"Shoppat jeans i Kista"

Hahaha, tänk att de fyra orden kan vara så svåra att säga! Om man inte koncentrerar sig när man säger det, låter det förjävligt, haha. Fast det ger en bara ett gott skratt. Iallafall, jag kom precis hem från Kista där jag har umgåtts med Malin, samt shoppat ett par jeans och en topp/klänning. Jättefina båda två! Men nu blir det inge mer shoppande på ett tag.. pengarna bara rullar iväg. Hemskt.

Vad jag ska göra nu är en väldigt bra fråga, haha. Sitta här och glo lär jag väl göra och plugga borde jag också göra, men jag oorkar verkligen inte! Suck. Måste ta mig i kragen för en gångs skull och göra det! Wish me good luck.. i wont make it..

Puss

No regret.

Godmorgon på er. Igår kväll somnade jag sjukligt tidigt, jag tror jag gick och la mig och kollade på film vid halv tolv, och slockade direkt. Stängde av båda mina mobiler och bara sov, det var himmelskt. Jag har nog inte somnat så tidigt på ... år.
Inatt kunde jag sova också och det var skönt, sov nog tretton timmar eller något, i sträck! Haha, nu är jag dock inte alls utvilad, vilket jag borde.. men icke sa nicke. Tungan känns helt okej, fast i morse när jag vaknade och hade druckit en kopp nyponsoppa så blödde det som fan, det gjorde mig rädd. Haha. Fast han sa ju att det kunde blöda och att det bara var ett tecken på att det läker, så det är nog ingen fara. Slutade ju på direkten också.. så det är nog ingenting att oroa sig för. Jag bara längtar tills svullnaden går ner och jag kan få leka med den, haha. Jag ångrar fortfarande inte alls att jag gjorde den, trots att det gör lite ont och att det är lite knepigt att äta. Men jag börjar ju iallafall få in tekniken så det är nog ingen fara. Åt en macka och en cheeseburgare igår, så idag kanske det går lite bättre till och med. Men jag ska ta det lugnt så det inte går fel, vore hemskt.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Måste plugga och det är en sak som är säker. Måste skriva på min engelska uppsats och skriva klart ett arbete i historian. Skriver jag inte engelska uppsatsen får jag IG och snälla gode gud (som inte finns), låt mig inte få det. Jag måste kämpa, kämpa, kämpa. Svårt bara när man inte har några krafter alls. Jag har iallafall kommit så långt att jag öppnat ett dokumet, skrivit rubrik och en inledning. Nu då? Snälla kom och hjälp mig någon!
Måste ta och leta efter papprena vi fick för typ tre hundra veckor sen, frågan är bara var dom är någonstans.. äsch, får ta och leta igenom min bunt med papper, tar nog bara sisådär hundra år. Eller mer.

Jag hör av mig sen lovers, puss!

<3

Och ja, den är fortfarande svullen som en jagvetintevad. Men jag är så stolt, fortfarande! Haha!

Jag känner mig som en svullen banan.

Idag är tungan mycket, mycket mer svullen men det är faktiskt inte alls så farligt som jag förväntat mig. Jag trodde typ det skulle bli så illa att .. jag vet inte, haha. Hemskare iallafall, men icke. Och det är väl ingenting att klaga över, jätteskönt är det!

Jag sov inte alls gott inatt, vaknade nog varje timme och hade ont, drack några klunkar iskallt vatten och somnade om igen. När jag sedan vaknade av att klockan ringde var jag dödstrött och hade grymt ont, men gick upp och duschade och så ändå. Tog två alvedon och en burk med is och begav mig till skolan, haha.
Jag trodde att smärtan skulle vara outhärdlig typ, men det är den verkligen inte alls. Inte någonstans, även fast man säkerligen kan få den inblicken av att läsa det jag skriver.. men det är faktiskt inte så farligt, det är mest ovant och.. konstigt liskom. Känns nästan som att man har träningsvärk i tungan, haha.

Jag fick till och med i mig en cheeseburgare idag, haha. Det gäller bara att hitta tekniken och stoppa allt i kinden som en liten hamster och sen tugga, FÖRSIKTIGT! Kommer man åt staven gör väldigt ont, som en blixtsnabb ilning av smärta, men sånt man får ta, jag menar det var ingen som tvingade mig att pierca tungan! Så vill man vara fin, får man lida pin och det är exakt vad jag kommer göra. It will be fine.

Har inte så mycket mer att skriva just nu faktiskt. I helgen blir det en lugn helg, ska mest vara hemma, vila och plugga. Det kan behövas för en gångs skull, haha.

Men jag hör av mig i morgon!


<3


Puss!

Tunga, tunga, tunga!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv, haha. Var nog år sen jag gick och la mig såhär tidigt, tror jag. Haha. Men är sjukt trött och fryser som en toke av all jävla is jag sitter och suger på, så det blir trevligt att ligga under alla mina hundrafemtioelva täcken som jag har i min stora sköna säng, haha.

Jag hoppas att jag får lite sömn inatt iallafall, men det ska nog gå bra. Tungan börjar svullna massa nu, så får hoppas jag inte kvävs i sömnen eller något, haha. Fan vad läskigt, äsch. Ska suga av isbitarna tills jag somnar samt ta två alvedon så blir det nog bra. Fortfarande så jävla stolt över mig själv, hoho. Och det kommer jag troligen vara ett bra tag framöver, haha.

Hörs i morgon!

<3

Bjuder på en svullen och fin tunga, hoho. SÅ jävla hett!

PIERCAT TUNGAN!

Jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan, jag har piercat tungan!

Helt underbart. Det gjorde inte alls så farligt ont som jag trodde att det skulle och det var verkligen över på en sekund. Vill dock inte veta hur ont jag kommer ha i morgon.. haha.

Jag orkar tyvärr inte skriva mer än så just nu, ska lägga mig och kolla film nu hade jag tänkt.

PUSS! Och nej, jag tänker inte bjuda på någon bild på en svullen och fet tunga. MEN HERREGUD vad snyggt det är!


Godmorgon.

Klockan är nu 8.57 och jag kanske borde röra på mig, haha. Ja, fan bussen går om tio minuter, måste typ springa nu. Jag skriver mer i skolan har ju graf så kommer sitta bänkad framför datorn i några timmar nu på förmiddagen.. Jag tänkte mest bara skriva ett litet inlägg och säga godmorgon! Nesh, nu ska jag ta min iskalla powerking och gå ner till bussen, puss!


<3

Hemma.

Äntligen så har jag badat och satt på mig mjukiskläderna, är typ helt slut nu efter den här dagen, haha. Mötte som sagt Molly i Solna centrum efter skolan och sen gick vi till frissan och tog hålen. Det gjorde ju inte alls ont, haha. Och jag som typ stressat upp mig smått inför det. Blev helt besviken för de kändes ju knappt, var är smärtan jag ville känna?! Haha. Och alla som har sagt att det "gör så ont att ta där uppe", pff på er, mesar. Kändes ju inte ett skvatt, då gjorde de vanliga hålet mycket, mycket ondare att göra. Fick dock jättefula smycken nu, men det överlever jag nog. Kommer köpa jättefina sen när de läkt ihop ordenligt!

