london..

.. och mcfly är nu ett steg närmre verkligheten. nu finns det ingen jävla återvändo - konsertbiljetterna är bokade.  ja, malin och bella åker den 25 till 27 november - troligtvis. konserten är iallafall den 27e, så vi får anpassa det efter priset på flygbiljetterna och blablabla. det kommer bli skitbra, fyfan.  

nu ska jag sova. vilket inte kommer gå som vanligt..  jävla skit. men jag skriver mer i morgon.

puss

bella & malin - jag andas inte utan er. <3

är det inte våran tur snart?

vafan, är det inte våran tur att ha turen på våra sida snart? priserna med ryan air har höjts massa sen bara igår. deras kampanj "5:- och skattefritt" tog väl slut inatt för nu kostar alla biljetter 79 kronor med massa skattavgifter. det kostar typ mer än fyra gånger så mycket som innan. fan. nu när bella ska följa med också. varför får vi aldrig ha tur och lyckas vid första försöket?

varför går alltid allt skit för oss? men fan hedberg & bella, vi ska fixa det här. vi ska åka och ha så jävla kul att man kan skratta åt det i flera jävla år efteråt. VI SKA FAN ÅKA.

jag älskar er.

i'm the best

haha, eller inte alls. men jag försöker bättre mig *peppar mig själv*

naturkunskapsprovet gick iallafall hyffsat bra, trots allt. även fast hälften av det jag pluggade på var rätt onödigt. men sånt är livet! jag har ju lärt mig massa som kanske är bra för framtiden? haha. hans kollade iallafall igenom provet lite snabbt och sa att det såg bra ut, så ett godkänt tror jag allt det blir. annars dödar jag någon.

nu fjonkar jag med malin i telefon och vi försöker fixa så vi kan boka mcfly biljetterna och flyget innan priserna höjs, så vi hoppas på att boka ikväll.

skriver mera seeeeeeeen.

puss!


pigg & glad "NOT"

fan vad förbannad jag är. varför får jag aldrig sova ordentligt? har fan inte gjort det på evigheter, jag blir aldrig helt utvilad. fan. kul att det absolut inte gick att sova igår för att det var myggor överallt som bet mig? och ni som känner mig VET hur stora fucking jävla myggbett jag får. kul kul kul. fuuuuuuuuuuck jag är så arg att jag inte vet var jag ska ta vägen. känner mig verkligen inte peppad på att göra naturkunskapsprovet om en och en halvtimme, men jag får råplugga hela vägen till skolan, så kanske det ordnar sig tillslut. lite av det sitter faktiskt i skallen på mig från igår, så får väl hoppas på att lite till fastnar påvägen till skolan, har ju trots allt fyrtio minuter ungefär på mig.
nej nu ska jag äta upp mackan som smakar skit och sen börja plugga en stund innan jag ska gå.

men, snällla håll en tumme för mig nu - jag är fan värd ett godkänt!

nighty

nu ger jag upp skiten och ska försöka koppla av en stund innan jag somnar. tänkte lägga mig och kolla på tv, kommer väl slocka på en sekund. haha. för jag är helt jävla slut i huvudet och i hela kroppen.

håll en tumme för mig i morgon klockan nio, snälla? det behövs. ive done what i can.

nighty <3

the heart never lies

jag är grymt trött och har verkligen ingen ork till att plugga längre. men men, har jag något val? nej. jag mår så sjukt illa. känns som om jag ska spy när som helst. fuck. att må illa är det värsta som finns. jag orkar inte. jag måste må bra och vara pigg så jag orkar plugga, jag måste få ett godkänt på provet i morgon. måste, måste, måste.

jag tänkte bara skriva ett kort litet inlägg innan jag beger mig till sängen och försöker mitt allra bästa att plugga på skiten lite, och så tänkte jag lägga upp lite bilder från festen med madde, natta och co, från i lördags! haha. njut av de vackra bilderna. ful(l)are går det nästan inte att bli! enjoy!

<3  <3  <3 

london..

.. med hedberg är så jävla nära nu! mamma har pratat med hennes far och allting. nu ska vi bara se till att det finns konsertbiljetter kvar till mcfly och så. FAN om det skiter sig nu! det får inte hända.
ih. jag är helt hyper, haha, och då är det bra att dricka redbull, ja? haha. herregud kommer dö av redbull överdos snart känner jag. nejdå FÖR JAG OCH MIN ÄLSKLING SKA TILL LONDON DEN 25 NOVEMBER, fuck alla andra! ihih. nu måste jag återgå till pluggandet innan molly kommer in hit och vi ska se på idol! hihi.

<3
PUSS PÅ LONDON!

coca cola och chips..

.. är sånt man måste muta sig själv med för att orka plugga. nu mår jag dock jätteilla. haha. men men, smällar man få tag.
nu har jag faktiskt kommit en bra bit på vägen - mot ett godkänt på naturkunskapsprovet i morgon. haha! har skrivit in alla mina anteckingar som sammanfattar alla de 6 äckliga häftena vi fick av hans och samt suttit och försökt trycka in det i skallen. nu ska jag precis skriva ut de och sen blir det till att sitta och skriva och skriva och skriva av skiten så det trycks in i hjärnan på mig. det ordnar sig nog. håll en tumme?

ni kan passa på att hålla en tumme på att jag och malin kommer till london den 27 november för att se mcfly. det kommer fan bli bäst! för flera år sedan sa vi att vi en dag skulle se mcfly, att malin en dag ska få se sinälskling, och fan nu ska det hända! jag är överlycklig att jag är den som får uppleva det med dig, malin. håll en tumme, snälla? det betyder överdrivet mycket.

<3

hoppas, hoppas, hoppas!

navigate me - cute is what we aim for

I'm creeping your way
And these sheets aren't stopping me
Because I'm gonna meet you face to face
And I'm gonna start from your waist
Up through your navel
And we're approaching such a place

This is where we both get scared
This is where emotion flares
This is where we both prepare

Navigate me through your body, naviagte me
Navigate me through your body, navigate
I love the way you tug on top of me
So navigate me through your body



jag vaknade för ungefär fyrtio minuter sen av att kenneth gapade och skrek lite på mig. haha men det är det som behövs för att jag ska vakna till liv.
fick även veta att min älskade kusin rymt från sjukhuset igen, och polisen hittade henne vid årsta bron, ni kan själva tänka ut vad hon skulle göra där. fan vad ont det gör att vara så hjälplös. det känns så fel. jag vill hjälpa. jag vill inte att hon ska klara "det" och försvinna härifrån. det skulle vara så svårt att klara det. kämpa! snälla?

<3
molly, kusinis och jag, kortet är från mormors 70-års kalas!

idag vet jag inte alls vad som händer. jag funderar dock på att gå ut och fota lite eller så, men har ingen aning om var jag ska isåfall. och sen är det trist att göra det ensam. haha. äh, jag antar att jag kommer stanna inne, vilket vore bra eftersom jag har hur mycket skit som helst att plugga. fuck, det stressar ihjäl mig. två jävla böcker, 16 jättesvåra ord till engelskan på torsdag, naturkunskapsprov i morgon (take me away) och ja. sen vet jag inte riktigt om det är något mer. men aaaaaah. böckerna är det som stressar mig mest. jag hatar att läsa och det är bara så. jag läser inte om det inte är jättejättejätteintressant och verkar ger mig något. men dom där böckerna kan ju bara suga sig någonstans.

jaja. jag uppdaterar väl senare!

puss!

"I am Sam"

jag har precis kollat klart på "I am Sam" och jag vet inte vad jag ska säga. fyfan vilken vacker film. tårarna har runnit genom hela filmen. den är så gripande. ah. jag nej, jag vet inte. det är kärlek, äkta jävla kärlek.
jag rekomenderar iallafall filmen, den är värd att se! varenda minut av den.

<3<3

nu ska jag bädda ner mig och glo på tv, om det nu går något bra.

skriver mera i morgon.

puss!


practice makes perfekt

mamma och kenneth åkte och köpte mat vid grekiska kolgrillsbaren och tog hem. så nu har jag nyss ätit fläskfilé spett med pommes och tsatsiki, så jävla gott! är dock proppmätt nu och uäh.

jag har sån jävla panik och ångest inför naturkunskapsprovet på tisdag. kommer verkligen inte gå bra alls. tänkte sätta mig och plugga på det lite senare, jag måste fan försöka alltså. aaaaaaaaaah! jävlaskitäckel naturkunskap.

nej fan jag tänkte gå och ta en megavarm dusch nu, håller på att frysa till döds.

puss!


wee

haha. hej godmorgon och allt sånt. idag mår jag mindre bra, men det är sånt man får ta! haha. *rimrim*

kvällen igår var väldigt trevligt måste jag säga. jag behövde verkligen komma ut och ha det trevligt! jag mötte upp madde i älvsjö och sedan chillade vi där ett bra tag. 20.01 tog vi tåget mot västerhaninge som kim redan satt på, och sedan hoppade natta på någongång. haha. vi gick sedan av i jordbro där festen var! 
den var typ redan igång för fullt när vi kom dit. vi bostatte oss i en soffa och hade det helmys! jag orkar inte skriva mer förutom att jag hade det trevligt.
slutade iallafall med att jag ringde mamma vid halv två tiden och ville bli hämtad på centralen. woho! jag älskar mami <3

skriver mera senare när krafterna har kommit tillbaka! haha.

<3

<3

<3

godnattttttttttttttttttttttttttttttt


ehhe

jag r helt slut. haah. ska äta upp tortilinin, sen sova, fan vad sskönt!

skiver mera i morgn. tack madde, natta, kim osv. för en jävligt trevlig kväll & förlåt <3<3<3<3

natti,


up and away

nu ska jag alldeles strax bege mig till pendeltåget. ska på fest med madde, bella och co. fan vad pepp jag är! haha. skriver mera ikväll, kanske.

<3

take me back

jag vill till london nu, nu, nu. jag vill bara bort härifrån en stund och slippa tänka. london är perfekt. blä. jag saknar't <3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3


when you love someone but it goes to waste? could it be worse?

dagen kunde inte ha varit värre - men jag vet att ni bara bryr er.

tänker inte skriva någonting idag, allt är svart.

