och redbulloholic) <3


melody club - wild hearts <3

you can do what you want
you can tear me apart
you can take what you want
but you can't have my heart

it's been so long since i rested
my head on the ground
will you feel regret
when i'm not around

when i'm not around

and the stars never shine for the wild hearts
and we lost it all so fast
we were not meant to last

and the stars never shine for the wild hearts
you've been wandering on your own
and now you're coming home

oh and time is never on your side
and your heart is growing old and tired
oh and time is never on your side



if you just knew, what would you do?

uäh, nu har jag precis ätit middag. makaroner och köttbullar blev det, oj vad gott. inte. usch, hatar det. så jävla uttjatat och tråkigt. jaja, det slank ner. haha.
samtidigt som jag satt och åt fick jag sällskap av nora och linnéa, mina söta grannungar. alltid lika mysigt att kramas lite med linnea, haha. jag är hennes bästis, så de så! fyra år och så jävla duktig på allt. jag är imponerad faktiskt. haha. såg på bolibompa också, ojoj vad spännande det var att se när dom gjorde näverfjärillar och drack björksaft. jättejätteintressant! pff.

nu tänkte jag gå och ta ett varmt och skönt bad, med massa tända ljus. mysigare kan det inte bli, eller vad säger ni? sällskap skulle ju dock inte skada, men det är inte ens en möjlighet just nu, så varför ens tänka på det. jag kan ha mysigt med mig själv också, så de så. tolka det hur ni vill. haha.

bye for now
<3

emma mohlén..

.. yeah! emma mohlén - det är jag det. apropå mitt efternamn, jag vet inte hur många gånger jag har diskuterat med folk om att jag gillar det! haha. jag är faktiskt ganska stolt över det. mamma heter ju inte samma sak som mig, utan jag har pappas efternamn, så vi brukar tjafsa (på skoj!) om att hon tycker att jag ska byta. men nix - lilla söta mamma det kan du glömma! mohlén äger ju blommengren totalt. haha!

sen jag skrev sist har jag varit ute med hunden, tvättat håret, fotat, ätit nudlar och druckit en älskvärd redbull, eller två. haha. alltså, jag måste snart in på avvänjning tror jag, haha. äh, än är det inte riktigt så illa, men ändå. det är fan inte bra någonstans att dricka så många som jag gör. jag fungerar bara inte utan en iskall redbull på morgonen, så är det! mums!

jag älskar att vara ensam hemma såhär på dagarna. frihet säger jag bara! jag har alltid bra musik på som strömmar på högsta volym ur högtalarna, jag skuttar runt som en liten apa, sjunger, fotar och gör whatever jag vill, bara är allmänt konstig liksom. haha, fan jag älskar det! jag tror aldrig jag kommer hitta någon som vill bo med mig, inte om jag håller på såhär. haha. det gör jag i och för sig inte när folk ser men ändå! *blinkblink*

förlåt för att alla bilder jag lägger upp jämt är så lika varandra, men det blir lätt så, tyvärr. haha. sen är det väl så att jag inte kan välja någon enstaka att lägga upp utan lägger upp allihopa. haha äh! ni får blunda om ni tycker det blir tråkigt!

åhå, jag skulle vilja fota någon, någongång. fast det vore som roligast när det är fint och varmt ute, men i och för sig så kan man få jättefina höstbilder nu. någon som skulle vilja ställa upp? vet att johanna, min babe, är sugen på det! vi får se till att göra det någondag nu snart. jag vill fota! haha, abstines eller vad. 
fast jag skulle faktiskt också vilja bli fotad någongång, men isåfall måste det vara av någon jag känner, annars blir det bara hemskt och jobbigt att stå framför kameran. hihi.
 

<3 <3 <3 <3 <3 <3

nu ska jag hitta något spel att spela och sjunga med i musiken, glöm inte att kolla min lastfm, så ni hänger med i svängarna. höh. äh, är faktiskt fortfarande beroende av mcfly och sugarplum fairy!

skriver mera senare, antar jag, bloggnörd som jag är.

pusspuss!

headache

egentligen skulle jag ju åkt till skolan idag, men när jag vaknade klockan tio av att klockan ringde, så kunde jag verkligen inte gå upp. var alldeles för trött och huvudet smärtade som fan, sen en timme senare vaknade jag igen och då var huvudvärken ännu värre. fyfan. nu tre timmar senare har jag kommit upp och ska strax ut med hunden. bara hoppas att alvedonen verkar snart. jag orkar inte ha ont. suck!

jag har knappt några planer alls för dagen men ska iallafall försöka att skriva lite mer på min watergate artikel. det visar sig. nu ska jag gå ut med hunden och passa på att gå till affären och köpa två redbull - mums!

puss!


beautiful mess

klockan är natt och det är såklart att jag inte kommit till sängs än, jävla ungjävel jag är. haha. men jag är i och för sig ledig i morgon, så det gör inte så mycket att jag fortfarande är vaken. men jag ska faktiskt snart gå och lägga mig, om nio minuter för att vara exakt. criminal minds börjar tjugo över, så. hoppas bara att jag får gå för farbror emil då, hahah! mitt sällskap ikväll! pratat och pratat och pratat, mycket trevligt.

jag skriver mera i morgon när jag vaknar, lär bli vid 10-11 någongång. får se i morgon om jag orkar åka till skolan och hämta ljudboken eller inte. men det visar sig.

puss!


finding beauty in negative spaces

nu har jag precis ätit middag och fan vad gott det var! det var en jättegod köttgryta och ris, som kenneth brukar göra ibland, och det är jättegott verkligen! så nu sitter jag här och är proppmätt. höh.

för någon timme sen satt jag och klippte ur alla artiklar från alla de irländska tidningarna jag och molly köpte dagen efter westlifes konsert på croke park, och satte in dem i min pärmen. så nu har den blivit ännu tjockare! (79 sidor!) haha! fan vad nördig jag känner mig. men ändå, det är något roligt att sysselsätta sig med när man inte har annat för sig och ännu roligare att kunna spara det och kolla tillbaka längre fram i livet. äh!
jag vill ha dvdn, nu! jag orkar inte vänta vänta tills 24e november, det är alldeles för långt kvar! ska bli helt underbart att få återuppleva den kvällen igen, bästa kvällen i mitt liv. 82.300 personer <3 ah! jag ryser av att bara tänka tillbaka.