Nu ser jag nästan fram emot att pierca tungan, men ändå fyfan vad läskigt. Men fyfan vilken kick och fyfan vad snyggt det är. Haha, blir helt uppspelt när jag tänker på det. Hihi, hoppas verkligen att det blir av på fredag nu. Vill, vill, vill. Om jag inte får det gjort snarast möjligt så kommer jag säkert banga, det är därför jag vill göra det nu på en gång! Haha.

See you later guys! Förresten, bjuder på en tjusig bild på mitt öra. Haha.


<3


Graf, igen.

Okej, jag vet att jag överbloggar idag, men ändå. Ni får överleva. Tänkte bara slänga in några bilder jag gjort idag, innan vi slutar. Då ska jag iallafall bege mig till Solna centrum och möta Molly där, så ska jag ta mina två efterlängtade hål i högra örat, tror jag det blir? Haha.

<3 <3 <3 
<3 <3 

De flesta är väldigt slarviga och uppgiften gjorde vi bara för att kunna sätta in våra egna annonser i ett "riktigt sammanhang". Vissa blev dock rätt snygga om jag får säga det själv. Hihi.

Äntligen roliga uppgifter.

Nu har jag bänkat mig här framför datorn igen i grafsalen. Vi har precis haft lunch och jag tog en kyckling sallad och en cola som vanligt, haha. Finns typ ingenting annat gott här att äta, så blir alltid samma sak. Ganska trist, men gott.

Äntligen har vi fått roliga uppgifter att göra nu i grafen. Håller på att göra olika annonser för att lära oss hur man strukturerar upp dem på rätt sätt. Jätteroligt tycker jag att det är, exakt såna uppgifter jag tycker om att göra. Jag älskar att pilla med text och bild och ordna en bra sammansättning så att det ser proffsigt ut. Och om man får skryta lite så tycker jag att jag har ett bra öga för det, blir oftast snygga grejer som jag dessutom blir nöjd med. Haha och det händer inte ofta. 

Nu ska jag forsätta, hör av mig sen!


<3


Ignorera texten, den suger, haha.

Grafisk.

Nu sitter jag på graf. lektionen, och vi hade inte vikarie idag, tyvärr. Haha, så jag slipper inte undan.. men vi får se hur länge jag står ut. Vet dock med mig att det inte lär bli hela dagen. Men som sagt, vi får se.

Jag vill verkligen åka på kryssningen med Bella och Cicci, den 8e men fan. Vi hittar ingen som vill åka med oss. Mamma har typ hört runt med massa om sällskap, men alla är så jävla tråkiga och vill inte. Buhu. Det vore verkligen så jävla roligt att komma bort härifrån, men ah. Lär väl inte gå vägen denna gången heller. Som vanligt. 
Känner att jag är väldigt positiv idag, eller det kanske jag alltid är? Suck på mig.

Nesh, nu måste jag sluta blogga.
See you later.

"Framtiden borde vara din motivation"

Just nu är jag bara så opeppad till att gå till skolan att jag vill lägga mig ner under täcket igen, och gråta. Jag har verkligen inga krafter till att ta mig dit, sitta vid en jävla dator i fyra timmar och vara kreativ. Vad är det för nytta? Jag kan fan inte ens vara kreativ längre.. 
En person sa till mig igår att det "bara är att gå dit paya attention och göra sitt bästa", men inte ens det klarar jag? Jag svarade att det krävs kraft och motivation för att uppnå det också, och fick då svaret "framtiden borde vara din motivation." Och det är så jävla rätt. Han har så jävla rätt. Det borde vara så. Men framtiden är ingenting för mig längre, jag vet inte vem jag har blivit. Framtiden är bara någonting som jag väljer att inte se, för den skrämmer mig bara. Alla drömmar lever kvar i mig, absolut. Men det är ingenting jag känner att jag kan nå längre. Inte alls, de är alldeles för långt borta. Förrut var de nära, men de försvann med en del av mig.

Fan vad jag inte orkar med det här. Men ah, Godmorgon på er förresten..

Kvällspromenad.

Nu har jag precis kommit in från en kylig men trevlig kvällspromenad med hunden. Det har blivit någonting jag gör ofta nu på senaste tiden, och det är jävligt bra och skönt! Fast utan telefonen skulle det nog gå åt helvete, tråkigt att gå själv ju. Idag pratade jag med min Bella i typ 45 minuter, alltså var jag ute i över det. Sjukt bra jobbat! Haha, lite stolt får jag väl lov att vara ändå? Kanske är någonting man borde ut och göra varje kväll? Man mår så mycket bättre av att röra på sig. Måste komma igång med träningen också..

I morgon blir det nog att pallra sig till skolan, trist men sant. Har ingen som helst ork eller motivation till det, men i morgon måste jag. Det är fan dags att tänka lite på närvaron.. iallafall försöka. Men hade tänkt gå dit, och eftersom jag bara har grafisk design så hade jag tänkt kolla om vi fortfarande har Mr Snygg som vikarie eller om vi har våran riktiga lärare den här veckan. För det känns väldigt värdelöst att gå dit och göra i princip ingenting när man inte ens kan få visa sin riktiga lärare vad man kan. Jag kör hårt när han kommer tillbaka istället, isåfall! Det visar sig.

Sen i morgon ska jag ta två hål i öronen till också, woho! Det ska bli nice. Hade tänkt ta ett till "vanligt" och sen ett högre upp på örat. Jag vet inte vad det heter? Haha, men ni förstår nog. Kommer bli grymt snyggt. Sen har jag, Bella och Malin snackat om att pierca tungan också, och jag är lätt på nu. Vill verkligen göra det. Det är så jävla hett, haha. Kommer typ få kåtanfall på mig själv, med min långa tunga.. hoho.

Nej nu är det dags att göra någonting annat, vad vet jag dock inte?

Puss på er!

Good girl gone bad

Igår kväll mådde jag fortfarande inte prima, så jag sket i att gå till skolan idag och sov ut istället, eller ja. Det var tänkt så. Men det fick man väl fan inte heller. För det första så glömde den som gick sist hemifrån att släppa in hunden till mig, så han låg utanför och skrek samt kraffsade på dörren, så jag var tvungen att gå upp och öppna till honom. Sen direkt när vi ligger och håller på att somna båda två, plingar det på dörren och så börjar de banka som idioter också? Jag var ju tvungen att klä på mig så jag hann inte upp tills dom hann sticka, lagom irriterande. Sen en timme senare ringer mamma och säger att hon är på väg hem och måste låna min dator eftersom deras bärbara krånglar med skrivaren, jaha. Då var det bara att gå upp igen och sätta igång datorn, logga in och hjälpa henne. Vid det laget var jag inte längre trött, utan tog mig en eneridryck och gick och la mig och kollade på tv, med hunden i sällskap förstås. Lyckades iallafall somna om en timme senare och sov till typ halv ett. Det var behövligt och skönt. Då stressade jag smått, gjorde i ordning mig och gick ut med hunden, sen bar jag mig iväg till Solna centrum.