<3


do what you do

godmorgon, hej, hallå. jag är trött som en gnu och har mensvärk som en apa, på det är jag sjuk också. (dvs förkyld, feber tror jag? och så vidare) vissa dagar är livet verkligen underbart.

jag har kommit på en sak som gör mig glad. att vara hemma ensam i en tomlägenhet med bra musik (just nu: cute is what we aim for) och dansa runt som en tok och sjunga falskt med en förkyldröst. haha. woho, jag hittade en positiv sak med mitt liv. blöh. det kunde varit bättre.

idag har vi svenska och historia, slutar 16.10, men fan vi ska ju få fika. får väl se om jag stannar hela lektionen eller inte. det beror på min äckliga jävla kropp om den orkar med.

idag blir det ingen snygg "såhärserjagutidag"-bild, för jag har redan packat ner kameran. den ska med mig idag! tänkte fota lite på vägen hem eller så, om jag som sagt orkar. fast fota orkar jag i och för sig alltid. hih. var längesen nu, fyskäms på mig.

nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå.

pussss!

JAG HÅLLER - BELLA SÅGAR. (fortfarande)
you wont survive without your dignity. höhö.


mr moon

jag hade nästan glömt hur bra vissa låtar av mando diao och sugarplum fairy är! haha. satt och bläddrade igenom massa gammal musik NYSS och åhå, finns alldeles för många och för fina minnen! peace & love till exempel. jag var helt besatt av dem ett tag alltså. höh.

jag kom hem ungefär vid sextiden. mamma och molly plockade upp mig vid pendeltåget när jag kom från skolan och då åkte vi och handlade lite och åt på donken. haha. usch för det och usch för mig. äckligt. blä.

jag ska fota lite snart tror jag. eller något, är sugen på att vara lite kreativ iallafall. haha får se vad jag hittar på. skriver mera senare, har ingenting vettigt att berätta just nu.

hej.

bella håller - jag sågar.

hurry hurry

fan vad bråttom jag fick helt plötsligt. jag skriver mer när jag kommer hem!

<3
fyfan vad snygg man får bli. pff.

now i sit all alone wishing all my feeling was gone

jag orkar inte ha det såhär. det fungerar verkligen inte. om mitt liv fortsätter såhär så kommer jag gå under. det fungerar verkligen, verkligen inte. jag måste erkänna det för mig själv - det fungerar inte.

jag orkar inte funderar på vad jag ska skriva. börjar jag, vilket jag gjort tusentals gånger den senaste halvtimmen, så flyter jag in på andra spår och skriver om allt möjligt skit. ni vill inte höra, tro mig. jag besparar er den smörjan.

hejdå.


sometimes

ibland kan jag verkligen vara duktig! när jag kom hem satte jag mig tillsammans med molly och pluggade inför naturkunskapsprovet vi har nästa tisdag. även hon har ett prov i naturkunskap nästa vecka, så det var skönt med sällskap. vi satt i ungefär två timmar så nu har jag alla anteckningar redo och klara! känns bra att vara ute i god tid, för en gångs skull..
sedan har jag även gjort klart träningsdagboken helt och hållet så den lämnar jag in till jeppe i morgon! underbart jävligt bra, eftersom den är en stol av betyget.

har dock inte fått någon ny uppgift från lars ännu i journalistiken. så nu har jag ingenting att göra i morgon, när jag tänkte plugga hemifrån. jaja, får se om det läggs upp något under kvällen. annars blir det väl som det blir.

nu ska jag ta och slappna av en stund så får vi se vad som händer.

förresten, världens roligaste sak hände för en timme sen, när jag och molly skulle äta. hon skulle vara snäll och lägga upp potatis till mig, men så glider potatisjäveln iväg och rakt ner i mitt glas fyllt med cola. hahaha! man kan ju säga att det kom cola överallt. fan vad jag garvade! här nedan har ni bildbevis!

hahaha!

bye for now!

cute is what we aim for

jag har blivit helt förälskad i cute is what we aim for, nu. haha. underbara låtar!

jag är fortfarande kvar i skolan, ja. kände att det var likabra det. nu är jag klar med estonia artikeln helt och hållet - jag ljög förra gången! höh. nu känns det faktiskt bra, är iallafall 99% nöjd och det är väl rätt bra för att vara mig? haha.

i morgon på journalistiken ska vi ha ett litet samtal med läraren, lars. men jag vill sitta hemma och skriva i morgon, så ska fråga om jag får ta en ny uppgift och ha samtalet med honom nu istället. jag hoppas det funkar! håll en tumme. hihi.

jag har inte mycket att skriva, men jag skulle gärna vilja höra lite kommentarer om artikeln, så jag slänger in den! kommentera jättegärna om ni får lust. haha. men jag förstår om ni inte orkar läsa! nemas problemas liksom.

ska gå och prata med honom nu, skriver mera när jag är hemma.



Estonia - en resa från himlen till helvetet

Idag är det 14 år sedan M/S Estonia lämnade hamnen i Tallin för att börja sin resa mot Stockholm. Mörkret föll snabbt över Östersjön och kvällen väntades bli trevlig. Plötsligt blossade vädret upp, då vinden tilltog och vågorna blev skyhöga. Ingenting kunde rädda fartyget från att gå under i stormen. Trots att räddningspådraget för M/S Estonia är det största som organiserats i Skandinavien överlevde endast 137 personer.
Än idag finns det flera olika teorier om hur olyckan kunde inträffa, men det är ingen som vet med säkerhet vad som verkligen inträffade.


Den 27 september 1994, klockan 18.15, lämnade fartyget M/S Estonia Tallin för att påbörja sin resa mot Stockholm. Mörkret föll över Östersjön och de 989 passagerarna hade hoppats på att få en trevlig kväll med god mat, skratt och glädje, men så blev det inte.

Redan en timme efter avfärden, var färjan över en halvtimme sen på grund av stormen. Sju meter höga vågor slog mot fartygets bog och detta var bara början på en skräckinfluenserad natt. Paniken spred sig bland passagerarna men även besättningen började ana oråd.


Strax före midnatt rapporterades till bryggan om kraftiga ljud från bogvisiret. En matros sändes ner men fann ingenting onormalt.

Efter midnatt hördes yttligare smällar och därefter började fartyget kränga kraftigt. Något fick M/S Estonia att luta cirka 30 grader mot styrbord och samtidigt som detta började vatten strömma in på bildäck. Fartyget var redan då besegrat av stormen.

Klockan 00.20 gavs larm till besättningen och ungefär samtidigt som detta sände Estonia ut ett nödanrop till M/S Silja Europa med besked om svår slagsida och önskan om hjälp. Men tiden räckte inte till. Tio minuter senare slockade deras radio och omkring 00.50 försvann Estonia ner på Östersjöns botten.


"Största räddningspådraget i Skandinavien"


Räddningspådraget för M/S Estonia är det största som någonsin organiserats i Skandinavien. När det pågick som effektivast deltog 13 stycken helikoptrar från tre olika nationer, för att försöka rädda drabbade.
"Det vi såg var kanske lite av den synen som jag tror man hade fått efter Titanic-katastrofen", påpekar läkare Ulrik Lindforss som ingick i ett av läkarteamen.

"Det var en hel del bråte på ytan och flertalet livbåtar som kantrat låg utspridda. Det låg även flytvästar i princip överallt samt kroppar av människor som upperbarligen frysit ihjäl", berättar han.


137 överlevde katastrofen


Av de 989 ombordvarande på fartyget överlevde endast 137 stycken. Av dessa var 94 passagerare och de resterande 43, besättningsmedlemmar. De flesta som kunde vinna kampen om att inte mista livet i stormen var män.


På grund av att färjan sjönk så hastigt hann människorna inte få på sig kläder. De gjorde att de som försökte ta sig upp till däck, dog av kylan när vattnet nådde dem.

Det var inte heller möjligt att utnyttja livbåtarna ombord på grund av fartygets kraftiga lutning. Många blev fastklämda inne i M/S Estonia då lutningen förvärrades till 90° strax innan den kantrade och försvann ner till havets botten.


Bogvisiret slets av färjan


Det finns flera olika teorier om vad som egentligen fick färjan att gå under. Men den officiella versionen visar att de kraftiga ljuden besättningen samt passagerarna kunde höra, kom ifrån de undermåliga bogvisiret som inte kunde stå emot de kraftfulla vågorna som slog emot fartyget i stormen.
Tillslut lossnade det helt. Vattnet forsade in och fyllde Estonia med ett högt tempo. Detta gjorde det helt omöjligt för Estonia att vara balanserat och hålla sig vid ytan.

Denna teori är den trofastaste om varför Estonia M/S gick under natten den 28 september - 94, och tog alla de oskyldiga människorna med sig i djupet.




Text: Emma Mohlén

Datum: 24 september - 08


finally

nu är jag äntligen, äntligen, äntligen klar med min artikel om estonia! det känns jätteskönt. jag är dock inte helt hundra procent nöjd, då jag vet att jag kunde ha gjort bättre ifrån mig, men det är så himla svårt att skriva en artikel direkt ifrån fakta, som är så pass gammal. jag tittade även igenom videos från -94 på svt.se, och tog till exempel en läkare som blöev intervjuad där, som källa. äh. nu är den uppgiften klar, dags att lägga det åt sidan.
jag blir fan aldrig hundra procent nöjd, så petig som jag är. jävla perfektionist jävel. haha.

jag har lust att ta den nya uppgiften och dra hem nu, men samtidigt känns det sugigt. vad har jag hemma att göra liksom? nu när jag ändå är här..
känns bara så jävla trist att sitta här i den här lilla jävla salen och glo på en dataskärm hela dagen ut. även fast det troligen är det jag skulle ha gjort hemma. haha - jävla datanörd.

jaja. det visar sig senare hur jag gör, om jag stannar eller går! höh.

<3 later



?

jaha, så var det en ny dag. ny dag - nya tag, eller någonting. jag blir helt jävla tokig på mina jävla nervryckingar i ögat, förstår ni hur frustrerande det är? fan! det är iallafall inte lika blodsprängd idag, men forstätter det och rycker ikväll får vi nog åka och kolla saken, för säkerthetsskull. jag orkar inte mer med krångel, speciellt inte med ögonen, jag menar, dom är redan halvt förstörda. blä.

jag ska bege mig till bussen om tjugo minuter ungefär, så därför hinner jag skriva ett litet inlägg. jag har ju tack och lov, bara journalistik idag. jag tror att jag kommer åka till skolan, skriva klart min estonia artikel och få råd av lars, ta en ny uppgift, käka/köpa lunch, och åka hem. så jag hoppas på att det blir ganska tidigt. jag vill sova.

nej, nu ska jag gå ut i köket och rota efter något jag kan slaffsa i mig lite hastigt. sen kan jag ju passa på att skära ut mig irriterande jävla öga också?! jävla helvete vad irriterande det ska vara då. blä.
jaja, livet är irriterande, så det är bara att acceptera och stå ut med helvetesryckningarna i några dagar (veckor?) till. gud så trevligt.

förövrigt så ser jag ut såhär idag!. jag har inte orkat sminka mig på år och dar, men det gör inget.. eller gör det de? behövs det? haha. jag diggar hån-äckel-flinet jag gör på första bilden, dont know why smile? haha. jaja, är man fotobög så är man.
 