<3

nu ska jag hitta någonting annat roligt att sysselsätta mig med, vad är frågan? aja. vi får se vad det blir. lär väl städa eller något. haha. no life!

puss!

det gäller att vara kreativ

jag har i princip ingenting att skriva just nu men jag tänkte bara slänga in två bilder ifrån gårdagen! jag låter dem tala för sig själv faktiskt, blir lättast så. tack igen för en mypermysig kväll <3

<3  <3

i'll be ok

nu har jag varit och lämnat älskling ett och älskling två vid pendeltåget. vi såg ju som sagt film igår och det blev "shrooms". den var faktiskt jättebra, jävligt äcklig emellanåt men det är ju det som är meningen med skräck så det var bara jävligt najs.
tack för att ni finns! livet hade blivit jävligt tråkigt och hårt utan er. <3

<3


idag har jag ingen aning om vad som händer. jag är ju ledig i morgon, så då jävlar ska jag sova ut hade jag tänkt. men tänkte ändå att jag ska åka en sväng till skolan för att hämta en ljudbok i receptionen, glömde den i fredags. suck. men om jag åker kan jag passa på att köpa lunch också, eller ah lär bli typ 4 energi drycker men ändå. mums! haha. vi får se hur det blir med den saken i morgon, när jag vaknar.

jag uppdaterar lite senare. nu ska jag städa, dansa och sjunga för fullt. asnajs! jag är ju ensam hemma *blinkblink*

puss!

zlatans falk

hej hopp snoppitopp. nu sitter jag här med bella och malin, toppen av snoppen hälsar bella. vi sitter här och äter ostbågar och ska alldeles strax kolla på en skräckis. mysigt värre! vi ska tränga ihop oss i min säng. trångt och mysigt. sen antar jag att vi kommer däcka, en efter en.

dagen har varit mycket trevlig med mycket skratt! vi åkte till solna centrum och åt på donken, jag tog dock bara en choklad milkshake, sedan möblerade vi om ute på donkens uteplats och flyttade ett bord som vi ställde utanför en sportbar där de visade sverige - portugal (portland!). eftersom vi är små och minderåriga fick vi inte komma ut, så vi gjorde det bästa av saken och satte oss utanför, tack donken för bänken. vi hörde ljudet live från råsunda och såg på tvn! bra bra bra! sedan chillade vi runt osv. orkar inte förklara. haha. kan inte skriva, är sjukt trött. men ialllafall. det var trevligt och jag lovar er bilder i morgon. juste, vi petade på zlatans näsa och såg ronaldo. COOLA BRUDAR!

men ja. orkar som sagt inte skriva, men jag berättar mer i morgon. pussinuss och gull!

<3

jag älskar er och vi ska till london <3<3<3

how could we ever go wrong?

jag ska gå hemifrån om ungefär tjugo minuter och möta malin & sofie vid ulriksdals station, hade jag tänkt. dom ska typ käka på donken i solna centrum så vi tar bussen från knullriksdal direkt dit. jag antar att jag får sitta brevid och titta på. usch, kommer typ spy, proppmätt som jag är. haha, aja. är inte pepp på att röra mig härifrån just nu, men det blir väl kanske bra. man får hoppas på det bästa - försöka se ljuset i mörket.

jag skriver mera sen när jag kommer hem. vet inte vilken tid, varför, med vem eller någonting men som jag brukar säga time will tell.

puss!


fan

nu slog jag sönder mitt tangentbord också. fan vad arg du gör mig. jag orkar inte ta skit, på skit, på skit, på skit. fan heller. jag vet inte vad jag ska göra, för ingenting duger ju.
jag gör fan allt. ALLT.


don't wake us up

jag vaknade vid ett tiden av att mammsen kom in och försökte få liv i mig. jag satte på tv:n och började kolla på sjukhuset som går på trean. haha! jag älskar såna program, jag förstår inte varför, men det gör jag. kan kolla på liknande program om och om igen, tröttnar inte. ge mig tv4 fakta <3  haha. jag låg och kollade på det i en och en halv timme, sen fick jag även frukost på sängen av mammsen! haha, världens bästa mamma eller vad?

nu har jag duschat och ska börja göra mig i ordning. får se vad som händer ikväll. hoppas det blir något roligt iallafall, jag behöver ha kul..



<3

i still miss you, as if you were dead.

i miss you, as if you were dead

jag har inte kommit till sängs än, utan jag fastnade här som vanligt. nu sitter jag och lyssnar på två stycken låtar om och om och om och om och om igen. en av dem är staind - believe - har ni inte hört den så lyssna! texten är verkligen jättefin, hela låten är jättefin men texten är något extra. den tilltalar mig.