Shoppade jävligt mycket faktiskt, saker som jag är helnöjd med! Blev två linnen (ett svart och ett vitt), två väskor (en stor och en liten), en lång kofta som man kan ha leggins under eller bara ha som vanligt, och en myspys kofta. Haha, så jävla nöjd med alltihopa så det känns prima, även fast 1000:- rykte på nolltid. Köpte världens bästa schampoo och balsam också när jag var på g. Såna saker som är nödvändigt, så det var iallafall inge slöseri och det känns bra.

I morgon måste jag gå till skolan även fast det känns värdelöst, har ju bara grafisk design. Jag vill ha våran riktiga lärare och inte snyggvikarien som man får kåta anfall när man ser. Det är fan jobbigt på riktigt. Haha, så snygg är han.

Nu ska jag hämta en iskall energridryck och försöka plugga lite historia, hur det kommer gå vet jag redan - åt helvete. Men att försöka skadar aldrig.

<3

Pusspuss!

Saknar.

Jag skulle göra allt för att få åka tillbaka till London med Bella och Malin just nu. Fan vad jag saknar det. Sitter och tittar på bilderna därifrån flera gånger i veckan och nästan varje gång rinner en tår nedför min kind, så mycket saknar jag det. Det var en resa som inte kunde blivit bättre, allt var så perfekt.

Vi måste åka tillbaka snart, älsklingar. Lova mig det?

<3

Piss.

Idag känner jag bara att det är en pissdag. Jag är trött, hängig och har ont i huvudet. Ställde klockan på halv elva igår, så den ringde i morse. Jag ringde upp mamma och bad henne sjukanmäla mig och sen somnade jag om igen, till typ halv två. Haha, jag fattar inte varför jag är helt slut? Halsen smärtar idag också och huvudet sprängs - jag har inte tid att bli sjuk! Suck.

Justja, jag tänkte ju färga håret idag, men jag vet inte hur det blir med den saken. Beror på om mamma har lust att köpa hårfärg påvägen hem från jobbet och om jag vågar? Vågar jag? Haha, hade tänkt färga typ mörk blont men ändå inte mörkt, haha. Jag vill vara blondin, och så är det. Haha. Äsch, vi får se hur det blir. Måste fan klippa mig också, så kanske går till George så får han fixa och dona, han är världens bästa frisör, så de så!

Ska ta bärbara nu och lägga mig brevid hunden i soffan och sätta på någon bra film hade jag tänkt. Orkar inte sitta här..
Hör av mig.

<3

Malin och Vera

Nu kom jag precis hem från Märsta där jag umgåtts med Malin och Vera. Först gick vi en promenix till Willys där dom köpte hårfärg och sedan begav vi oss hem till Vera och fixade deras hår. Blev jättebra på dom båda tycker jag!
Jag blev jättesugen på att färga också, så kanske ska ta och göra det i morgon, blir ingen skola för min del. Jag orkar verkligen inte med historian och sen känns det bara så himla onödigt. Jag tror bara vi ska skriva klart våra arbeten och det kan jag likaväl göra hemifrån.
Kände nu när jag gick hem från tåget också att jag börjar få grymt ont i halsen. Det bara kom helt plötsligt, men buhu vad ont det gör nu. Nästan så att det värker upp och runt i hela nacken, suck. Jag har inte tid att bli sjuk nu.. men vi får väl se om det är falskt alarm eller inte.

Nu ska jag sno bärbara och lägga mig i sängen och kolla på film, är helt död.

Puss och natti!

Vad ska man säga?

Och så var den här helgen också över, suck. Ge mig några helger till nu på en gång, någon? Jag orkar inte med skolan, haha. Har i och för sig bara historia i morgon men ändå, känns så värdelöst. Äsch det är ett senare problem, haha.

Igårkväll vid åtta tiden bestämde jag mig för att åka hem till Sophia i Hässelby strand där Johanna, mfl var och chillade gärnet. Efter en timmes resa så var jag framme, haha. Woho på mig som hittade, blev nästan lite stolt över mig själv, för det är ju så svårt.. haha. Not. Iallafall vi gjorde inte speciellt mycket, åt popcorn, tog kort och snackade. Kändes som att jag kom ivägen och förstörde deras stämning men det får vi hoppas att jag inte gjort alltför mycket iallafall..
Drack lite vin och hade det trevligt. Vid tolv tiden, eller halv ett kanske klockan var (?) begav jag mig till tunnelbanan för att åka till Jordbro, haha. Vad jag gjorde där behöver vi inte gå in på, men jag kan säga att det var jävligt trevligt. Haha, och välbehövligt.. Sov över där eftersom det blev så sent, var ju inte där förrens halv två någongång, så ah. Fick bli så. Och nu kom jag hem för någon timme sen, och ja. Vad kan man säga? Jag hade det trevligt, haha. Helgen blev helt okej tillslut trots mina negativa jävla tankar hit och dit, men nu känns det bra igen.

Nu har jag precis duschat och fixat lite, tänkte snart lägga mig och glo på någon film eller så, har helt slut. Och har ont i huvudet.

Men jag hör av mig.
Puss!


Bella och Becca!

Tack gode gud för att vissa människor finns till ibland alltså. Just nu snackar jag om Bella och Becca, mina änglar! Ikväll var dom på Chris Brown konserten och efteråt mötte jag dem vid centralen, de båda var i extas. Skuttade runt och hade kåta anfall på Mr Kris Brun, haha. Jag förstår inte riktigt, men jag accepterar det. Jag kan ju iallafall hålla med om att han sjunger ju som en ängel och dansa kan han ju också, haha. Det där med kåta-anfall vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om dock..
Efteråt drog vi iallafall hem till Becca, där vi är nu. Och vad vi ska hitta på inatt vet jag inte riktigt, men kul lär vi ha. Det har vi alltid.

Vissa saker snurrar runt i skallen på mig, så har väldigt svårt att koppla av. Hade jag suttit hemma nu, ensam i mitt rum, hade jag gråtit röven av mig och därför tackar jag verkligen B och B för att jag fick spendera kvällen med dem istället. Jag måste avrunda här för fortsätter jag skriva kommer jag bara bli deppig, och det har jag inte tid med. Inte när jag har två av mina bästa vänner brevid mig. Jag trivs så jävla bra med er och tack för att ni jämt ställer upp för mig!

Hör av mig i morgon.

Puss!

Number one.

Jag kommer aldrig bli någons första prioritering igen och det gör så jävla ont. Rolig fredagskväll, verkligen. Jag är så jävla lycklig och jag mår så jävla bra. Och ja, ta det med en gnutta ironi, tack.

Jag hatar det här.


Längesen.

Det var faktiskt längesen jag grät, men ikväll blev det så av någon konstig anledning, eller konstig och konstig. Jag är väl inte mer än människa - ibland rinner känslorna över och måste ut. Men jag tycker det kan vara skönt att gråta, man känner sig lättare och friare när man sedan torkat tårarna och tagit sig upp på fötterna igen. Även fast man ligger nere på botten den tiden som tårarna rinner, rinner och inte går att hejda, så är det trots allt en befrielse när man tillslut tagit sig igenom det. På egen hand.