<3

skriver mera ikväll.
puss!


 

goodnight

nu har jag varit duktig flicka och skrivit lite mer på min estonia artikel tills i morgon och nu börjar det faktiskt kännas rätt bra! jag får nog klar den i morgon i varje fall som helst, så det löser sig.

ska upp vid åtta i morgon så tänkte gå och lägga mig om en sekund, eller två. är helt slut i huvudet och har ont i princip överallt. suck.

jag kanske hinner skriva mera i morgon bitti innan jag drar, men ah. time will tell.
sov så gott så hörs vi i morgon! föresten! håll en tumme på att mitt öga mår bättre i morgon! snälla?

nighty

puss!

restart

jag har en sån himla lust att radera allt och börja om på nytt. mycket kan man inte radera bara sådär, utan de måste man försöka sudda ut och glömma med tiden. men jag har verkligen funderat länge på att radera min msn + alla kontakter, för att sedan se hur många som hör av sig på andra sätt. samtidigt som det hålla mig ifrån datorn överhuvdtaget. ingen bilddagbok, ingen blogg, inget msn:ande, ingenting.
det skulle bevisa om många av de jag kallar för "mina vänner", bryr sig om mig och min vänskap eller inte. tyvärr tror jag att det skulle krossa mig i miljoner bitar - för jag tror inte många alls skulle höra av sig. jag tror fan inte ens någon av de som betyder mest för mig, skulle kunna offra ett sms eller ett ynka samtal för att fråga hur det var med mig eller var jag tagit vägen. jag tror fan inte ni skulle bry er. vet ni hur ont det gör? jag känner mig så jävla misslyckad och obetydlig. behöver ni mig inte? 

fuck.

varför är det alltid det mest betydelsefulla människorna som lämnar ens sida? som sviker? vad är det jag gör för fel? gör jag ens något fel? jag vet fan inte. det "bara händer" jämt. aldrig får man något konkret svar på saker och ting. det gör mig galen, förvirrad, krossad.
jag har ingen kvar vid min sida längre, känns det som. ingen. det finns ingen som alltid, alltid, alltid finns där. INGEN.
jag orkar inte vara ensam, jag orkar inte gå igenom det här skitlivet ensam. fan, jag gör inte det.
det är alldeles för tungt. benen orkar inte gå av sig själva, jag behöver eran kraft, eran lycka - som gör mig lycklig.
fan ta mig! sabbar allt jag kommer inärheten av.

ta mig härifrån?
jag orkar inte.


"monkey trouble" ..

.. eller "jakten på dodger" på svenska, är titeln på världens sötaste film! haha. jag kom ihåg rätt - den är hur söt och bra som helst! iiih. jag vet inte hur många gånger jag har sett den i hela mitt liv. den kom ut -94 och då blev den väl min favoritfilm och sen dess har den spelats ett x antal gånger! hahah!
man kan inte låta bli att gråta, det är så himla fint! gillar man djur så lovar jag att ögonen blir tårfylla. eller kanske är det jag som är mupp? äh! ojoj ibland kommer barnet i mig fram, höh.
jag vill också ha en sån söt liten apa, som man alltid kan ha sällskap med. åhå. skaffa det till mig någon?

<3

jag antar att vi ska äta snart. kenneth håller på att laga pannkakor! mums.

<3

cp

det blev något knasiliknas i morse när jag skrev mitt inlägg så det hade inte publicerats, men nu ligger det uppe även fast det står att jag skrev det nyss. men jag skrev det faktiskt halv åtta i morse. haha!

iallafall, nu är jag äntligen hemma. jätteskönt får jag lov att säga att det är. dagen har varit helt okej, och jag fick min lunch på donken tillslut! haha wee!

nu tänkte jag lägga mig i soffan och kolla på "jakten på dodger" som jag sa att jag skulle titta på igår, dricka min redbull, och vila magen. - fan vad ont jag har. redbull är det godaste som finns. (och corny big chocolate då) höhö.

uppdaterar senare.

<3

good morning (skrivet 07.34)

.. med miss li, får en faktiskt att vakna såhär på morgonkvisten! haha. usch, gick upp för en halvtimme sen och fan vad trött jag är! ville bara vända mig om och somna om igen. åhå, tänk att ligga där under det varma duntäcket och glo på tv och slumra till emellanåt. men ickepicke! dags för skola! haha. fuck säger jag. vad säger ni?

har naturkunskap som första lektionen och sedan mediekommunikation, sen slutar jag vid två. det är najs faktiskt! jag ska egentligen inte klaga.. vårat schema är inte direkt jobbigt.. *hosthost*. ni som går i mg, ni vet vad jag snackar om, ah ni andra också för den delen.
just igår när jag och molly gick till affären räknade vi ut det, jag går typ under 22 (eller vad var det?) timmar i skolan per vecka. haha! fjompigt värre, om man tittar på andra skolor! men men, jag trivs med det. höh.

nej, andledningen till varför jag startade datorn var därför att jag måste lägga in lite låtar med cute is what we aimed for - på mobilen!
har ni inte hört dem så kan ni lyssna på den allra bästa låten här, enligt mig då! dom andra är grymma de med! hih. min nya förälskelse!

skriver mera när jag kommer hem om jag inte är död.
föresten, såhär snygg är jag idag! pff.

<3

puss!

when you can't get thru

jaha. så hamnade jag här igen då, för hundrafemtioelfte gången idag. haha eller ja, det känns så iallafall! jag har verkligen ingenting annat vettigt för mig, så varför inte skriva ett obetygligt, meningslöst litet blogginlägg? haha. det är jag faktiskt ganska bra på! har jag märkt..

jag måste bara meddela er alla om att jag saknar london som fan! usch! världens bästa ställe, på hela jävla jordklotet, tror jag. de tre gångerna jag varit där har varit helt oslagbara och speciella på sina egna små sätt. har så himla mycket minnen därifrån. åhå. ta mig tillbaka! 
jag hoppas verkligen det blir något i februari, då är jag ju 18 och allt! haha. då jävlar, party party! höh. <3 london i mitt hjärta.

<3 <3

i morgon börjar jag klockan nio med naturkunskap, sug! usch. jaja. har ställt klockan på sju, så då är det väl bara att pallra sig upp. det går nog bra, jag brukar klara det! haha. men man ska aldrig säga aldrig, jag kanske försover mig. haha. äh. positiva tankar här va.

jag har inget vettigt alls att skriva, så egentligen förstår jag inte ens varför jag gör't? wellwell, ska väl lägga mig och glo på tv snart, om jag orkar resa mig upp och allt sånt där jobbigt. haha.

skriver mera i morgon!

puss och godnatt & london äger mitt hjärta! <3


no happy ending


Solen lyser över vår stad
Genom hålet i skyn
Fastän solen lyser är ingen glad
För den bränner upp hyn

Och isen i norr
Den smälter snabbare idag
Än den gjorde förr
Snart är vattnet vid vår dörr

Vi har solen över vårat tak
Vi har marken under vår fot
Vi har vinden bakom vår rygg
Vi har världen framför oss
Kan ni inte se att vi har allt

Havet är spetsat med guldet så svart
Som vi har hällt ut
Skogen och sjön, dom surnar ikapp
Medans vi köper krut

Och fröet du sått
Det växer aldrig upp igen
Som det gjorde förut
Snart har världen tagit slut

Vi har solen över vårat tak
Vi har marken under vår fot
Vi har vinden bakom vår rygg
Vi har världen framför oss
Kan ni inte se att vi har allt

Alla fåglarna som förut flög förbi
Ligger nu på marken stelt
Alla fiskarna som förut simmade
Har täckt havets yta helt
Har något gått fel
dia psalma - sol över oss <3


dia psalma har gjort några låtar som verkligen fastnat i mitt hjärta. vissa är så jävla meningsfulla, och så fina, men ändå görs dem på ett punkigt - vilket kan tyckas är rätt hårt- sätt. jag älskar blandningen. haha, även fast jag inte kan förklara den så ni fattar. eller förstod ni vad jag menade? haha. iallafall, har ni inte hört låtan ovan så tycker jag att ni ska ta och lyssna på den! gör det här.

föresten så gick estonia artikeln gick åt helvete. det är piss skit att skriva en artikel om det, direkt ur fakta, blir bara jättetråkigt och jag kommer verkligen inte igång! ah! panik!

nu ska vi snart äta hoppas jag, egentligen skulle vi äta på donken, men det blev tyvärr inte så. fan! jag som var jättesugen på pommes och cheddarcheese dipp. haha fetto är jag, ja! men det får jag kanske ta att äta i morgon i skolan. hoppas dom andra vill? ihih.

nu ska jag fortsätta försöka rensa datorn. tog bort 3 GB bilder igår och yttligare 5 GB idag. jag har hur mycket onödiga bilder som helst! men så blir det när man är en sån flitig fotograf som jag. pff. haha.

over 'n out <3


risque

.. är en jävligt fin låt! haha. tack denise för tipset! förövrigt så blev det ingen fika i stan med henne idag.. tyvärr. vi får ta det en annan dag då vi båda är mindre stressade! - du vet att jag saknar dig som fan! <3

haha. ingen jävla film blev det heller! mamma hade glömt ta ut den ur hennes väska, så den följde med henne till jobbet idag! får kika på den senare ikväll istället.

jag har varit duktig nu, faktiskt. har skrivit klart bellas och mitt "letter to the editor", skrivit en (bara fem kvar?) läslogg till svenskaboken, gjort klart träningsdagboken (nästan, måste be om mammas underskrifter, samt be dem på sats att skriva ut en lista som godkännande på att jag verkligen varit och tränat!) och ja! lite smått och gott helt enkelt! känns bra, alltid något liksom. nu är det bara estiona artikeln, läsa massa till (!) och lite annat som väntar.
jag överlever nog. får vi hoppas.

plugga plugga plugga


nej, nu ska jag ta och försöka ta mig an estiona artikeln hade jag tänkt, när jag ändå är på g liksom. why not försöka?