det finns en person som jag saknar så frukansvärt mycket. det är som om du vore död, så mycket saknar jag dig. det är som om du inte längre existerade. jag vet inte hur jag ska förklara hur ont det gör - det som hänt. du har försvunnit, bara vänt dig tvärt emot mig och lämnat mig. gått din väg utan att visa ett endaste tecken på tvivel eller ånger.
bara jag hör någon säga ditt namn eller ser det ned skrivet så känner jag en stark smärta i mitt bröst. jag kan inte ta bort den. jag försöker övervinna den, men det är så svårt.
jag trodde våran vänskap var någonting speciellt, det var den för mig. för mig var det äkta, allt jag sa, allt jag gjorde, allt jag inte gjorde. jag sa att jag älskade dig och fick höra det samma tillbaka. jag menade det verkligen. jag skulle aldrig någonsin säga de tre betydelsefulla orden till en annan människa om de inte var äkta, om jag inte menade det. jag skulle aldrig såra någon så mycket på det sättet. i mina ögon är det lågt och fegt. menade du det? älskar du mig verkligen? jag vet inte vad jag ska tänka, tro eller tycka längre. du vände och gick.
den här gången tänker jag stå på mig, iallafall göra det bästa jag kan. det är så svårt när det gör så ont. jag vill inte mista dig, en underbar vän, men jag måste visa dig vad som är rätt. jag måste försöka. jag tänker visa dig samma iskalla ignorans som du visar mig. du ska få känna hur ont det gör. även fast jag vet med hela mitt hjärta att du inte bryr dig och någonstans är de det som gör ondast - att du inte bryr dig. 

jag förstår inte hur människor kan ha ett sådant litet hjärta. hur kan man medvetet göra någon annan illa? skada? såra? krossa? jag förstår faktiskt inte det. alla gör misstag, absolut.. alla sårar. men att medvetet krossa en annan mänsklig varelse med ett hjärta och en själ? nej, jag får inte ihop det.
det finns så många gånger då jag gett så mycket till personer i min närhet och inte fått någonting tillbaka. det upprepas ofta, och det tär på mig något otroligt. det gör mig så svag. jag lägger ut all kraft, energi och ork på de jag älskar och får ingenting tillbaka. det sänker mig och gör mig så liten, så liten och obetydlig.

det kanske är dags att förändras.

godnatt - <3 -


sightseeing

nu kom jag hem för ungefär tio minuter sen! hann inte skriva innan jag stack, som jag sa att jag skulle. men jag drog iallafall iväg till min bror vid sju tiden och hjälpte honom med att mecka ihop hans nya soffa! asfin är den verkligen, passar som handen i handsken i hans lägenhet.
sen tog jag halv nio tåget till stockholms södra där jag mötte bella och carro! sedan gick vi till bion där och skulle kolla om det fanns biljetter till patrik 1,5. men icke! det finns fan aldrig platser till den, suck! jag vill se, jag vill se, jag vill se!
men men. vi drog oss vidare och punda runt lite (så som bella alltid säger!) gick bland annat från medis till slussen till donken, gick på toa, tog tuben till centralen och därifrån gick vi till odenplan! lång kvällspromenad med trevligt sällskap. det klagar man absolut inte på.
vi fick fika av några kristna på vägen, såg några som höll på att elda upp ett träd, osv. det var mycket trevligt, så det tackar jag er för tjejer! pussinuss!

jag är helt slut, så tror jag ska gå och lägga mig och se på någon film eller så snart! det visar sig, hör av mig i morgon!

<3 <3


puss!

over and over

home sweet home. dagen har gått hyffsat fort och det är skönt! nu återstår bara att se vad som händer ikväll, men det vet man ju aldrig. blir ju alltid krångel och ändringar i sista minuten som vanligt.

historian gick hyffsat bra, hade jävligt kul iallafall. haha. anders är en rolig typ han. jag har iallafall bestämt i vilken form jag ska skriva skrivningen i och det blev "blogginlägg". asbra! blogga kan jag ju, eller hur? haha. slutresultatet återstår att se.

<3 <3 

skriver mer senare när jag vet vad som händer!

puss!

the leaves are falling and falling

upp med tuppen! eller hur fan säger man? haha. nu är jag iallafall nästan redo för att gå, bussen går 11.25 så det var väl på tiden.
idag har jag svenska och historia. jag hoppas verkligen att jag kommer igång mer med historian idag, för det behövs. jag är så jävla stressad över skrivningen, - ni anar inte! men men, anders är en bra lärare om man bara förstår hans sätt. jag får försöka lära mig dem då..

ikväll ska jag förhoppningsvis umgås med bella och malin. har inga planer alls, men något kan man väl alltid hitta på.
nej fan, nu måste jag springa! 

 

<3 <3 <3



puss!


goodbye my almost lover, goodbye my hopeless dream

jag sitter här, med ljus tända och lyssnar på "a fine frenzy". inget nytt, ingenting som jag inte brukar göra. jag har svintråkigt - som vanligt. 
tankarna börjar sväva ut i det onda, och hur mycket jag än försöker stå emot, går det inte. varför går det inte bara att stänga av hjärnan? jag vill inte tänka. jag vill inte komma ihåg. jag vill inte sakna. men ibland är det svårt, så himla svårt.

fotade lite för några timmar sen. här har ni några bilder. blä - är det enda jag kan säga.


<3
 <3 <3



 


tired

det har varit en lång dag men nu är jag äntligen hemma. fan vad skönt. ihih. jag är så sinnesjukt trött alltså, ni anar inte. sista lektionen var engelska och den brukar alltid vara så otroligt seg, men inte idag inte. idag gick den faktiskt rätt fort, men jag antar att det var för att jag, thea, bella, emma och cicci satte oss i ett mysrum och läste högt och arbetade lite med texten vi fick. det gick jättebra måste jag säga! mycket skratt och disskutioner om diverse saker blev det också. haha. tack för att ni finns flickor! ni gör skolan bra.

såhär har min dag sett ut:

6.50 - vakna
7.45 - gå till tåget
8.00 - ta tåget till huddinge
8.27 - framme i huddinge, mötte denise och gick dit vi skulle
9.05 - klara och gick tillbaka till tåget
9.17 - ta tåget från huddinge till södra station
9.29 (?) - framme på södra station och började gå till slussen
10.05 - ta bussen från slussen till skolan
10.15 - framme i skolan, gick till journalistiken, var där i tio min sen virrade jag, bella, emma och victoria runt, åt även lunch nere på sushi & curry stället! mums tikka masala!
12.45 - projekt och företagande
14.20 - engelska
16.15- slutade
16.20 - bussen till slussen
16. 40 - tunnelbanan från slussen till bergshamra
17.04 - framme i bergshamra
17.07 - bussen hem

ja. kan ha lite fel på tidet och så, men whatever? ofta någon orkar läsa det där. inte ens jag orkar det! hahaha. men ändå, så var min dag. kul? mja. men nu är jag trött.

skriver mera sen.

tack & lov!

haha, nu är jag i skolan. jag tog åtta tåget ifrån ulriksdal och hoppade av i huddinge, mötte denise och promerade en bit. allting är finemang, jag har ingenting att oroa mig för och det känns jätteskönt. lättnad kan jag ju säga.

nu sitter jag i skolan  journalistik salen och ska snart börja skriva på min watergate uppgift. uhä. jag är trött och har ont i huvudet, redan! det är sämst! men men, får hoppas att det blir bättre efter operationen. annars..

jag tänkte äta nere vid sushi stället idag - mmm, tikka masala! fan vad hungrig jag är. haha. får drömma i en och en halv timme till, sen jävlar!

nej nu ska jag börja försöka skriva lite.
skriver mera sen.

puss!

from the bottom of my soul

nu har jag ställt klockan på 06.50. blä - jag som förväntade mig sovmorgon i morgon (också). men icke, så blir det inte. haha. skall vara i huddinge vid halv nio tiden och möta denise där. sen ska vi fixa och dona lite med det ena och det andra.
jag hoppas att det går bra, annars vet jag inte var jag tar vägen. jag klarar inte av en motgång till. men fan, jag kan inte ha oturen den här gången, det går bara inte. håll en tumme, snälla?

jag är verkligen helt beroende av mcfly och sugarplum fairy just nu. det är i stort sett det enda jag spelar om dagarna. haha, okej och lite miss li, lite breaking benjamin, lite westlife, lite timo, lite skillet och väldigt lite kent. kolla min last fm, så förstår ni vad jag snackar om. haha.

jag tänkte faktiskt snart gå och lägga mig. jag är inte alls trött, men jag måste försöka slappna av om jag ens ska ha någon chans till att komma upp i morgon. suck. det var längesen jag kände mig utvilad, när ska jag få känna så igen? blä. måste jag sova i flera dagar i sträck då eller?

wellwell.
uppdaterar mera i morgon antingen innan jag åker hemifrån eller när jag kommer till plugget.

sovgott.


det som var du & jag

jag sitter här med ljus tända och lyssnar på musik. ovanligt va? icke sa nicke. haha! en av världens finaste låtar måste fan vara "kent - duett" så jävla vacker. texten, musik, allt. "så gled vi in i minnet, gömda längst bak, det som var du & jag"  har ni inte hört den förr, så lovar jag er att ni har missat något, så lyssna här vettja.

jag har precis redigerat klart lite bilder. måste säga att jag blev jättenöjd, men dom är väldigt lika de andra jag la upp för några dagar sen. det är lite trist, men men. fantasin flödar fast i samma tema, skit samma. någon dag lär jag väl få något annat i skallen.  
jag måste verkligen köpa mer minne till datorn, den blir seg som tusan när jag öppnar ps och det tar typ hundra år att öppna en bild, men men. jag fyller ju år snart, får önska mig det då, just nu räcker pengarna inte till.

sen jag skrev sist har jag hunnit med väldigt mycket. badat, fotat, skrivit mera på min artikel, ätit middag och bara suttit här och degat. trevligt, trevligt. haha. vilket liv man har. herregud. men äsch, jag ska ta tag i det, någongång, någon dag, något år.

snart ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på efterlyst hade jag tänkt mig. slänger upp de bilder jag blev mest nöjd med här. kommentera gärna! det är kul att höra vad folk tycker, negativ och positiv kritik. inte för negativ bara. höh!


<3
 <3 <3
<3 <3


puss!


pleeeease staaaay yooouung

sugarplum fairy spelas på högsta nivå inifrån mitt rum, och här sitter jag och försöker plugga i köket. haha! nu har jag kommit en liten bit på artikeln om watergate iallafall. alltid en början, och man måste ju börja någonstans?

rambo är så jävla söt. jag vet inte hur många gånger jag kan säga det och har sagt det. men han är så jävla sötast. vi ska gifta oss, bara så att alla vet. vi skiter faktiskt i om det är lagligt eller olagligt, för kärlek är kärlek. visst vovven? blinkblink.
han ligger ute i en stor och skön stol på uteplatsen, i solen. fan vad charmig han ser ut, konstigt. han är ju charmig? ihih. min bebis punkt.

jag vet inte hur mycket coca cola jag dricker om dagen alltså.alldeles för mycket. glas efter glas efter glas. gud vad hälsosamt, inte! måste ringa och be mamma köpa redbull påvägen hem också. haha! min diet = cola, redbull och annat onyttigt. äh. man lever bara en gång.

nu tänkte jag skriva vidare lite till innan jag kommer balla ur totalt.

over 'n out

bärbar

nu är jag vaken! ihi. duktigt va? blev inte allt för sent iallafall. jag ställde klockan på 10.30, men sen ställde jag om den till 11.00, orkade verkligen inte gå upp första gången klockan ringde. hih.
nu har jag snott mammas och kenneths bärbara dator och ligger i sängen. rambo ligger brevid mig och snarkar så sött. fan! han är slöare än mig, nästan iallafall. jag andas inte utan dig bästa vän. <3

jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag. jag måste börja skriva på min watergate artikel, i journalistiken, iallafall. det är det enda jag vet. sen kanske malin kommer hit och sover ikväll, men vi får se. måste kanske gå på lektionen i morgon bitti. men det visar sig, bestämmer jag lite senare.

innan jag sätter igång med artikelskrivandet, ska jag ligga här och vakna till liv lite till. inte för att jag gör det, men ändå.

uppdaterar senare.

puss!


save me

det är såhär jag inte vill att det ska vara. varje jävla kväll kommer det tillbaka. varje, varje jävla kväll. alla tankar, minnen, brister ut i tårar. så många tårar att jag tillslut måste lägga mig ner, för att inte känna hur hela världen omkring mig snurrar. allt är suddigt - jag orkar inte.
kväll efter kväll, natt efter natt. varför kommer jag inte framåt? varför står det till? vad är det jag gör för att förtjäna det här?

ingenting är roligt längre.
ingenting känns bra.

jag orkar inte.

nödlösning!