Bilder tycker jag är en av de saker som skapar mest smärta. En blick och min mage knyter sig, jag kan inte förklara den känslan. Den är obeskrivligt ond, och obehaglig. Som rysning genom hela kroppen, en rysning av smärta.

Det gör fortfarande ont. Och det trodde jag inte att det skulle göra faktiskt. Samtidigt som jag skrev den meningen ställer jag mig själv frågan - kommer det någonsin sluta göra ont? Och svaret som dyker upp är - nej, jag tror inte det. Det vi hade kommer aldrig igen. Och så är det. Om jag så hade fått chansen att få det tillbaka, hade jag nog inte ens tagit den. Jag bara saknar gemenskapen. Någon att dela mitt hjärta med.

Det känns som att det aldrig kommer dyka upp något liknande i mitt liv igen, då jag kommer att få sväva på rosa moln och dela mitt hjärta med någon. Någon som tar vara på det och behandlar det med ömhet. Jag är så trött på lekar, och jag är trött så på att känna just nu.

Vissa stunder önskar jag att jag aldrig upplevt äkta kärlek. Det är bara smärtsamt att vara utan. Men det är ikväll de, just nu i denna stund. I morgon är det en ny dag och det kommer kännas bra i morgon, det vet jag med säkerhet. Egentligen borde jag inte ens skrivit det här inlägget, men det är så skönt att skriva av sig. Utan att tänka, fingrarna vet vad som skall göras och var de ska trycka. Det bara flyter ut, ut ur mitt inre och lämnar en tom plats för annat. Jag har annat att tänka på, annat att göra. Varför kollade jag på bilderna från början? Varför plåga mig själv när jag vet hur det slutar? .. Jag är korkad.

Nej, det är dags att sluta tänka.
Kanske till och med dags att radera allt fint?

Jag klarar det här så jävla bra och i morgon är jag lycklig igen.

Nothing.

<3

Jag låter den otroligt vackra bilden (läs: ovackra bilden) prata för sig själv idag. Iallafall för tillfället.
But who knows what the future brings?

Sweet dreams

Nu tänkte jag bädda ner mig i min stora och sköna säng och kolla på Navy Cis. Är ni förvånade? Haha, det är inte jag. Det är mitt sömnpiller det, och Two and a half men. Alla har vi våra egna sätt att falla in i drömmarnas land.

Jag hör av mig i morgon någongång.

<3

Puss och godnatt!

Föresten, jag lyckades inte..

.. som vanligt. Snackar om mitt jävla försök till att vara fin idag. Lite kanske jag lyckades, var ju iallafall finare än vanligt, men ändå inte sådär riktigt fin. Det sägs ju att det allra finaste kommer inifrån, visst? Då kan jag ju bara acceptera att jag aldrig kommer få uppleva det.


<3

Sick of this.

Jag är så jävla less på allt jävla krångel, alla jävla känslor som bubblar inom mig och all jävla skit just nu. Jag hatar dom här dagarna, eller rättare sagt kvällarna, då jag önskar helhjärtat att jag hade en vän nära mig. En vän som ville gå ut och gå en promenad med mig, bara prata, bara vara. Men det finns ingen sådan, inte en endaste jävla levande själ här i närheten som jag har den relationen med. Jag känner mig så jävla ensam, så jävla ofta.
Jag vet att några av mina vänner säkerligen kommer ta åt sig av det här, men det är det ingen som behöver göra. För jag vet att jag har vänner, bra sådana, men jag har ingen här, här hemma i Ulriksdal, eller iallafall i Solna. Ingen som jag alltid kan träffa, utan att behöva åka till andra sidan jorden.

Jag hatar det. Och på den skiten är jag förälskad också. Det är det absolut sista jag orkar just nu. Det gör bara ont och skapar elände.

Ta mig bakifrån som en sneknullad apa
så kanske livet blir bättre.. för stunden iallafall..


En gång i tiden var jag snygg.

Det var inte mer än sisådär ett år sen, två kanske? Början av ettan på Mediagymnasiet. Blä, deprimerande är det. Haha, inte bara för att jag var snygg men även för att jag saknar mina och Jennifers stunder så jävla mycket. Vi ägde verkligen allt och alla. But thats gone now...
Jag brydde mig verkligen då. Hade alltid fina kläder, alltid högklackat, alltid matchande, ah. Jag var alltid fin helt enkelt. Haha och nu hAr jag förvandlats till en jävla lodis, men vet ni vad? I morgon ska jag vara snygg igen. Så var förberedda!

<3 <3 <3 

School.

Just nu sitter jag i skolan och fördriver tiden med att sitta här. Helt otroligt tråkigt men vad ska man göra, haha. Vi börjar inte förrens vid halv tolv med medie kommunikationen, och lunch har vi redan ätit så finns inte så mycket annat att göra.
Naturkunskapen var som vanligt, väldigt givande (läs: inte) och den kunde man lätt ha skippat. Gjorde ingenting annat än att prata med Cicci och lyssna på musik. Bläh. Börjar ge upp dom lektionerna alltså, finns fan viktigare saker än att sitta där och lyssna på hans jävla babbel.

Efter medie kommunikationen slutar jag och det ska bli skönt, är helt slut. Bläh, ska nog hem och sova en stund då tror jag, haha. Och jag som skulle vara hurtig och träna.. fan vad jag suger.

Den 8:e februari kanske jag, Cicci och Bella ska åka på kryssning! Jag hoppas verkligen att det blir av för det vore väldigt, väldigt skoj får jag lov att säga. Cicci vill se och träffa sina grabbar så har frågat min käre mor om hon kan följa med så att vi ska kunna åka. Man måste ju ha någon över trettio med sig för att få åka som 18åring, och under 18, haha. Håll en tumme, så ska det nog gå vägen.

Äsch, nu har jag inte mycket mer att skriva.
Uppdaterar när jag kommer hem.

Puss!


Let myself down.

På grund av att jag inte kunde sova speciellt gott inatt, så blir det nog ingen träning för min del.. samtidigt som jag vill som fan, så orkar jag bara inte. Ah, vad ska jag göra för att kunna somna tidigare på nätterna, blir galen på att andra saker ska gå bort just på grund av det, så jävla onödigt..

Aja, klockan ringde iallafall i morse och det är väl en jävla tur för den, haha. Annars hade jag slängt den i väggen lite hårdare än igår och det tror jag inte att den hade mått speciellt bra av, mohaha.