puss!

i got birds in my ears and a devil on my shoulder

nu har jag varit duktig och ätit och varit ute på promenad med hunden! duktigt, duktigt, haha, eller inte. jag har grymt ont i huvudet, så tänkte sätta mig i soffan och försöka läsa lite ur skitboken, sen tänkte jag sätta på världens bästa film! har nog sett den 150 tusen gånger när jag var liten, och fan vad söt den är! iallafall så som jag kommer ihåg den.. haha. väldigt längesen jag såg den dock, "jakten på dogder" heter den. ihih. jag snodde den hos mormor när jag var där för någon dag sen. måste se den för att se om den är lika bra som jag tyckte den var när jag var liten! det var iallafall min absolut favoritfilm! hih.

later <3


time to dance

godmorgon till alla! jag har faktiskt redan varit vaken en timme, så de så! inte likt mig. höh. har hunnit duscha och fixa mig också, så strax ska jag gå och ta någonting att äta och sen ska jag ut med vovven - den fule lille fan (läs: älskling).

jag vet inte riktigt vad som händer idag, allt är oklart som vanligt. men jag kanske ska till stan och fika med denise en sväng, eller så blir det till att bara dega hemma. jag tänkte iallafall gå en lite längre promenad med hunden, så jag får lite luft. haha. suttit inne i princip hela helgen ju, fyfan. usch!
sen måste jag läsa som en tok ur svenska boken vi fått också. fyfan, har läst tolv sidor och den suger verkligen min röv. alltså, man förstår knappt? haha. och jag lovar, jag förstår inte för att jag är efter, utan språken är så himla konstigt, meningarna är skrivna helt konstigt. jaja. bara att ta sig i kragen, läsa och skriva en läslogg. jag överlever nog.


myhero

nej, jag skriver mer sen!

puss!

pay it forward

fan. vilken underbar jävla film! rättare sagt vilken underbar liten pojke! han är 11 år gammal och tänker på världens alla människor och vill hjälpa dem som har det svårt.
jag älskar idéen, idéen att göra något stort för tre människor som i sin tur skickar det vidare och det detsamma för tre människor. på något sätt så tror jag att världen skulle kunna bli bättre, åtminstonde lite bättre, av det. men så som världen är idag - skulle det aldrig fungera. men tänk, tänk om det skulle fungera? tänk om det är så att alla bara behöver göra tre stora gärningar för tre mänskliga personer, för att världen skulle kunna förbättras? kanske förbättras lite, kanske mycket? vem vet. förbättras något (!) är alltid någonting. 

jag skiter i om jag avslöjar filmens slut nu, men den lilla pojken, med det allra största hjärta du kan hitta, blev såklart offer för någonting som inte ska kunna hända. han blev mördad när han skulle göra sin goda gärning, - och hjälpa någon annan.
varför är det alltid de snälla som råkar ut för de otrevliga? de som blir krossade, sårade och kanske till och med mister sitt liv för ingenting? det är så tragiskt. och ja, jag vet att det bara är en film. men fan. det händer faktiskt sånt jävla skit ute i världen. usch. jag hatar världen. varför.. ja det är en bra fråga. titta på den så får ni se.. jag antar att man inte ens vill titta på den, de flesta blundar och går vidare.

"det är väl svårt för dem som är vana vid vissa saker, även om det är dåligt, att ändra på sig. så de ger upp. och när de gör det förlorar liksom alla."

nu ska jag lägga mig i sängen, så får man väl se vad klockan är när jag somnar.
skriver mera i morgon när jag vaknar, vilket lär bli vid tolvtiden!

puss!

you could be happy

You could be happy and I won't know
But you weren't happy the day I watched you go

And all the things that I wished I had not said
Are played on loops 'till it's madness in my head

Is it too late to remind you how we were
But not our last days of silence, screaming, blur

Most of what I remember makes me sure
I should have stopped you from walking out the door

You could be happy, I hope you are
You made me happier than I'd been by far

Somehow everything I own smells of you
And for the tiniest moment it's all not true

Do the things that you always wanted to
Without me there to hold you back, don't think, just do

More than anything I want to see you go
Take a glorious bite out of the whole world

you could be happy - snow patrol

<'3


texten gör så överdrivet ont att läsa. det finns så mycket sanning i den, så mycket som stämmer in på det som hänt. iallafall om det kommer ur en annans perspektiv..

tårarna kan inte göra annat än att falla. varför gör allting så fruktansvärt ont? det gör ont att sakna det som var så himla bra, så himla vacker. även fast det mesta trots allt var dåligt. varför kan inte det dåliga ta över och påminna mig mer än det bra? jag vill inte sakna.

sakna måste vara det smärtfullaste, det mest plågsammaste man kan göra. varför sakna? varför inte glömma och gå vidare? varför är det så himla svårt?

jag reageade så himla mycket på en vissa sak som en viss människa sa idag. "det är faktiskt ingenting" är det ingenting att jag i princip levde och andades för/tillsammans med en människa i två år? och sedan förlora allt det? är det ingenting? nej det är fan inte ingenting. det är så himla mycket, så himla mycket att ta in, så mycket att smälta. - för att kunna gå vidare.

men såklart, det kanske är svårt att sätta sig in i någon annans situation om man själv inte varit med om någonting liknande. det lär du inte ha gjort, för det är så jävla mycket mer än "ingenting".

usch, nu ska jag kolla på "pay it forward" och gräva ner mina sorger i filmen. skriver kanske ett kort litet inlägg efter filmen.


puss!



new design

woho! äntligen hittade jag någon som kunde fixa en finare och personligare design till min kära blogg! tack så jättemycket elin, jättesnällt av dig!
jag tycker faktiskt det blev väldigt bra, eller vad säger ni? headern slängde jag ihop lite snabbt inatt, så trodde inte direkt att den skulle passa in, men det gjorde den faktiskt. haha. tack och lov!

nu ska jag fortsätta att göra ingenting tror jag. fan vad det här suger. jaja. skriver sen när jag har någonting vettigt att dela med mig av, om det nu finns något sådant någonsin?

puss!




one step forward and two steps back

kom såklart inte härifrån sen jag skrev sist, utan började rita lite i ps i brist på annat. haha. jag gjorde bilden nedan, förhand för några dagar sen, och är mycket mer nöjd med det resultatet, än den jag gjorde nu i ps. men men, får göra ett annat försök till att göra den bättre en annan dag eller så. här nere har ni iallafall "skissen" och den jag gjorde i ps.


kittykat<3

you and i, we been at it so long, still got the strongest fire

take me back



1 juni, 2008 - ett datum som är inprinat i mitt hjärta. croke park, westlife, 82.300 fans, syster & denise. herregud, bättre kunde de faktiskt inte ha blivit, eller jo. om jag hade tagit med min kamera in! haha. äsch, snart kommer ju dvdn, då jag kan se allt, varenda lilla sekund om och om igen.
jag vill verkligen tillbaka dit, till en stunden, till den dryga timmen då de stog på scen, förmedlade känslor med hjälp av sin otroliga scennärvaro, sina röster samt de underbara låtarna de gjort genom åren.
det var magiskt, precis som shane sa. deras absolut största dröm gick i uppfyllelse just då, i de ögonblicket då de klev på scenen och gjorde sin grej - precis lika bra som alltid! jag har aldrig sett dem fälla tårar på scen, men de gjorde dem. de var så lyckliga, och likaså blev vi.

fan, ge mig dvdn nu! jag kommer sitta som fastklistrad framför tvn och dvdn kommer gå på repeat i flera veckor efter att jag får hålla den i mina händer! det lovar jag! tårarna kommer falla, och saknaden efter den kvällen kommer bara bli större. men fan, man saknar alltid det som betyder extra mycket och det som berört en extra djupt in i hjärtat, eller hur? och det gjorde den kvällen. det var verkligen av en de bästa kvällarna någonsin. det kan ingen ändra på.


alltid när jag tänker på croke park kvällen, eller andra tillfällen då jag sett westlife får jag ett behov av att lyssna på deras låtar! haha. det är faktiskt inte ofta jag lyssnar på dem, men ibland blir behovet för stort. haha! så ja, nu sitter jag här och lyssnar på the irish lads, och funderar på hur det blir ikväll. ska ju kanske på bio med bella, emma och någon till kanske? men som vanligt kan vi inte bestämma oss i tid, så det slutar alltid med att alla stannar hemma. haha. astrist, men såna är vi!

jag är ju ledig i morgon, eftersom det är måndag. haha. så jävla skönt med en extra dag helg, även fast det brukar bli rätt långtråkigt. men bella och jag har bokat in ett spinning pass i morgon på sats, så jag antar att det är planen! haha. får se om jag kommer palla det, har grymt ont i halsen och börjar bli förkyld igen, men vi får hoppas på det bästa. det visar sig i morgon när jag vaknar.

nu ska jag.. ja. vad ska jag göra? jag har fan ingen aning. haha. najs lajf. not. äh. skriver mera senare.

puss!

you were a mistake

godmorgon på mig, klockan två på eftermiddagen! jajamänsan! haha. nej då, jag har faktiskt varit uppe sen halv ett, men legat och degat i sängen och glott på idol. jag orkade verkligen inte pallra mig upp! det var mysigare under täcket, hihi.
nu har jag duschat och sådär, sen nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på. hemma kan jag verkligen inte sitta idag, börjar bli för segt nu. fyfan. har ju i princip varit hemma hela jävla helgen. även fast jag hade sällskap.. vilket var ett stort fucking misstag. fuck you.

jag har faktiskt inte alltför mycket att skriva förtillfälllet, antar att jag skriver mer senare, eller om någon timme eller så!

puss!


time to hide

jag är så jävla trött. huvudet spränger, halsen värker, nacken är helt jävla förstörd, ögonen är cp. jag tror det är dags att sova va? sounds like it.  yää, för det tänkte jag faktiskt göra, planen är att lägga mig i min underbara säng, och sätta på den 43:e dvdn av morden i midsommer! man somnar så jävla gott till det, perfa är det!

justja, måste passa på att berätta sara - min käre vän har skaffat blogg, efter att jag övertalat henne! haha. nejdå, jag bara peppade lite! ihi. iallafall, här har ni hennes blogg! och kom igen nu, bli en trogen läsare som jag kommer bli!  - http://sannerfeldt.blogg.se/ <3

fuck you, time to hide, damaged

god fucking natt!