<3

såhär gör jag när jag pratar i telefon med cicci, för det är ingen bra mottagning i mitt rum. blä på det.
sen ropar jag på mamma som måste ta kort på mig också, såklart. HAHA. men det var bara för att cicci ville se hur söt jag såg ut när jag satt där i mitt fönster med 16 ljus tända i mitt rum. puss på ljus och mys. (kom och håll mig sällskap?)

och förresten, ursäkta för den usla redigeringen men ps strejkar och gör allt jag inte vill göra, och vägrar göra allt jag vill göra.

puss!

why can't you see? that it's society that made me all so wrong

jaha. så var den här dagen slut också, rätt skönt men ändå inte. är redan rastlös och jag kom nyss in från en promenad med hunden. jag hatar att vara en sån som alltid måste göra saker hela tiden. visst att det är roligt att vara så när det finns en massa saker att göra, men när det inte finns ett piss att göra är det bara frusterande. blä.
jag vill ut och fota, men solen är påväg ner nu så kommer inte hinna få bilderna som jag vill ändå, därför orkar jag inte ens ge det ett försök. haha.

jag fick bara godkänt på mitt naturkunskapsprov, men men. ett godkänt är bättre än ett icke godkänt, så haha. jag får väl se det från den ljusa sidan.

i morgon är det journalistik igen, men jag vet faktiskt inte om jag orkar gå i morgon. jag är helt slutkörd känns det som, har ingen energi till någonting och allting känns bara tungt. jag sitter hellre hemma och skriver på artikeln. får bara ont i huvudet av att sitta i skolan där och tvinga mig själv till att skriva. ögonen dödar mig! fan ge mig bra syn någon.

skriver senare.

puss!


bring danger

godmorgon, godmorgon.
jag är så jävla trött, vill bara lägga mig ner, sluta ögonen och somna om igen. somnade till two and a half men igår, mycket skönt. haha duktiga emma som har lärt sig att ställa in sleeping timer på tv, så den stängs av automatiskt.

idag har jag två lektioner - naturkunskap och mediekommunikation. jag hoppas dagen går fort, jag har verkligen ingen ork alls. jag hoppas även att vi får tillbaka våra prov på naturkunskapen så man får se hur det gick förra veckan! håll en tumme!

nu måste jag gå och ta någonting att dricka, sen ska jag väl dra mig ner mot bussen om en kvart. idag lämnar jag allt hemma, tar mig själv och går. så jävla skönt att inte ha någon väska eller så att bära på. jag är slö - och apropå det, så måste jag sätta igång att träna snart igen. men fan, finns ingen tid och skiten bara forstätter hända.

jag drömde om operationen inatt. jag vill inte vara vaken. blä. droga ner mig, annars gör jag det själv innan jag kommer dit! jag lovar.

aja. måste kila.
jag ser fram emot en stor andreakram, älskling, i'll attack you. hih

puss!


vilken jävla dag

så var jag äntligen hemma då. SUCK! vilken jävla dag.
jag och malin vaknade kvart över sju och gick väl upp ungefär då. sen gick vi från mormor till 509:an och gick av i ulriksdal. sen mötte mamma mig där med bilen och så åkte vi till vårdcentralen för mamma skulle dit och blabla. sen åkte vi till hallonbergen, lämnade bilen där och tog tunnelbanan till fridhemsplan och gick till st eriks ögonsjukhus. blöh.
vi var där 10.15 ungefär och kom hem 17.00 - det är väl ändå bra många timmar? fyfan. dom hade aldrig haft så många patienter där någonsin sa dem, så det var helt kaos. men men. jag kom dit med ont i högra ögat, kommer hem med efterstarr som måste följas upp med operation i det vänstra? ja så kan det gå. andledningen till att jag har ont i det högra ögat är troligen överansträngning, på grund av att efterstarren är så stark på det vänstra. fan jag orkar inte. det blir ju bara mer och mer skit? operation nu också. gud vad jag längtar! fitta.
det enda roliga som hände idag var när mamma och jag satt och väntade i väntrummet, så kom en läkare ut och ropade upp en patient. patienten som i det här fallet var en liten pojke, gick fram med sin mamma och läkaren sträckte fram handen och hälsade "mitt namn är mamma". HAHAHAHA. både jag och mamma dog. vi kunde inte sluta skratta på flera timmar. läkaren menade ju förstås "och det är du som är mamma?" eller någonting liknande. jaja. jisses. som sagt. de var kaos där idag. nog om det, nu är bara att vänta på remissen från avdelningen där de ska operera mig. blä.


jag och malin hade iallafall det jättemysigt igår. vi köpte en påse chips, en påse ostringar (!), cola och fanta. mums! sen låg vi i soffan och kollade på tv, pratade i telefon och malin pluggade och jag försökte hjälpa till lite!
kvällens underbaraste kommentar "har din mormor ingen dusch?" HAHAHAHA. längesen jag skrattade så mycket.
jag älskar dig malin <3 tack för att du finns.