Måste ha drömt världens läskigaste dröm inatt, usch, jag ryser av bara tanken. Jag kan inte beskriva den ord för ord för ju mer jag tänker igenom den, dessto mer suddig blir den i skallen på mig. Men det var iallafall så att alla i min omgivning var ute efter mig.. Jag skulle dö och det var alla fast beslutna om. Kommer ihåg att jag satt på Ulriksdalsstation och blev överfallen av fem stycken killar - alla som jag i verkligheten kände och som stod nära mig. Men de hade lurat mig bara för att kunna plåga och slutligen döda mig. Tillslut blir jag inlåst i någon jävla lägenhet och blir torterad, blä.. Kommer även ihåg hur jag springer iväg från Ulriksdal och in smått vid en parkering och skog, så kommer en gubbe som jag tror ska vara till min hjälp, men så ger han mig världens hånleende och då förstår jag han ska vill döda mig också.. jag har tydligen (?) ett jävla rep på mig som jag stryper honom med, helt klockrent, jag lovar måste trott att jag var cowboy i drömmen eller något, haha. Så han blev jag av med iallafall.. och så ringer jag en viss sötnos, men får en diss som vanligt (så som det faktiskt är irl) och han säger att han vägrar hämta mig.. Blir lika ledsen som alltid och så fortsätter drömmen med någonting som jag inte kommer ihåg. Det jag däremot kommer ihåg är hur den slutar. Jag står i köket med mamma och tårarna bara forsar, jag vet inte alls var jag ska ta vägen. Så vänder jag mig mot henne och säger typ "Jag vill se den", så går jag in i badrummet, och ser en mask av ett ansikte. Ni vet såna som man kan se i filmer där folk låtsas vara någon annan? Dom där ögonen stirrade på mig, det var den människan som gjort mig mest ont av allt, och ändå hade hon bara varit fejk. Fan att jag inte kommer ihåg vem som var skyldig på riktigt.. Nej fyfan, ingen rolig dröm kan jag säga, kan ha varit därför jag inte sovit speciellt gott heller.

Jag önskar att man kunde spela in drömmar, precis som den jag drömde inatt. Det jag skrev nyss är säkerligen inte ens halva drömmen, och det är ju för att ju mer man försöker tänka på detaljer i en dröm, faller de bort. Jag skulle vilja se min dröm på film men jag kan säkerligen säga att jag skulle bli rädd, för fyfan vad jag var skraj när jag vaknade. Trodde alla var emot mig och ville döda mig fortfarande.. but thats just a dream and i hope it will stay that way.

Nu måste jag sminka mig och sen ska jag iväg till plugget och ha naturkunskap och mediekommunikation, suck. Men jag hör av mig ikväll.

Puss!


Tvekar som vanligt.

Nu borde jag legat i sängen för en kvart sen, men självklart sitter jag kvar här. Jag kommer fan aldrig orka upp i morgon om jag känner mig själv rätt.. suck. Nu känner jag inte för någon jävla träning i morgon heller, men som sagt lär väl ta med mig träningsväskan och se hur jag känner efter plugget..

Nu är det dags för sängen iallafall.

Jag vill ha dig. [v]


Träna?

Jag funderar på om jag ska vara hurtig och träna i morgon eller om jag ska skjuta upp det några månader till när jag ändå är på gång, haha. Har haft Satskort i snart ett år tror jag (köpte det nog i mars förra året tillsammans med Bella) och inte tränat mycket alls.. det är fan riktigt kasst gjort alltså. Speciellt med tanke på hur mycket mamma betalar i månaden för att jag ska kunna gå där och röra på mig.. usch. Får ångest av att tänka på det.

Tror jag gör så att jag packar träningsväskan med kläder osv ikväll, tar med den i morgon och ser hur jag känner när jag slutat skolan för dagen. Slutar vid två-tiden och det var därför jag tänkte att det skulle passa perfekt med en timmes träning också. Vore jävligt skönt att ha någonting att göra dessutom, men också att känna sig sådär härligt duktig och trött i hela kroppen, nej fan! Det blir nog ett träningspass!

Halv tolv ska jag bädda ner mig och glo på Navy Csi, jag ska nämligen upp tidigt i morgon så lika bra att lägga sig redan då. Klockan är iallafall ställd på 6.45, suck. Jag undrar hur det ska gå, men haha. Man kan ju iallafall hoppas på att mobiljäveln inte ställer om sig i natt också. Då jävlar dör någon. You've got my word on that.

Nesh, nu ger jag upp. Återkommer senare eller i morgon.
Puss på er!

Otroligt besviken men samtidigt lättad.

Jag mailade min fotolärare nyss och frågade om det verkligen var nödvändigt för mig att göra omprovet på fredag. Jag menar, varför göra ett prov om det varken höjer eller sänker ens betyg? Jag ligger redan på godkänt och kommer inte kunna höja mig genom att prestera bra på det, så därför stannar jag där. Foto B - avslutat, betyg: G. Jag är så jävla missnöjd samtidigt som det känns väldigt skönt att inte behöva göra om provet. Har haft ångest och stressat över det så himla länge nu, så det känns skönt att kunna koppla bort det helt och hållet.

På onsdag börjar Grafisk design B, och jag ser verkligen fram emot den kursen, fick MVG förra gången och det ska jag fan klara den här gången också. Jag måste hitta mina krafter och börja kämpa igen, annars kommer alla mina betyg sänkas och det skulle fan inte mitt självförtroende klara av.

Vad mer kan man skriva? Skolan tar upp allt just nu och det resulterar i tråkiga inlägg, och tråkigt innehåll. Förlåt för det.
Kanske hör av mig senare om jag kommer på något bra att skriva om.

Puss!

Suck, pust, stön.

Så var måndagens skola över nu också, efter sisådär en timme, inklusive lunch. Nödvändigt? - Nej. Igår kväll ställde jag klockan som vanligt, och vaknade av att den ringde i morse. Klockan stog då på 10.15, trodde jag ja. På mobilen där jag har alarmet var den självklart 10.15, men när jag sen tittade på min andra mobil var den 11.55? JAG FATTAR INGENTING. Mobilen måste ha ställt om klockan av sig själv eller någonting, för igår när jag ställde den gick den rätt. Ah, iallafall, ni kan ju tänka er hur glad jag var när jag upptäckte att den gick fel. Fick fan spader, kastade den i väggen, sprang runt som en idiot och svor för mig själv. Haha, fick ta bussen en timme senare och kom en kvart försent till historia lektionen. Tack och lov för att det inte var någon viktig lektion iallafall, då hade mitt humör sjunkit ännu mer. Usch, en skoldag kan inte börja värre än med en försovning..

Nu sitter jag här som vanligt och ska för en gångs skull plugga lite. Tänkte skriva om muséet vi var på i fredags på historian. Får se hur långt jag kommer idag, men att börja är väl alltid något..

Later bitches.
Puss!

Sunday night, im gonna be alright.

Filmen var faktiskt väldigt bra, men det kan bero på att jag älskar Wallander i allmänhet. Malin och jag skrattade dock som vanligt åt väldigt mycket, som ingen annan förstår humorn i, men det är sånt jag älskar med att umgås med henne. Tillsammans vänder vi alltid saker och ting till något roligt. Och det är så det ska vara. Ger vardagen mer skratt, och det klagar väl ingen på? Inte jag iallafall.

I morgon är det skola igen och vad kan man göra mer än att sucka. Jag är inte alls peppad, men det är väl bara att ta ett djupt andetag och köra på. Har dock bara en lektion och det är skönt. Historia som börjar ett någongång, så blir sovmorgon iallafall, det kan behövas.

Har inget mer på hjärtat, mina kära lärare (fråga: om de nu finns några?) så jag antar att jag avrundar här. Hör av mig senare ikväll eller morgon.

Puss på er!