cause i will spend forever lovin' you

jag är helt tom på ord men ändå så fylld av saker av säga, det är så himla nära att det bubblar över. men hur uttrycker jag mig? orden finns inte, de är spårlöst försvunna, om de nu ens funnits några som kan beskriva hur jag mår för tillfället? jag måste iallafall lätta på trycket lite, läs inte om ni inte orkar med skit.

jag orkar inte känna smärtan längre. det känns som att någonting ligger innanför huden och skaver, bränner, plågar mig. och jag kan inte påverka det alls. hur mycket jag än vill göra saker och ting bättre, så känns det bara som att jag faller djupare ner varje gång jag försöker ta mig upp. jag har försökt men när man är så nära att nå lyckan igen och faller, och återigen faller längre och längre ner, orkar man tillslut inte känna lyckan locka en, när man ändå gång på gång blir besviken och hamnar där man började.

jag vill vara lycklig, trivas med mitt liv, trivas med mig själv, ha vänner som jag vet stannar vid min sida, oavsett hur jag mår och så vidare. men allt jag gör blir fel. allting jag vill göra, händer aldrig, allting går bara åt fel håll. allting jag säger låter som ingenting i andras öron - det är hårt. jag vill att de dagar då jag känner mig som ingen och ingenting, ska upphöra - för jag kan inte ta smärtan av att känna så.

jag har ingenting mer att säga, inte för tillfället iallafall. nu ska jag gå och borra ner huvudet i kudden och låta tårarna falla.

föresten, en sak till - jag kommer alltid att älska dig. hur smärtsamt det än är.



breakdown, again

jag hatar dig.

good girl gone bad, again

jag känner faktiskt inte igen mig själv. "good girl gone bad" ja, jag var good, nu är jag bad. jag är rent ut sagt förjävlig, känns det som. jag är inte den typen som gör såna här saker. jag är inte korkad och gör saker utan att tänka efter. men fan, senaste tiden har jag gått emot mig själv så jävla mycket. gjort saker jag vet skadar mig själv, gjort saker utan att tänka på konsekvenserna, gjort rent ut sagt förjävliga saker som inte är jag.
samtidigt måste jag se allt från den ljusa sidan, man lever bara en gång. varför inte slå på stort när man kan? och det är faktiskt inte värsta grejen. fuck, äh. man lever bara en fucking gång. *försöker peppa mig själv*


mamma, är min ängel. skulle inte klara allt skit utan dig, fyfan. jag är så tacksam för att du ställer upp jämt, och att du ser igenom mig när jag döljer något jag egentligen så gärna vill berätta. <3

nu ska vi iväg och fixa lite av det ena och lite av det andra.
skriver mera senare.

puss!

confused

jag vet varken ut eller in längre. jag vet inte vad jag känner, vad jag vill, om jag gör rätt eller om jag gör fel. jag vet ingenting. jag är så jävla förvirrad. hur kan en del av mig skrika JA! och en annan skrika NEJ så det tar emot som fan? jag kan bara inte förstå det. jag kan bara inte förstå mig själv. inte nu, inte då, kommer jag någonsin kunna göra det?
jag förstör säkerligen bara ännu mer för mig själv, som vanligt. alla jävla beslut jag tar går ju fan åt skogen tillslut. jag orkar bara inte.

good girl gone bad

jahaja, veckodagarna rullar på och i morgon är det fredag! fan vad tiden går snabbt, man hinner ju fan inte med. men men, inte ska man klaga på det, helg är underbart eller inte.

dagen har varit rätt dryg men samtidigt rätt slapp. haha, jag och mina motsägelser. jag gick och la mig runt två tiden igår och vaknade klockan sju av att klockan ringde, trots det var jag faktiskt rätt pigg, men ändå orkade jag inte pallra mig upp för att gå på journalistiken. haha.  så jag pratade med mamma en stund och släppte in hunden, som förövrigt avgudar min säng och sedan somnade jag och vovvilutten om, tillsammans. haha! alltid lika mysigt att sova med den snarkande lilla grisen brevid sig. vad skulle jag göra utan dig rambo? 
jag gick iallafall upp andra gången klockan ringde och begav mig därefter sakta men säkert iväg till plugget.
hm, sen hade vi projekt och företagande och sedan engelska där vi hade prov samt kollade på film. provet gick väl helt okej. godkänd blir jag nog absolut, men det lär inte bli mer än så. men man vet aldrig. let's hope for the best!

jag började rita direkt när jag kom hem! haha. fixade några bilder jag ritade förhand i går, i ps. rätt nöjd må jag säga. jag älskar att vara kreativ, det är så underbart. här har ni iallafall en av dem.

sadness


vad händer i helgen då gott folk? jag har verkligen inga planer alls och det suger. blä. umgås med mig? hihi. nej, nu tror jag att jag ska .. göra någonting roligt? vad är frågan. haha. jag får nackspärr av att sitta här, så ska nog hitta på någonting annat en stund iallafall. hihi.

skriver mer senare.
puss!

dream away

dream away

bilden ovan har varit mitt lilla projekt hela kvällen, har fixat och donat och fan vilken tid det tar när man är så petig som jag är. haha! men slutresultatet blev grymt bra, tycker jag! ihih. jag är nöjd.

nej fytusan, bilden får avsluta min kväll, för jag är sjukligt trött och ska upp tidigt i morgon! illa illa. engelskan gör mig grymt stressad, får panik. kan inte orden+innebörd bra alls, men fan? ingen kan ju, svårt att lära sig utan hjälp. fuck jag vill inte få ig på det första provet vi har i engelska b, bra början liksom. aja.

alla misslyckas ibland.

godnatt puss!


girl with a broken heart

här nedan har ni resultatet av mitt ritande! först gjorde jag den första bilden förhand, blev faktiskt jävligt nöjd! om man får säga så? haha. sen tog jag kort på den och ritade av den i ps. jävligt nöjd får jag lov att säga att jag är, min datamus är cp, så det är därför linjerna är lite hippsomhapp. men annars så, rätt nöjd för att vara gjort på det sättet som det är. haha, fan vad sluddrigt jag skriver. kanske är dags att gå och sova? nejfan, inte än! haha. äh. blä.


<3



<3

kommentera gärna och säg vad ni tycker!

puss!

cause i never leave my heart open

jag vet egentligen inte varför jag skriver, för jag har ingen aning om vad jag ska skriva om? det finns inte mycket alls att berätta om min dag. jag gick upp vid elva, åt, gick ut med hunden, åkte till nacka strand, mötte bella, gymmade, åkte hem. typ? kul. nej.
jag är jättestressad. känns som att det är jättejättemycket att göra i skolan just nu. det gör mig galen, för jag kommer absolut ingenstans. fuck säger jag. var har den ansvarsfulla och duktiga emma tagit vägen? det är en bra jävla fråga.

jag tror jag ska sätta mig och rita lite strax, för att sedan åtegå till pluggandet igen, och se om det går bättre då. tyvärr tvekar jag på det, men det är värt att ge det en chans.

jag skriver mera senare, då kanske jag har någonting vettigt att dela med mig av!

puss!

<3

föresten, jag förändrade bilden jag la upp i förra inlägget, lite grann. är det bättre nu eller förrut? vad tycker ni? jag gillar den mer nu iallafall! ihi. men det kanske bara är jag som ser de små förändringarna? jag vet inte!

you got me so, baby

jag tänkte bara skriva ett litet hastigt inlägg ínnan sängen väntar, om hur min kväll har sett ut. bilden nedan förklarar egentligen allt! men ja, jag har ritat, ritat, ritat och ritat! har inte kunnat slita mig för fem sekunder! haha. sjukt roligt är det, när man blir nöjd då. haha! jag har gjort flera bilder idag som jag är riktigt nöjd med och det känns megakul, jag längtar nästan redan till i morgon - JAG VILL RITA.

blir til att gå upp rätt tidigt i morgon, så bäst att försöka sova snart, suck. jaja, smällar man får ta! tänkte lägga mig i sängen och kika på tv nu, blir nog bra. är helt slut i huvudet.

skriver mera i morgon. föresten, jag vet att håret inte är perfekt, och att hennes bröst är ojämna, och att ena ögat är helt konstigt, och att naveln sitter för långt upp. haha, men det skiter jag i, för jag är faktiskt nöjd ändå! de små deltaljerna, som ni inte skulle ha tänkt på om jag inte sagt det säkert (?), rättar jag till i morgon!

godnatt. puss!

<3

if that star would fall, i would see nothing at all..

.. and if that star would fall i would feel nothing at all, if that star would fall i would be nothing at all. - jag tror att den redan har fallit.

livet kunde ju ha varit bättre än såhär, må jag säga. men men, vad gör man? står ut, tar skit, blir krossad, tar sig upp, går vidare - börjar om. eller ah. hur gör man? hur ska man göra?

dagen har spenderats med far min. det var väldigt trevligt får jag lov att säga. vi har varit på landet i norrtälje en sväng, sen varit hemma och ätit gott och så. inget märkvärdigt, som med alla annat. ingenting är märkvärdigt, ingenting är speciellt.

i morse när jag vaknade ville jag bara vända mig om och somna in, djupt, föralltid. jag orkar inte känna, såfort jag öpnar ögonen på morgonen, att allting känns värdelöst och framför allt meningslöst. jag orkar inte fortsätta såhär om det ska ta emot så hemskt att vakna till ingenting, gå upp för ingenting, leva för ingenting - just nu känns det så och det gör det så svårt. så svårt att andas.

jag skriver mera om en stund, antagligen. annars får det bli mer i morgon. time will tell.

puss!

<3
glöm aldrig att jag älskar dig. <3

i'm flying without wings

jag har en lärt mig en endaste sak av att andas, gå, titta, lukta - leva just idag, denna 'otroligt spektakulära dag', och det är den enda vettiga saken jag tänker dela med mig av just nu:


"now i'm not afraid to die. cause birds, bees and bugs, they all die after they fucked."

ni får tolka den precis hur ni vill. men fyfan vad klokt det är!

ingen puss idag inte.

<3

it hurts so bad

är jag den som gör fel? eller är det du? det enda jag känner är att jag behöver bekräftelse, men det tror jag aldrig att jag skulle få utan att göra såhär.. även fast det gör så fruktansvärt ont, så kanske det är det enda för att se hur mycket sanning du talar?
men fan. det gör så fruktansvärt ont att inte kunna prata med dig. du får mig att le som ingen annan.

ikväll är det insparken som gäller OM vi får tag på dricka, annars vettetusan vad som händer. men det visar sig alltid. sen ska jag även gå en sväng på stan med emma, tror jag. så kan vi hälsa på bella en snabbis också!

nej, jag har faktiskt inte ett skit att skriva, så jag skriver mera senare!

puss!