<3 <3 <3 
vi bytte baksida av mobilen igår. sexigt va? tihi.

love's turning into boredom

jag har knarkat sugarplum fairy's nya platta hela dagen! jättebra är den verkligen. ni kan ju alltid kolla in min sida på lastfm. hih.

jag trodde att det skulle bli ännu en hemma kväll idag, men icke. jag orkar inte sitta här och tänka. känna ensamheten, känna smärtan av att inte ha något av de mest värdafulla kvar.

vissa människor, några av mina såkallade vänner, har jag tätt intill hjärtat. och det är självklart, de man älskar mest förvarar man på ett säkert ställe.
men varför tar jag inte bort och slänger iväg de vännerna, som sviker gång på gång och som bara skapar en skarp smärta i bröstet på mig?
jag förstår inte att det ska vara så svårt att radera någonting i livet som gör en så illa.

äh, nu ska jag och hedberg dra bort från skiten för en stund. vi åker till min mormors lägenhet som står tom i djursholm. vad vi ska göra där är en bra fråga. jag vill gråta, se på my little ponny och vara cp med min älskling. (vi är jävligt bra på det får jag lov att säga. vi gråter - så vi skrattar åt det patetiska, skrattar så vi gråter åt det underbara)

<3


jag finns på mobilen. ni kan ju ringa eller smsa om ni nu ens bryr er, vilket jag antar att ni inte gör.

skriver mer i morgon bitti när jag kommer hem, runt 8.00 om jag inte däckar i

duktig på att sova!

jajjamensan, det är jag det! duktig som fan på att sova, haha. jag klev upp för ungefär tjugo minuter sen.. och somnade redan vid två tiden. mamma har försökt väcka mig sen tolvtiden, men det enda jag kommer ihåg av det är hennes röst som säger vad klockan är. haha, först var den tolv, sen ett, sen halv tre? då reagerade jag och hoppade upp ur sängen. haha! nu är hela dagen borta typ. men det gör i och för sig ingenting, har inte direkt någon lust att gå ut i det här vädret ändå..
fyfan vad tråkigt det är med regn och blåst! jag vil ha sol och blå himmel, så man kan gå ut och gå en promenad iallafall, det vill man fan inte nu. usch.

får se vad som händer senare idag. någonting kanske det blir? eller så sitter jag här och ugglar hela dagen och kvällen, just nu är det inte emot mig. haha. är sjukt seg i hela kroppen. förresten, ögat känns lite bättre, men det smärtar fortfarande när jag blinkar - men jag pallar fan inte åka till ögonakuten för det. kommer vara massa kö, så kommer dom säkerligen inte kunna göra någonting åt det heller. blä. får beslutsångest, wellwell. får se vad mamma tycker lite senare idag.

puss!

never thought I'd say that it's alright

kvällen har sprungit förbi som vanligt.. det är helt konstigt, man hinner fan inte med allt. tiden rinner iväg. först sitter man här vid åtta-nio tiden och inte har någon aning om vad man ska göra, och tycker allt är trist. men sen gör man någonting så wips är klockan över ett. haha.
jag fick något jävla ryck och ville fota, så det är det jag har gjort de senaste tre timmarna. haha. först tände jag 15 stycken ljus (för att vara exakt) och sedan satte jag på sugarplum fairy's nya album och då jävlar blev jag på fotohumör. och jävlar vad bra albumet är! helt förälskad i alla låtar.
anyway, jag började fota ljusen och lite sisådär och sen blev jag lika kreativ som vanligt. haha. nejdå. bara nästan, eller något.
lite trist bara att jag alltid kör i samma "tema" typ bara, eller vad man ska säga. men strunt samma, jag kanske kommer på något nytt snart. jag måste säga att jag är väldigt nöjd med flera av bilderna, så jag tänker faktiskt slänga upp några! kommentera mer än gärna! vill veta vad ni tycker!

nu tänkte jag faktiskt ta en alvedon och sedan krypa ned i sängen. är helt slut och har ont överallt, framför allt i ögat, ryggen och halsen. blä. något är ju fel. frågan är bara vad! usch.

<3<3<3<3<3<3 
<3<3<3

godnatt.


blä

för ett tag sen hade jag ju nervryckingar i mitt högra öga, som vägrade upphöra. det höll på i ungefär två och en halv vecka, men nu har det övergått i smärta istället. någonting måste ju för fan vara fel? gör ont varje gång jag blinkar och det känns ungefär som ett blåmärke, men ändå inte. jag kan inte beskriva hur det känns, det är bara helt sjukt. känns det inte bättre i morgon blir det till att åka till ögonakuten. woho vad kul! 

aja. skulle bara skriva och tycka lite synd om mig själv.

hejdå!


great night

hann inte skriva ett inlägg igår innan jag stack, men jag tog iallafall pendeltåget vid åttatiden från ulriksdal, mötte bella på centralen och sedan åkte vi till spånga - till johanna och festen!

det hände sjukt mycket saker under kvällen, både bra och dåliga, roliga och tråkiga. sofie ringde och sedan kom hon och två kompisar förbi en sväng, mycket trevligt, - sen mötte vi även malin vid spånga station och begav oss sedan tillbaka! vi spelade lite ölspel och rökte vattenpipa - verkligen aschill var det.
det blev även många skrattattacker och det var väldigt välbehövligt - tack för det älsklingar! haha. det blev även jävligt många skrattanfall i badrummet och i badkaret. tror vi spenderade halva kvällen där, mycket trevligt får jag lov att säga. assexiga bilder togs det också. HAHA. bjuder på några:


<3
 <3 <3 
<3 <3


under en av våra underbart roliga kisspauser då jag, johanna, malin och bella var inne på toan, så kraschade kvällen ihop, typ. några hade suttit typ sju pers på en av stolarna ute på uteplatsen så den brakade ihop, samtidigt som den brakade så höll någon i bellas vattenpipa så den kraschade ner i marken och blev till tusen bitar.. fan att det alltid ska hända någonting. vi fick som tur var, pengar av de flesta som var där, men tyvärr sprang några fega jävlar iväg. jag blir så trött på folk som inte vågar stå för vad de gjort. att det ska vara så svårt att vara ärlig och erkänna sina misstag? jag förstår det verkligen inte.