<3

Bjuder på en fin liten bild på mig och Malin från -05 (tror jag?)
bara för att vi var och är så himla söta. Håller ni inte med om det? Hihi.
Jag älskar dig, min allra bästa vän. <3



 


 

Wallander - Hämnden.

Om en kvart ska jag traska iväg till pendeltåget, åka till Helenelund och möta Malin där. Vi ska till Kista och kolla bio, Wallander såklart. Haha, jag är så tråkig och tycker de flesta komedierna är tråkiga, därför blir det alltid filmer liknande Wallander. Det blir mysigt, jag har saknat min Hedberg.

Och jag tänkte bara passa på att förvarna alla, jag - Emma Mohlén - åker i mjukisbyxor, det händer fanemej inte ofta! Haha.

Uppdaterar kanske när jag kommer hem, om jag orkar.

Puss!


Storstädningen avklarad!

Nu har jag precis städat klart hela mitt rum, ordentligt. Känner mig alltid lika nöjd efteråt, haha. Sen vi målade om och så har jag bara börjat tycka att det är kul att städa, just eftersom att det blir så jävla fint. Hela rummet skriker verkligen Emma, ah! - vad nöjd jag är. Men jag undrar hur länge de håller i sig? Haha.

Vad ska jag roa mig med nudå? Haha, det bara rycker i kroppen, lite lagom stördande sådär. Äsch, får väl ställa mig och digga loss till Brittan eller Mcfly kanske. Något händet det väl, I guess. Kreativitet, Emma, kreativitet!


<3

Strejkar totalt snart.

Jag tänker fan ge upp den här jävla bloggjäveln snart eftersom att publishme.se aldrig fungerar när jag verkligen vill skriva.  Som jag sagt så många gånger förr, strejka den inatt när jag fick världens skrivlust, slutade med att jag blev så förbannad och gick och la mig. Haha. Kan någon berätta för mig vad problemet är? Någonting måste det ju vara, och det lär ju gå att fixa också? Idioter, hihi. Här är vi glada och positiva.

Idag är det söndag, och söndagar betyder ångest, tråk och inget mer. I och för sig har hela den här helgen bestått av det, så idag blir det väl en extra frustrerande dag. Jag har suttit inne hela helgen och känner hur det verkligen rycker i kroppen, äckligt är det!

Nu tänkte jag fortsätta dansa runt till Britney Spears - Radar och städa rummet lite, det behövs!

Återkommer senare, OM PUBLISHME.SE VILL FUNGERA. (!!!)

<3


Puss!

Not a good one.

Igår var ingen bra dag, idag är ingen bra dag - den här helgen är helt enkelt inte bra överhuvudtaget. Åt helvete med det. Det är just på grund av det som jag inte skriver, för det finns ingenting alls vettigt att skriva om, och skulle jag trots det skriva, skulle det bara bli en jävla massa deppsnack och det gillar vi inte. Iallafall inte jag. Sänker mig själv på vägen när jag plågar mig med det.

Äsch, nu ger jag upp, kanske ska lägga mig i sängen och glo på tv? Vem vet var jag ska ta vägen och vad jag ska göra. Inte ens jag själv vet, så det kan ni ju fundera på. I morgon är det fittsöndag också, gah vad uppiggande allt är just nu. Not. Aja, puss!

<3


The closer you get, the more my body aches,
one little stare from you - is all it takes [v]

Fredag.

Så var det fredag igen, skönt som fan! Är typ helt slutkörd, redan. Haha. Skulle gärna ha några veckors lov till, men men, man får inte alltid som man vill här i livet.
Fick veta idag att jag fick VG på naturkunskapsprovet, hahaha. Gissa om jag är stolt eller stolt? Pluggade fan knappt. Nej, det känns förjävla bra kan jag säga. Tänk att ibland kan även jag lyckas.

Ikväll vet jag inte vad som händer, men det visar sig. Nu gapar mamma ifrån köket att det är mat. Hör av mig senare.

Puss

Ah.

Jag har ingen ork, ingen lust och ingen idé på vad jag ska skriva idag, så därför tänker jag inte skriva speciellt långt. Dagen var trevlig, nästan. Bella mfl. räddade den i skolan som vanligt. Tackar guden där uppe (som inte finns) för att dom finns till! Godiset, energidryckerna och luffarabdullarna kan man ju också passa på att tacka.

Jag orkar inte skriva? Jag ska fan sova snart. Eller okej, om en timme ska jag ligga nerbäddad, mohahaha.

Hör av mig someday, somehow.

<3

Skäms.

Provet gick ju rent sagt åt helvete och det är en sak som är säker. Jag skäms som fan för det här. Foto är det jag brinner för mest och är det jag verkligen vill satsa på, så klarar jag inte ens ett litet prov i b-kursen? Skämmigt. Men det var fan svårt. Jag kan fan inte alltför mycket om bländartal, skärpedjup och vad det nu kan vara, och det var just sådana saker som provet innehöll. Jag tycker att jag kan det jag behöver kunna för att kunna ta de bilderna jag vill, och det är jag nöjd med, fan. Blir så besviken på mig själv i varje fall som helst.. men man kan inte alltid vara en duktig ängel.  Jag orkar inte ens tänka på det, blir bara så uselt besviken på mig själv.

När jag kom hem la jag mig i soffan med mammas bärbara, mös med hunden och glodde på tv. Det var skönt fast jag höll på att somna, så gick och tog ett varmt och skönt bad istället. Vaknade till liv först men sen somnade jag om igen, typ. Haha. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött, helt konstigt. Ska gå och ta en redbull alldeles strax, det behövs känner jag.

Hade tänkt fota om en liten stund, men vi får se om orken som behövs dyker upp. Hör av mig senare, pluttisar!

Puss!


Fotoprov!

Nu sitter jag i fotosalen och ska alldeles strax göra mitt fotoprov, som kommer gå åt helvete. Jag vet att man ska vara positivt och att det är svårt att lyckas om man gör det med en negativ inställning, men hur fan ska man lyckas när man knappt kan hälften av skiten som lär komma upp? Suck. Aja, jag har redan minst ett godkänt i kursen, så går det dåligt så, är det inte hela världen.. (läs: bara halva) och tur är väl det. Kan ju drömma vidare om mitt höga betyg i foto iallafall, hela kursen har gått och helvete och i morgon är sista dagen.. fuck off på det. Min dröm kanske aldrig går i uppfyllelse? Kanske inte är min grej? Ah! Deprimerande.
Vi fotade lite i studion idag också, det var väl trevligt. Jag och bella är sexiga. Hoho. Pirrar nästan lite i magen när man tittar på oss. Bjuder på några bilder här nedanför.

Nej, nu ska jag logga ut. Hör av mig ikväll fuckers.

Puss!
 

<3 <3 <3

Bella är världens bästa människa och det kan ingen och ingenting ändra på!
Jag älskar dig min lilla pussypussy! <3

Trött med stort t.

Nu är jag precis hemkommen från skolan, phew! Jag är så himla slutkörd, haha! Men jag fattar egentligen inte varför. Måste väl vara för att jag bara sov fyra timmar inatt.. för ah, annars vet jag inte vilken anledningen är, haha.