<3

but if i let you go, i will never know

att radera människor ur ens liv är jävligt svårt, men det är vad som behövs för att inse vissa saker ibland. jag har gjort det alltför många gånger, och fan vad plågsamt det är. jag krossas, mer och mer för varje gång det sker.

jag tog bort dig nyss. du är raderad. nu är det upp till dig om du behöver mig i ditt liv eller inte. det är din chans till att ta kontakt med mig nu, jag kommer inte kontakta dig. om jag nu lyckas hålla mig ifrån?

jag kan knappt andas. tårarna rinner, nästan är igentäppt.
jag orkar inte känna såhär mer.

take me away.

i want a little piece of you

jajamensan! jag kom hem för ungefär en timme sen. trots mitt dåliga humör och att hela jag var deprimerad från topp till tå, så åkte jag in till hornstull och mötte bella, min älskling. vi gick till ett matställe där cicci jobbar och hälsade på en snabbis, sen gick vi vidare till "därmedpasta" och käkade! fan vad gott det var! jag åt lasagne och det var helt otroligt gott. hih.
därifrån gick vi - mätta och glada - tillbaka till cicci, fast vi kom aldrig riktigt fram. haha, för någonstans på vägen hamnade vi på en jävla parkbänk! haha. där satt vi en stund och beundrade världen, eller någonting liknande.
sen gick vi en sväng till tanto, där var det helt dött och vi höll på att frysa ihjäl! vafan, ge oss sommar igen? det är inte roligt när det är såhär kallt. redan liksom? blä på världen. men iallafall, hah, sen gick vi runt lite, stog och beundrade himlen vid vattnet, och njöt av livet, haha. jo, tjena om det ändå vore så väl! sen blev vi även typ förföljda av en grupp människor med kameror som fotade oss? okej? kul? nej? fuck you.

vi ringde till denise - min beloved friend, och så åkte vi till tullinge och träffade henne en sväng. vi gick hem till henne, pratade med björn - den lilla ruffsiga kaninen - och sedan tog vi bilen ner till affären och trixade och fixade lite! det var najs, duktig flicka som har körkort och hela alltet nu!
jag saknar dig som fan denise. - det gör jag verkligen. jag saknar oss. kom tillbaka? rosa dildo!!!!111

ah, sen vid halv tio tog vi tåget hemåt, bella hoppade av vid centralen och jag fortsatte hem mot ulriksdal. blev några minuter försenat på grund av ett "sjukdomsfall" på tåget? haha. det lät roligt.

tack för en trevlig kväll bella. och tack för att du finns överhuvudtaget! du är verkligen min solstråle och utan dig hade jag inte klarat mycket. <3 jag älskar dig, din äckliga fula fan! hahaha. *du och jag och våran humor, den äger, vi äger och du äger min vänskap föralltid. jag lämnar dig fan aldrig!*

nu ska jag fortsätta lyssna på min sjukt jävla braiga musik och sen antar jag att det är sängen som väntar.
jag hoppas att det blir spånga och johanna i morgon, med bella osv. men jag orkar faktiskt inte förvänta mig någonting alls längre, för det blir bara skit ändå.

johanna, du behöver ha kul lika mycket som jag just nu. du vet att vi ligger på samma nivå. vi delar så många känslor, tankar och funderingar. att gömma sig från människor gör ingenting bättre, tro på mig när jag säger det. jag har själv varit med om det och jag förlorade så jävla mycket på vägen. jag vill inte se dig gå igenom det, det är du inte värd. du är inte värd att känna en sån smärta, en sån känsla som inte går att förhindra när man väl startat.
jag älskar dig vännen min, glöm aldrig det. jag säger ingenting av det jag säger för att såra dig, utan för att hjälpa dig och någonstans inom dig så vet du det, så jävla väl. du är värd all lycka i världen, älskling, och jag gör mitt bästa för att få dig att inse det, och känna det! dont forget that. <3

<3

jag skriver mera i morgon antar jag. och snälla alla människor där ute, låt mig sova i morgon? tack vad snällt. fuck och rambo, min fula lilla skitsöta vovvilutt, skäll inte på brevbäraren. okej, varför skriver jag det till honom? ofta han läser min blogg. men äh. blä. nu måste jag sluta.

puss!



laugh and run

jag vaknade vid halv tio av ett sms, smset gjorde mig besviken och arg, så det var svårt att somna om, men efter en timme gjorde jag det ändå och yttligare en timme senare får vi post och hunden får damp. jag vaknar igen, och blir ännu mer förbannad. fuck på allt säger jag.

nu ligger jag i min säng och tittar på tv.

skriver mer sen. kanske?

eyes of the devil

"it kills me, to watch this fade.."eyes of the devil är låten och såklart spelas den av seether, som fortfarande är min stora kärlek! haha.
fan vad den där meningen sammanfattade en stor del av mina tankar och funderingar just nu. "it kills me to watch this fade" - det känns som att jag sitter här och tittar på när massa av de jag älskar försvinner? jag gör allt jag kan, men ändå gör jag ingenting. blä. jag orkar inte tänka mer på det just nu, då får jag väl ännu mer ont i huvudet, och i hjärtat.

jag har inte haft någon ork eller kraft till att skriva så mycket idag, men febern och förkylningen har tagit över. jag åkte dock till skolan i morse iallafall - duktig som jag är - och tog närvaro, pratade lite med lars, journalistik läraren, fick en ny uppgift, sen gick jag, thea och victoria och käkade lunch och sen drog vi oss hemåt! slö, men väldigt skön dag! jag var hemma vid tolv tiden och då däckade jag direkt i soffan och sov några timmar. nödvändigt och hur skönt som helst!
nu är det helg och på tisdag börjar skolan igen. haha. så jävla slött! men fan jag klagar inte! fem dagars ledighet, vem klagar på det? inte jag iallafall.

jag funderar på att gå och lägga mig snart, så kanske jag mår lite bättre i morgon, det hoppas jag iallafall! för i morgon ska jag och massa trevliga flickor ifrån klassen träffas och partaja, chilla, prata och ja, hemma hos victoria! jag ser verkligen fram emot det, det är en chans för oss alla att komma varandra lite närmre och så hoppas jag verkligen att de kommer bli! men jag tror det kommer gå jävligt bra, det får jag hålla tummarna för iallafall.

nej, nu skriker sängen efter mig, och jag efter den? typ? haha.
skriver mera i morgon, antar jag!

puss!






to tierd to sleep

godmorgon och allt sånt där. jag orkade aldrig skriva igår, feber och huvudvärken tog över, tyvärr. men gårdagen spenderades med bella och johanna, vilket var jättertrevligt! vi var hemma hos min bror och lagade käk, spelade guitar hero och bara hade det allmänt mysigt! tack för en underbar kväll säger jag till er, älsklingar!

jag ska strax bege mig iväg till skolan, 09.10 går bussen från agnesberg, så får väl bege mig iväg vid fem över ungefär. har journalistik hela dagen, och det suger! haha. eller, ah jag vet inte vad som är felet riktigt. jag älskar ju att skriva, men jag kommer bara inte igång med mitt himla repotage.. men ska prata med lars idag, så kanske han kan knuffa igång mig! så är det alltid - svårt att börja - men sen när man väl är igång så går det snabbt som tusan, då skriver fingarnara av sig själv ungefär. haha precis som nu! ihi.

nej, nu ska jag gå och göra klart det sista sen bege mig iväg.

i morgon är det förövrigt tjejmiddag + fest, eftersom vi är lediga. det känns väldigt roligt att den blir av, så man kanske kommer närme fler i klassen, innan har det varit så himla grupperat. men men! vi får se hur det löser sig, men jag tror att det kommer bli skitbra!

skriver kanske mera senare.

puss!

oh boy

dagen har spenderats väl, iallafall om du frågar mig. haha. jag vaknade vid tio, klädde på mig, gick ut med hunden och åkte sedan till solna centrum. väl där böt jag ett par jeans och begav mig sedan till frisören.
färgade utväxten och för en gångs skull blev det rätt bra! tror jag? jag kan inte bestämma mig. haha. det är iallafall ingen stark kontrast mellan utväxten och det andra nu, och det är väl det som är huvudsaken.

efter att jag var klar hos frissan åkte jag till stan och träffade bella. vi gick runt lite och hittade det ena och det andra. helt sjukt är det, - vi har exakt samma smak på kläder osv. fan bella, sluta härmas nu! haha. nejdå älskling! kanske är jag som ska sluta härma dig? höh. hittade iallafall en halsduk och ett par vantar som jag ska köpa i morgon efter skolan. supersöta!
tack för att du finns bellow mcfellow <3 jag älskar dig.

nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, har oerhört tråkigt, men känner mig helt slut, hängig och trött i hela kroppen, så funderar på att lägga mig och kolla på en film eller så. det låter bra, visst? hade dock varit mysigare men sällskap. "heartbreaking - i like you."

för fan i helvete vad jag blir irriterad! nyss ville du inte ha med mig att göra, för att jag är så "känslokall" och "inte bryr mig om dig", du äger att jag förstörde din födelsedag och du har flera gånger sagt att du inte vill höra mer från mig? men nu helt plötsligt så vill du gå på bio med mig? jag förstår mig inte på dig. du säger emot dig själv hela jävla tiden. jag orkar inte höra mer från dig nu, min tur att säga det - låt mig vara.

skriver mera senare om min hand pallar. haha, jag har träningsvärk från guitar hero! hahaha!

puss!

like a knife

Goodbyes are meant for lonely people standing in the rain
And no matter where I go it's always pouring all the same.
These streets are filled with memories
Both perfect and in pain
And all I wanna do is love you
But I'm the only one to blame.