vi körde iallafall iväg allt folk efter det. vi städade och fixade lite och sedan åt vi massa. HAHA jag och bella åt tortilini till förrätt och sedan delade vi alla på en pizza! fan vad gott det var. haha. ja sen, någongång vid halv fem tiden däckade vi allihopa efter några godnattsagor och efter mitt och malins porrsnack. man måste ju öva på stönandet, eller hur? haha.

tack som fan för en trevlig kväll bella, johanna och malin. jag älskar er så jävla mycket, ni anar inte! jag passar så jävla bra ihop med er, vi är så jävla bra tillsammans helt enkelt! haha. lite udda dock, men det är väl alltid bra? vi är vi och det är det jag älskar. tack för en underbar kväll och johanna - jag hatar att se dig få massa skit när du gör allt för att alla andra ska få ha det kul. du är inte värd skiten, nu hade vi tur och fick ihop pengar och din moster förstod. vi klarar allt tillsammans och det vet du. finns alltid här.

idag när vi vaknade städade vi och sedan åkte vi till sundbyberg och åt på donken. big mac & co - fan vad gott! haha. sen mådde man genast lite bättre, får jag lov att säga. där efter tog johanna tåget hem och vi andra tog bussen till hallonbergen och sedan åkte vi därifrån till ulriksdal. där sa jag hejdå pusspuss till bella & malin och gick hem. tog ett bad och nu sitter jag här och mår jättebra! känns bra faktiskt. haha.

<3 <3


om en stund kommer min moster och kusin hit, så ska vi äta middag och så. men jag tror bara jag ska sitta här och glo. haha. vet inte riktigt om jag orkar vara social. men det visar sig.

skriver mera senare!

puss!


jaha

jag har inga bra rubriker på lager längre har jag upptäckt. det är trist som fan. haha. 

wellwell, jag kom hem för ungefär en halvtimme sen. dagen har gått väldigt bra och faktiskt hyffsat fort, trots svenskan och historian. tycker att jag börjar få igång historia skiten nu, så får hoppas på att hemskrivningen går bra. har mina små funderingar om vad jag ska skriva om. ihih. men det visar sig, nu är det helg så jag orkar inte tänka mer på det. haha.

ikväll, ungefär vid åtta tiden ska jag iväg till johanna på fest, med bella och malin. jag ser verkligen fram emot det, även fast jag är helt slutkörd i hela kroppen. haha. vafan! man lever bara en gång eller hur? "klart ni ska ut, ni är ju unga. ta vara på tiden", som anders - historia läraren - sa. haha. så sant, så sant.
men iallafall det ska bli jättetrevligt.

nu ska jag gå och ta någonting att dricka och sen antagligen äta middag om en stund. sen vid sjutiden någongång åker jag väl. kanske skriver ett litet inlägg till innan dess.

puss!

almost there

jag är nästan pigg idag! haha. helt otroligt, inte känt mig det minsta pigg senaste veckorna, men inatt fick jag 9 timmars sömn, antar att det beror på det? skönt är det iallafall. humöret sjunker dock när jag tänker på svenskan och historian - dagens lektioner. blä. äh, jag tar det med en klackspark. höh.

jag har kommit på en sak - jag hatar att ha tajta jeans! hahah. antar att jag har blivit så van vid att ha baggyjeansen - mina favvisar - så nu känns det konstigt att det sitter taaaaaajt. men men, jag måste variera mig så det är bara att stå ut.

ska fixa mig klart nu och sen gå till bussen om ungefär en kvart.

<3

puss!

it's been a while

And it's been awhile
Since I could hold my head up high
And it's been awhile since I first saw you
And it's been awhile since I could stand on my own two feet again
And it's been awhile since I could call you

And everything I can't remember
As fucked up as it all may seem
The consequences that I've rendered
I've stretched myself beyond my means

It's been awhile
Since I can say that I wasn't addicted
And it's been awhile since I can say I love myself as well and
And it's been awhile since I've gone and fucked things up just like I always do
And it's been awhile but all that shit seems to disappear when I'm with you

And everything I can't remember
As fucked up as it all may seem
The consequences that I've rendered
I've gone and fucked things up again

Why must I feel this way?
Just make this go away
Just one more peaceful day

staind - it's been a while <3


jag är trött just nu, men jävligt glad, hihi. jag har nämligen hittat två jättemegabra band - staind och three days grace! woho! nu har jag massa, massa, massa nya låtar att lyssna på! det är najs, blir alltid lika glad av det.

jag ska strax bege mig till sängen - är trött som en gnu. tänkte försöka läsa lite i skitboken men jag orkar verkligen inte. har sån jävla huvudvärk. jag får satsa på läsandet i helgen och nästa vecka.. fick även en bra idé av denise, som jag ska ordna i morgon eller på måndag! tack för det, denise! hihi.

i morgon blir det fest med bella, malin hos johanna. det ska tydligen komma en hel del folk, så det blir nog megatrevligt! har ju dom tre så då kan det inte bli någonting annat. hihi. sedan ska vi troligtvis sova hos mig iallafall, men det visar sig hur det blir med den saken.