Naturkunskapsprovet gick bra, tror jag. Det kändes rätt okej iallafall, så tror att  jag får ett godkänt och det kan jag ju inte mer än tacka guden (som inte finns) där uppe för! Strävar inte efter något högre betyg i naturkunskap iallafall. Jag tycker att ämnet i sig suger totalt och jag suger totalt på det så det är väl inte så konstigt, haha. Mycket sugande blev det, höhö. Men suger det så gör det.

Nu sitter jag i soffan och är totally dead. Ska nog ta mig en powernap innan jag ska sätta mig och läsa igenom infor fotoprovet i morgon, det ska nog gå bra det med.. I have to look at the bright side of life, eller något annat poetiskt.

Nej fyfan vad sluddrigt allt känns nu. Måste sova.

Puss!
Even the smell of your perfume makes my heart beat faster.

Fyfan.

Helvete vad jag vill lägga mig under täcket och somna om igen. Jag känner redan nu att det inte är någon bra dag idag och det är det värsta som finns. Så fort man öppnar ögonen på morgonen och känner en skarp smärta i bröstet, allt som tynger ned en faller som på en, på en gång att man knappt orkar komma till liv från sömnen. Att stänna där och slippa känna vore guldvärt.

Jag drömde om Kenzas och hennes hund inatt förövrigt, ganska roligt. Hunden, vad den nu heter, bet sönder mina nya svarta jeans som jag hade köpt och jag blev så ledsen. Fast sen kom vi på att det kunde bli nya modet, och det blev det! Hoho vilken fantasi man kan ha. Eller rättare sagt, vilken tråkig dröm man kan ha..

Ska plugga gärnet på tunnelbanan, iallafall försöka. Kommer få ig på naturprovet, men att försöka är det enda jag kan göra. Ska strunta i idrotten också, makes me feel better, or not. Jag vet inte vad jag ska göra för vilket beslut jag än tar om saker och ting så känns det fel? Hur fan gör man för att känna att man gjort det rätta valet? Om det så bara är om småsaker? Jag vet inte vad jag har blivit för någon..

Grät mig till sömns inatt. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill vara duktig. Jag vill vara bra så som jag en gång var. Det är jobbigt att leva med att man har försämrat sig så himla mycket. På grund av vad liksom? Jag kan inte förstå. Jag hatar det verkligen.


<3

Nu måste jag gå strax. Wish me good fuck, wops, luck i mean.

Puss!

Förstår inte!

Jag förstår inte var duktiga-Emma har tagit vägen. Jag var alltid så förberedd inför prov, höll alla deadlines och så vidare. Vafan har det blivit av det nu? Bara skit. Skiter i om uppgifter kommer in sent, pluggar inför proven kvällen innan. Hur fan ska det här gå? Usch. Jag orkar inte veta att jag har försämrats så mycket på en sån himla kort tid. Och jag vet att jag borde försöka kämpa tillbaka dit, men tro mig. Jag försöker, men lyckas inte. Vet inte var motivationen, kreativiteten och orken har tagit vägen.

Tog ett bad nyss, med persiko-badsalt, en iskall redbull och försökte läsa på instuderingsfrågorna till naturkunskapsprovet i morgon. Att försöka skadar inte, men det känns inte som att det fastnar i huvudet på mig och det gör mig så sjukligt frustrerad. Hur gör ni för att plugga inför ett prov? Vilken teknik använder ni? Fan, behöver fan hjälp. Haha. Blä.

Nej äsch, har inget att dela med mig av på hjärtat just nu, så jag kanske kommer in en sväng till senare ikväll? Ska nog ta och ge pluggandet ännu ett försök. Fan, jag måste klara skiten.

Roligast idag:
"Brunslick och blåstång"
HAHAHAHAHAHAHAHAA och mera HAHAHAHAHAHA. Gråtit av skratt ungefär femtio gånger på grund av det där idag. Jisses vilken humor man får ha. Tänk perverst så fattar ni vinken!

Överlevde.

Här med vill jag berätta att jag överlevde första skoldagen, haha. Det var ju en jävla tur för mig de! Haha. Som om jag inte skulle ha gjort det liksom.. Iallafall så hade jag ju bara en lektion, vilket var svenska. Tycker dock att det var en jävligt onödig lektion men äsch, vi fick iallafall en scen skriven, så nu är det bara one more to go. Sen ska det filmas! Jävligt dåligt dock att vi ska filma och inte göra någonting i design, trots att vi går designblocket? Vår klass är en blandklass med både design-elever och film-elever, och vad är det då som bestämmer att vi ska göra film? Aja. Sånt är livet, kanske blir en uppgift kopplad till design nästa gång? Vem vet.

Nu har jag precis varit ute med voffsiluffsen och ska alldeles strax sätta mig och plugga igenom till naturkunskapsprovet i morgon, hur det nu ska gå. Men jag måste fan klara skiten, men så svårt ska det väl inte vara. Vi har fått instuderingsfrågor och svar, så det är bara och sitta och försöka trycka in skiten i skallen. Det ska nog gå bra!

Hör av mig ikväll, bitches!

Puss!


And here we go again.

Nu börjar helvetet då, skolan. Det kanske inte riktigt är så illa som det känns just nu, men blä, jag har ingen ork alls. Visserligen är jag inte speciellt trött just nu, men jag har bara ingen motivation till att sitta instängd i en skolsal. Haha, och svenskan känns väl lite extra hård eftersom jag vet att jag, Bella och Johanna kommer få stryk. Hoho, så kan det gå.
Nu ska jag alldeles strax ta min iskalla energidryck ur kylen och gå till bussen. Tack och lov för att jag har min nya älskling - ipoden <3, nu. Hade verkligen inte klarat av att åka fram och tillbaka från skolan varje dag utan musik!

Ikväll blir det till att plugga sönder på naturprovet i morgon. Go me, jag har inte ens papprena hemma i dagsläget. Haha. Och onsdag blir det fotoprov. Hur fan ska man klara't? Äsch. Det blir kvällens problem det. Hör av mig senare.

Puss!

Still want you.


Bring those happydays back.

<3


Sitter och kollar igenom gamla bilder i brist på annat, som vanligt och lyssnar på Secondhand serenade. Jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden till då när man var liten, lycklig och inte hade några bekymmer alls att kämpa med. Allting var så lätt och av minsta lilla blev man lyckligast i världen. Iallafall för stunden. 
Nu är det inte lika lätt att känna den sanna lyckan som då. Nu går dagarna till största delar åt till att försöka nå den där lyckan som är så efterlängtad och på vägen faller man, kämpar, faller och kämpar.  Jag tycker att den känns så långt borta. När ska man få känna sig helt genom lycklig igen? Utan problem och utan någonting som skaver inom en. Det känns som att det aldrig kommer hända igen. För gång på gång när man är nära toppen, dyker någonting upp som tynger ned en, och så börjar det om igen. Kämpa, falla, kämpa, falla - vara nära.

Jag vet inte vad jag vill med detta, men det känns bara som att livet är en enda meningslös tid som försvinner iväg på ingenting just nu. Okej, den där meningen förstod jag inte själv, jag vet inte. Jag vet inte vad jag tycker, tänker och vill just nu. Ingenting verkar gå min väg just nu.