But what do I know, if you're leaving
All you did was stop the bleeding.
But these scars will stay forever,
These scars will stay forever
And these words they have no meaning
If we cannot find the feeling
That we held on to together
Try your hardest to remember

s e c o n d h a n d   s e r e n a d e   -   < 3



<3


du ser inte mig på samma sätt som jag ser dig. jag ser dig som en ängel. en ängel med stora vackra vingar som får mig att tappa fotfästet här på jorden. du får mig att sväva. du är en ängel som är svår att inte älska. det smärtar så väldigt att du inte ser mig, du ser mig som ingenting. är jag ingen i dina ögon? betyder jag ingenting? fan vad det gör ont.  ~

the number of the beast

tyvärr, det är bara jag igen! höhö. förvånade? jätteförvånade va? nej fan vad tråkig jag är. men man måste ju få försöka ibland? haha.

jag kom precis hem från min bror. gick dit vid fyra tiden, gick förbi affären och köpte svull, sen upp till honom, där la jag mig direkt i soffan, drack min redbull, åt kakor och spelade tvspel! fyfan, bättre kan det inte bli. sen kom papps och vi åt ännu mer kakor och chips och drack cola. fan vad jag mår illa. hahah. men det är inte så konstigt kanske? men ibland måste man fan få unna sig gottigotti. eller okej hela tiden? haha.
vi spelade gitarr hero och fan vad grym jag är! eller.. beror på vem man jämför med men jag börjar fan bli duktig på't. tittar man på pappa och bror så suger jag, men ändå. bara för att dom är proffs på att spela gitarr och allt annat som gå att spela! fan. jag vill också vara grym! make me grym någon? 

haha

jag bjuder på den vackra bilden ovan! haha. den är ifrån mormors 70års kalas som var för ett tag sen. på bilden syns bror, mamma, jag och två som jag inte vet vilka de är! haha. sexigheten ligger i släkten.. men det kanke ni ser med egna ögon?


i morgon är det måndag och skola för de flesta, men inte för mig inte! höh. vi är ju lediga på måndagar, hur skönt som helst! måste ändå upp rätt tidigt i morgon för jag ska till george - my beloved frisör - i solna centrum. ska vara där klockan tolv så det blir att gå upp rätt tidigt iallafall, men det gör ingenting, jag överlever nog.
sen har jag snackat med bella så hon kommer och hälsar på mig när jag sitter där med sörja i håret! haha, det är en vacker syn, jag lovar dig bella! hah.

nej nu ska jag sjunga mig hesare än vad jag redan är. i dont want to be sjuk. det suger! make me frisk?

skriver mer senare.

puss!

the older i get

jag kom hem nyss och fan vad slut jag är! haha. energin är totalt slut men jag förstår inte varför? tror dock att det har med att göra att jag håller på att bli sjuk. har megaont i halsen och känner mig helt hängig. feber? vem vet.

jag vaknade vid tolvtiden av att mamma försökte få liv i mig - vilket är lättare sagt än gjort. hah, och efter en halvtimme kommer hon in och säger att någon vill prata med mig. jag tar emot telefonen, halvt vaken - halvt sovande, och hör att det är min supergulliga moster i telefon. hon säger att hon kommer och plockar upp mig om en timme och att vi ska till kista centrum och köpa kläder och fixa mitt hår? jag tackar och tar emot.
vem är så underbart snäll? vi gick runt i precis alla affärer i kista centrum och letade efter skor, jeans, jacka, osv osv osv osv. slutade dock med att vi gav upp letandet efter skor och jacka, men två jättejättefina jeans blev det!  tack så jättemycket moster <3

ikväll vet jag inte vad som väntar, jag ska nog inte göra någonting speciellt tror jag. tror jag håller på att bli sjuk, jag snorar och halsen gör ont som fan. usch! ska nog gå och ta en power nap snart, haha. det skulle behövas efter den här shoppingrundan!

jag skriver mera senare.

puss!

no one want's forever

<3

kvällen har bara sprungit iväg, sen jag skrev sist. haha. jag vet inte vad jag har gjort för att tiden ska ha passerat så fort, men tack och lov, det har den! jag har fotat lite, lyssnat på massa bra musik och pratat med underbara människor och bara gjort sånt man gör när man sitter framför dumburken och degar en lördagskväll.


"im afraid to love" - det säger allt, bilden ovan säger allt, jag ser känslan jag känner och är inte det konstigt egentligen? jag älskar att uttrycka mina känslor i bild, det blir så jag och på det sättet så himla äkta. jag måste få ur mig lite tankar, lite skit rättare sagt och det är ett upperligt tillfälle att få ur sig det här och nu. jag ber om ursäkt om det är osammanhängande och sluddrigt skrivet, men det behöver bara komma ut.

jag är rädd, så jävla rädd för att få gå igenom samma sak igen, samma krossade hjärta, samma krossade själ. jag vill aldrig mer känna känslan av att vara en levande död. kommer det hända igen? det vet jag inte, det vet ingen men jag är så fruktansvärt rädd. både för att uppleva det igen, och för att förevigt vara ensam.
tänk om jag aldrig igen hittar någon som älskar mig för den jag är, och som kan ge mig den närhet och kärlek som jag behöver?

jag saknar allt som hade med oss att göra, men samtidigt vet jag att vi är ett minne blott. alla sagor har sitt slut, och det hade vi också. vi var slut, slut precis som allt annat har sitt slut. du och jag tillsammans - våran tid - är ett vackert minne inristat i mitt hjärta, men samtidigt ett fruktansvärt smärtfullt minne. i slutet när allting skedde som fortast vände vårat förhållande sig till någonting smärtfullt och någonting som jag anser vara hotfullt och obehagligt. det är inte så jag vill minnas de två åren med dig, men det är svårt att glömma allt de du gjort nu, såhär i efterhand, i ren förtvivlan. men kom ihåg, det var aldrig smärtfritt för mig. jag har känt samma smärta i bröstet precis som du.

det allra jobbigaste är att sakna närheten. det är verkligen det som smärtar i mig mest. jag saknar att få kyssar, jag saknar att ha någon som ligger och smeker över hela kroppen, jag saknar att ha någon som ligger och berättar hur vacker man är. jag saknar värmen man känner när man ligger tätt intill varandras nakna kroppar, jag saknar att känna någon annans pulserande hjärta emot min kropp, jag saknar att känna livet i kärleken.

jag saknar det så det smärtar i mig, och jag känner mig så ensam.

jag är så rädd för att falla för någon, så rädd för att få fel signaler och bli förälskad. tänk om allt blir fel och jag blir krossad igen? skulle jag klara av det? kan man älska mig? kan jag älska någon igen? det finns så många frågetecken som jag hoppas att få svar på.

nu försvann allt och jag har ingen aning om vad jag ska skriva. jag behövde bara lätta på hjärtat lite. inte för att det känns bättre, men det är underbart att skriva av sig såhär, för att sedan även kunna gå tillbaka och läsa.

livet är inte lätt, men att kämpa och göra sitt bästa är det enda man kan göra. jag försöker, jag kämpar. jag gör det jag kan. tack till alla som hjälper mig tillbaka från det här, - tack. <3

puss!

[ teddyponken, vet du? jag älskar dig fortfarande! <3 höh. ]

on my shoulder

det har inte ens gått en timme sen jag skrev sist, och nu är jag här igen. haha. jag har fortfarande lika tråkigt och humöret pendlar upp och ner som jag vet inte vad. kan det inte bara stanna någonstans mitt emellan? well well. life's a bitch and then you die.

en sak jag måste berätta är att jag och bella har gjort en deal, en väldigt betydelsefull deal. haha! fyfan, alltså, allt jag kan säga till dig bella, är att jag lovar dig, en endaste natt och jag förblir din slav tills den dagen jag dör! hahaha. you have my word on that, baby! du vet att jag älskar dig överdrivet mycket va? aldrig utan dig.

jag måste passa på att skriva hur mycket jag längtar efter dvdn med underpojkarna, som spelades in på ett fullsatt croke park, den 1 juni. det var en av de bästa kvällarna i mitt liv, det måste jag fan ta och erkänna. 

82300 personer satt där, sjöng med, klappade händerna och njöt, precis som jag. det är en kväll som alltid kommer finnas inprintad i mitt hjärta. fytusan.

molly skickade några bilder som var tagna den kvällen till mig nyss, och jissanes! man ryser, man längtar tillbaka så otroligt mycket. man vill bara kunna återuppleva kvällen, om och om igen.
det är jobbigt att veta att man inte kommer få se dem nästa år. det som hade blivit något av en tradition. det var alltid en höjdpunkt varje år. men inte nu. det kommer faktiskt att saknas någonting, men det är smällar man får ta. dvdn får gå på repeat istället! haha.
man får tänka på att de vilar upp sig under den här tiden istället, skriver låtar, för att sedan komma tillbaka starkare än någonsin och förvåna och chocka oss så som de gjort under alla år! jag längtar.

nu måste jag kolla massa klipp därifrån på youtube bara för det! haha. usch, håret på armarna reser sig så fort man tänker på det. det var så jävla mäktigt. tårar säger jag, glädjetårar, i massor.


här nedanför har ni en bild på sötiströjan jag köpte idag. haha! inte min stil alls, men den är hur stor och mysig som helst. helt underbart skön är den också, är det är ju trots allt det viktigaste, eller hur? haha.


<3

och teddyponken, jag älskar dig fortfarande! hahaha <3

She's comin' over like a suicide

egentligen har jag absolut ingenting att skriva, men i brist på annat skriver jag ändå. det låter lagom sjukt, eller vad säger ni? det gör det iallafall i mina öron, eller ögon, eller hur fan man nu ska tolka det. jag läser ju det jag skriver och tolkar det som sjukt, jag säger ju det inte högt så mina öron tar in det och därefter tolkar det som sjukt. så ah? hahaha. jag är inte normal. punkt och slut pratat om det.

jag har verkligen inte ett skvatt att göra och det är lördag, och klockan är lite över åtta! kan det bli sämre än lördagskväll eller? nej jag tror fan inte det. jag är så less på "vänner" som säger sig vilja umgås och träffas hela tiden, men aldrig kommer till skott och gör det när man väl frågar om man ska ha myskväll, ska på fest, ska gå på bio, osv. blir alltid samma svar, "nej jag kan inte", "nej, jag hinner inte.", "nej jag mår inge bra" eller vafan man jämt får höra.
jag har iallafall gett upp det nu och lagt över det på er, vill man träffas och umgås med en person så gör man det, man säger inte bara att man vill, utan man tar ut tummen ur arslet och gör det också. fan, snälla, om ni inte vill, så sluta säg så jävla mycket då. det gör mig bara besviken.

nu sjönk humöret ner till botten, men jag skriver mera senare. i guess.

måste bara avsluta med att säga att det finns en människa vid namn marcus mikael conny lundh - aka teddy - som är min gud, och att jag älskar honom! men det vet du ju redan eller hur teddy? ihi. <3

puss!


walk away from the sun

Walk away from the sun, come slowly undone
I can see in your eyes i've already won
I could bleed for a smile, i could cry for some fun
Walk away from the sun, and tell everyone