äh, vafan. jag har nothing importat to say, så - godnatt pep's.
<3

point of view

jaha. så var jag här igen då. idag har det inte blivit något bloggande alls men dagen har varit fullspäckad. jävligt skönt att dagen är över!
i morse hann jag inte skriva för jag hade kollat fel buss och skit på sl. och jag ställer alltid väckarklockan efter tiden när bussen går, så allting blev megakrångligt. hade en kvart på mig att göra mig i ordning men jag hann trots alls. haha. tack och lov.
på journalistiken kollade vi dock bara på film -  "alla presidentens män" hette den och den var rätt bra faktiskt, men jag orkar och tänker dock inte förklara vad den handlade om. det får ni ta reda på själva om ni är intresserade. haha!

efter lunchen hade vi redovisning i projekt och företagande och ja, det gick väl som det gick. kan absolut inte säga att det gick dåligt, för det gjorde det inte. äsch, jag orkar inte fundera mer på det, - det gick bra. punkt slut! snygg var broschyren iallafall! hahah.
efter redovisningen hade vi prov, eller prov och prov - glosförhör i engelska och det gick faktiskt jävligt bra, skrev fel på två stycken, men vg blir det nog. tihi. det kan jag inte vara missnöjd med!

slutade halv fem och då bar det iväg hemåt. tog centralen bussen från nacka strand, det var härligt. älskar att åka buss! haha.
<3

åt typ största portionen spagetti och köttfärsås någonsin när jag kom hem. men jag var stört hungrig. längesen jag kände den hungern. jag höll dock på att spy efteråt, men det är en annan historia för ett annat tillfälle. haha!

för tjugo minuter sen kom jag och molly in, vi gick kvällsprominixen med vovven - sötnos. det var skönt faktiskt. hade tjock jacka och vantar på mig - då överlever man! iih.

nu ska vi fortsätta titta på idol.
skriver kanske mer senare om jag inte däckar av utmattning innan dess.

puss!

LONDON 25 NOVEMBER - 29 NOVEMBER

WOHO! nu är flyget och mcfly biljetterna bokade och betalade! i morgon ska jag se till att boka vandrarhemmet också, men som tur är betalar man det när man kommer fram och checkar in. woho! fan vad pepp jag är! haha. vi kommer ha det så grymt jävla roligt, jag får verkligen lyckorus när jag tänker på det! haha. iih!

som jag skrev till bella - nu får vi se till att plugga på engelska glosorna extra, extra mycket tills i morgon, hahah. så vårat ordförråd blir större så vi kan prata fint och bra när vi åker. haha! vi får väl se hur det går med den saken, jag återkommer om det i morgon. hih.

som jag skrev för något inlägg sen så skulle jag ta ett supervarmt och skönt bad med tända ljus - och det gjorde jag också! sjukt mysigt. passade på att plugga på engelska glosorna lite då också, men det gick väl sådär. haha. vill bara ligga där och njuta. fan vad underbart det är att bada! bäst. <3


<3
 <3


usch usch, det passade väldigt bra med ett varmt bad om man tänker på vilket tråkigt väder det varit hela dagen! när jag gick från bella & cafét för att gå mot pendeln så var mina fötter dyngsura redan efter jag gått typ tio meter på drottninggatan. vattenpölar och vatten överallt! fyfan. haha i och för sig är mina skor typ helt överdrivet trasiga men ändå. fan vad det regnade! jag lovar det var inte bara fötterna jag var blöt om. jackan och jeansen var även dem blöta. blä. jag hatar regn, ge mig sommar och sol. nu nu nu.


<3
 <3 


nu ska jag nog avrunda innan alla de som läser (typ ingen? haha) somnar totalt. ska nog lägga mig i sängen strax och försöka plugga på engelska skiten några sista gånger och sen försöka sova i lagom tid ikväll. haha LYCKA TILL - det kommer inte gå. men ändå. låtsas kan man alltid göra.

jag skriver mera i morgon!

denise - jag saknar dig jättemycket! se till att bli frisk nu så vi kan ut och fota sönder världen. <3

puss!  


22.22

jag måste publicera ett inlägg just nu, bara för att klockan är 22.22

<3 woho.


powernapp

för en halvtimme sen vaknade jag från min såkallade "powernap" som råkade bli två timmar lång. haha. wops! sen fick jag maten serverad i soffan, av mamma, sötnosmammsen.

jag är verkligen grymt trött, utan att överdriva. haha. har inte sovit ordentligt på hur länge som helst och det känns nu. antar att det är smällar man får ta. tröttheten kommer på en gång liksom. blä.

tänkte ta och gå och ta ett supervarmt och skönt bad med tända ljus? (mys) och plugga på engelska glosorna samtidigt. måste, måste, måste klara provet i morgon!

skriver mer om en stund.

puss!


café, sällskap & pluggning

jag, bella och emma hade tänkt bege oss mot stan och sätta oss på något mysigt fik och plugga lite smått, och umgås såklart. måste försöka plugga in glosorna i engelskan tills i morgon, men det går nog bra.

måste ringa till london också. kul. inte. speciellt inte med min engelska. haha kanske ska säga "hello, my name is emma mohlén, im from sweden and my english sucks." haha. kanske blir bäst så. haha. äääääh. jag fixare. kanske.

over 'n out


this is where we both get scared

nu sitter jag i journalistiksalen och har precis haft ett litet betygssamtal med lars. jag ligger på vg, och hoppas kunna få mitt efterlängtade mvg efter den sista artikeln som jag ska börja skriva på i morgon! jag får ge gärnet helt enkelt och hoppas på det bästa.

jag vet inte hur länge jag kommer stanna här, men det visar sig. ska nog äta lunch och så med de andra vid tolvtiden och sen kanske jag beger mig hemåt. ska dock träffa malin med bella, så vi kan snacka om våran underbara jävla englandresa i november. det kommer bli sjukt kul! jag får glädjerus när jag tänker på det. världens bästa vänner, i världens bästa stad, och ska sen (inte) världens bästa band. men det kan vi låtsas! haha. det kommer bli helt jävla underbart iallafall, det vet jag.

jag skriver nog mera när jag kommer hem eller så, kanske hinner skriva ett till inlägg innan jag beger mig härifrån. time will tell.

puss!

RSS 2.0