There's so much left in the air
So much to tell from a stare
There's so much left to defend
But i am no fun


seether - walk away from the sun <3



jag vaknade vid tolvtiden och var sjukligt trött. fick besök av vovven och låg kvar och mös en stund. alltid lika trevligt! efter en stund begav jag och molly oss till pendeltåget, åkte till solna station och sedan tog vi bussen till odenplan, typ. och därefter begav vi oss till stan. kollade runt lite och så, köpte en asmysig tröja från cubus! den gillar vi! haha!

nu sitter jag här och är blöt lite överallt och nej, jag menar inget perverst! det regnar som fan ute, och såklart hade jag mina tygskor och min tunna jacka på mig, så blev helt dyngsur när jag och molly gick hem från bussen. blä. kan det inte vara lite fint väder så humöret blir bättre det med? suck! grått, regn, kallt. oj vad lycklig man blir av att titta ut genom fönstret.

jag vill hitta på någonting ikväll, men samtidigt orkar jag inte. det suger att känna två saker, samtidigt. man går liksom emot sig själv, och jag förstår inte? jobbigt är det iallafall.

kanske blir till att stanna hemma ikväll och titta på film eller någonting, eftersom väderhelvetet suger min balle. usch!

jaja, nu ska jag fortsätta lyssna på seether och prata med folk. sen tror jag att jag ska gå och ta en powernap om en stund, fyfan vad skönt! mhm. det visar sig! skriver mera senare, om jag inte far ut och hittar på någonting!

puss!


tied my hands

Can you remember when
we used to laugh
At those mistakes we made
Or can you picture then
How we used to drive
And never reach the end

seether - tied my hands <3


nu är jag hemma igen, rätt skönt måste jag erkänna. haha, för en gångs skull känner man så om att vara hemma.. haha, händer inte ofta. jag
åkte till älsklingsandrea vid åtta tiden, och kom hem för tjugo minuter sedan ungefär. det var väldigt trevligt där borta, även fast alla var fulla och glada - förrutom jag. haha. det sög faktiskt ganska rejält, men trevligt var det ändå. jag blev dock jävligt trött och gav upp och begav mig hemåt vid tio tiden, matchade både tunnelbanan och bussen precis, så det gick väldigt snabbt. vips så var jag hemma! haha, inte ofta det händer! fan vad glad man blir! haha. stockholmare? - ja visst! höh.

nu sitter jag här på min kära barstol, har alla ljus tända och lyssnar på seether, fan vad förälskad jag är i det bandet! haha. helt sjukt. lyssnat hela dagen lång. underbart måste jag säga att det är.

vad jag ska hitta på nu återstår att se. ska kolla om jag hittar någon bra film att kika på, annars blir det till att sitta här och slöa, spela spel på blip (haha), och prata med lite folk. om någon är inne?
teddyponken var trött och skulle sova, jävligt trist, ville ju ha sällskap av den knäppjöken som alltid får mig glad, men icke sa nicke. inte idag, inte. höh.

jag kanske skriver ett till inlägg senare, det visar sig! annars blir det en annan dag.

puss!

<3

det är så jävla svårt att inte älska dig, gullunge. du förgyller mina dagar, alla mörka stunder gör du ljusare, du gör mig till en bättre människa. tack för att du finns. jag älskar dig porrunge <3

call my name and i be there

fredag, fredag, fredag. - och gud så skönt med lite ledigthet. jag orkar verkligen inte med skolan just nu, därför ska den här helgen bli extra trevlig, eller någonting. haha. jag ska passa på att ta det lugnt och umgås med mina vänner, dvs om det finns någon som vill/har tid att umgås med mig. haha. det vet man ju hur det brukar gå..

ikväll ska jag troligtvis ut och träffa andrea och lite annat folk, blir lite party party, men jag vet dock inte hur det blir med den delen för mig, eftersom jag varken har det enda eller det andra, men men.. heter man emma mohlén och har otur med allt, hela tiden, så är det väl så det är. men jag måste säga att lite gott sällskap skadar faktiskt aldrig! och när det gäller andrea, min lilla prinsessa, så vill jag passa på att umgås med henne så mycket det bara går.

nu ska jag strax äta middag och sen får vi se vilken tid jag drar iväg mot andrea och co. jag hoppas det blir väldans trevligt iallafall, men man vet ju aldrig. positivt ska man tänka, iallafall försöka! haha!

jag skriver kanske mera ikväll, det beror lite på i vilket tillstånd jag kommer hem! haha. man kan ju alltid hoppas på det bästa. höh.

puss!




fuck me like you hate me


Walk away from the sun, come slowly undone
I can see in your eyes i've already won
I could bleed for a smile, i could cry for some fun
Walk away from the sun, and tell everyone

There's so much left in the air
So much to tell from a stare
There's so much left to defend
But i am no fun

So turn away from the ones who hurt everyone
I can tell by your smile you're coming undone
I could bleed for a smile; could die for a gun
Walk away from the sun and kill everyone


Seether - är bandet som äger mitt hjärta helt och hållet just nu! herregud vad grymma de är. jag har fastnat för i stort sätt alla låtar med dem, som jag hört än så länge. men som vanligt fastnar man mer för vissa låtar än andra. walk away from the sun - texten ovan - är underbart fin. har ni inte hört den, så kolla här! -  http://www.youtube.com/watch?v=Dh9x50Jujdk - svår att hata eller vad säger ni?




FMLYHM
(fuck me like you hate me) är även den grym! halvsnuskigt och perfekt! haha. dom som känner mig, vet att det passar mig perfekt.
alla låtar har sjukligt bra texter och självklart diggar jag musiken också. det är verkligen perfekt för min smak, haha. lagom rockigt liksom.




jag har även suttit och lyssnat på spice girls halva kvällen. haha! jag och bella har fått nå tuppjuck och sitter och lyssnar på konstig, dvs gammal musik. fan vad mycket minnen de ger. alla gånger man dansade och sjöng till spice girls, alla gånger man klädde ut sig och uppträdde som dem inför klassen. herregud alltså! bring me back, eller kanske inte!
men faktiskt, om man får säga det själv, så gillar jag fan vissa låtar! dom är faktiskt bra på något kontigt jävla sätt. sen minns man den gamla goda tiden dåallt var perfekt, och alla bekymmer inte fanns.

låtarna påminner mig om hur bra allt var en gång i tiden. hur underbart det var att leva livet som barn, utan kärleksproblem, utan att veta hur tuff den här världen verkligen är. det kommer stunder då man verkligen bara vill spola tillbaka tiden och leva livet. den tiden då man gick till dagis, lekte dagarna ut, blev överlycklig av att föräldrar kom och hämtade, osv. man blev lycklig för ingenting på den tiden. lycklig för saker som idag inte betyder ett skit? det är så konstigt. man förstår inte hur tuff världen verkligen är på utsidan när man är under tio år. man ser inte saker som man möts av när man växter upp. saker som slår en och träffar en rakt i hjärtat, om man inte vet hur man ska ta de på rätt sätt. men jag antar att ingen vet vad som är "på rätt sätt" heller så, det kanske var dumt att uttrycka sig så? äh. jag vet faktiskt inte.
livet är så underligt och ibland kan jag inte låta bli att undra vad meningen med det är. vad är det vi ska göra? vad är det vi ska uppnå? vad är det som ska .. hända? jag vet inte. det är frågor som jag ständigt kommer undra över. jag tror inte heller att någon kan svara på dem, antar att de kommer förbli obesvarade.


i morgon är det fredag och skola. ja, i morgon måste jag pallra mig iväg dit. känner redan världen ångest för att jag inte var där idag. usch! men det löser sig nog, så mycket missade jag faktiskt inte trots allt.
och jag antar att man måste ta hälsan före skolan ibland, inte alltid men ibland. det var det jag gjorde i morse, ibland får man faktiskt. haha. okej, jag försöker intala mig själv det är därför jag upprepar det. "ibland får man faktiskt!"


bella är min solstråle, min älskling! jag vet inte vad jag skulle göra utan dig bellababe! alltså, allvarligt talat. jag trodde aldrig att du och jag skulle hitta varandra och bli såhär bra vänner. jag vet inte varför jag inte trodde det, men det kändes bara inte så i början. men fan vad glad jag är att det blev som det blev, att du finns vid min sida betyder så himla mycket! du är en vän som ställer upp för mig vad det än gäller och du vet att jag gör detsamma för dig. tack för att du finns vid min sida varje dag i skolan och hittar på trams med mig, tack för att du får mig att skratta även fast jag ligger nere på botten någonstans och bara ser mörker.
det är två år kvar i skolan nu och fan vad jag ser fram emot den tiden, och det är mycket tack vare dig! hade inte klarat av skiten om du inte fanns där vid min sida och nördade dig med mig.

jag älskar dig enormt, bellow mcfellow. hahah <3

<3

it's not easy everyday

jag förstår inte hur man kan misslyckas med att blogga så stenhårt som jag gör? jag älskar att skriva, och vill verkligen ha en blogg, där jag uttrycker mig på mitt alldeles egna sätt. varför skriver jag inte då? äh, det förblir en obesvarad fråga, för inte ens jag själv kan svara på den.

idag har jag varit hemma. jag mådde inte alls bra i morse när jag vaknade, och då menar jag både psykiskt och fysiskt. det är inte alls roligt, men jag antar att man måste försöka se ljuset, även fast det är en väldigt lång väg dit, iallafall som det känns. vissa dagar är bättre andra sämre.

idag fyller min älskling - andrea - 17 år. grattis, grattis, grattis i massor till dig! förlåt att jag inte var i skolan idag och kunde ge dig en stor grattiskram och paket, men jag hoppas att du förstår varför jag stannade hemma.
snart fyller jag 18, och du om ett år. sen jävlar är det dags för dig och mig att röja ute tillsammans! så som bara vi - du& jag - kan. jag kan inte beskriva vilken plats du har i mitt hjärta, för den är obeskrivligt stor. du piggar alltid upp mig med dina kramar, du torkar alltid mina tårar när de faller, du ställer upp så som en vän ska göra.
jag hoppas att din 17års dag blir fin och att den i morgon är ett vackert minne inprintat i ditt hjärta.


- jag älskar dig, andrea, glöm aldrig det -




<3


jag antar att jag skriver mera till kvällen, då alla tankar och känslor dyker upp och behöver komma ut, ut ur mig. och hamna här.

puss!

RSS 2.0