Jag har känslor, och dom känslorna säger åt mig att göra någonting jag inte är kapabel till. Vet ni hur frustrerande det är? Jag kommer förlora igen. Förlora någonting jag mår bra av.

Ovärt inlägg. Förlåt. Godnatt.

Jag brinner för det.

Jag sitter och kollar igenom gamla bilder just nu och fan det känns nästan som ett knytslag i magen. Jag fotograferade varje dag förrut, och jag kan ju inte annat än och undra var det stora intresset har tagit vägen? Fotade jag inte kändes det konstigt eftersom det var en sån vana för mig att göra det varje dag. Jag fick ut mina känslor på bild, istället för att hålla dem inom mig.
Nu har jag knappt rört min kamera på månader känns det som, och det känns förjävligt. Jag har iallafall inte varit kreativ som förr, vilket känns väldigt tråkigt eftersom att jag verkligen brinner för att hålla på med det. Det är det jag brinner för och vill satsa på.
Vissa utav bilderna är sådana bilder som ingen annan riktigt ser någon mening med, eller där andra inte ser något budskap, men det gör jag. Med varenda bild. Jag märker nu när jag tänker på det vilka baktankar jag har haft med varje bild. Så himla genomtänkt känns det såhär i efterhand, nästan läskigt. Det är nästan som att blicka tillbaka i en dagbok, jag minns känslorna jag kände när jag tog fotona.

Jag måste börja fotografera igen. Måste! Kanske har uppehållet med att det är vinter också, vad vet jag. Jag vet iallafall att jag måste komma igång att göra det jag mår bra av igen. Det finns jävligt många bilder jag är jävligt stolt med och några av dessa ska jag printa ut och sätta upp på väggen. Mamma och Kenneth vill även ha några fotografier i vardagsrummet så har tänkt att framkalla några till dem så småning om.

Jag känner att det här inlägget blev väldigt osammanhängande, och tråkigt men vad ska man göra? Får skylla på att jag är trött (läs: inte), haha. Ska väl lägga mig i sängen så småning om och försöka få lite sömn. I morgon är det söndag och fyfan. Söndagsångesten är redan påväg. Döda mig? Nej fyfan.

Bjuder på några bilder som jag är väldigt nöjd med! Godnatt på er!

<3 <3 <3 <3 <3 
<3 <3 <3
<3 <3

Mulle Tha Meck on A Smäck.

Fråga mig inte vad rubriken betyder men någonting lär den väl säga. Ja, iallafall för mig, Becca och Bella. Hoho, nu är det jul igen. Eller något. Idag vid åtta tiden mötte jag dom i stan och sedan for vi hem till min bror, spelade lite guitar hero och trummor, det var najs och våran framtid kanske är att starta band och bli svin rika? Vem vet. Skulle inte vara helt fel iallafall.
Efter att vi fått kramp i varje del av våra kroppar efter allt spelande, så gick vi hem till mig, spelade lite shot-spel och gjorde egna turkiskpeppar-shotar. Smarrigt värre. Efter det gick vi en promenad till Statoil, och sedan träffade vi en snubbe som är jävligt wierd och rätt så ... tråkig. Men sånt är livet. Vi fick iallafall en liten biltur och en värmande bil att sitta i. Vi har också varit en sväng i Mulle Tha Meck parken och det var lika jävla trevligt som vanligt. Helt underbart mysigt är det där, och det kommer jag alltid stå fast vid. Haha.

Nu ska vi typ sova, eller något. Man vet ju aldrig vad som händer, hähä. Är man porrig en gång, är man det föralltid. Och jag vet att ni älskar oss.

<3

<3

Puss och godnatt!

Snabbt jobbat!

Nu är jag redan hemma, eller redan och redan. Det tog sin lilla tid att ta sig fram och tillbaka, speciellt med min sega lilla mamma i sällskapet. Hihi. Alltid gick väldigt bra och smidigt tycker jag. Kom dit och fick komma in i ett rum, fick en ögondroppe som förstorar pupillen så att läkaren ska komma åt. Sedan fick vi vänta en stund. Därefter gjorde dom operationen illa kvickt! Tog inte mer än tio minuter och var inte alls farligt. Det enda negativa var att det var väldigt ansträngande för ögonen, men det är det lätt värt! Där efter fick jag en till droppe i ögat, vilket är min största fasa då mina ögon är så känsliga, och sedan gick vi in i ett undersökningsrum till. Där fick jag sätta på mig glasögonen och läsa på en tavla, märkte redan skillnaden! Såg redan två rader "mindre" och då är det ändå inte slutresultatet. Helt jävla faschinerad! (hur fan stavas det?) Huvudet och ögonen är lite ansträngda men det lägger sig med dagarna sa läkaren. Helt underbart skönt att ha de gjort och det var inte alls lika farligt som jag trodde. Tack och lov!

Nu ska jag, mamma och mormor åka till Mcdonalds och äta. Hör av mig senare.

Puss!

Good morning

Egentligen har jag inte tid alls till att skriva, men jag tänkte bara logga in en snabbsväng och skriva godmorgon. Jag har sovit alldeles prima, ni med?
Jag trodde det skulle bli förjävligt att gå upp idag, men det var helt okej faktiskt. Är inte alls så himla trött som jag trodde att jag skulle vara. Har ju trots allt fått i mig en iskall redbull och då kan inte livet vara annat än bäst, haha. Nu överdrev jag lite kanske men ändå.

Nu står mamma och gapar i hallen. Vi tar bilen till Hallonbergen och sen tunnelbanan till Fridhemsplan. Sen får man promenixa en bit och så vips är man vid sjukhuset. Önska mig lycka till!

<3

Puss!

See you thru

Jag förstår inte hur dagarna kan springa förbi så jävla fort, när man inte gör en endaste vettig sak. Så otroligt irriterande, tycker jag att det är. Vissa dagar hinner man fan inte ens blinka innan det är dags att gå och lägga sig igen. Som idag, vad har jag gjort för vettigt? Jag har vaknat, duschat, ätit, skuttat runt, gått till affären och varit en snabbsväng i Solna centrum. Världelöst känns det, men men. Kanske blir bättre någongång i livet..

I morgon ska jag till ögonläkaren så därför måste jag gå upp tidigt. Haha. hur fan skadet gå? Har inte gått upp tidigt på jag vet inte hur länge.. kommer vara som en levande död iallafall! Blir väl trevligt för mamma och ögonläkaren, haha. To bad for you, säger jag bara.

I morgon hoppas jag även på att få umgås med Bella och Becca, mina sötnosar. Men vi får allt se hur det blir. Någonting skojsigt ska vi väl allt hitta på ändå. Men mest av allt skulle jag vilja ligga i en viss människas famn. Fan vad jag vill komma dig närmre. Varför ska det vara så komplicerat att nå dig? Blä.

Har suttit och lekt massvis med min cam idag. Haha, förstår inte hur man kan ha så tråkigt att man sitter och gör fula miner samtidigt som man ser sig själv i camen och skrattar? Fyfan ibland sjunker man lågt. Haha. Eller kanske bra att man kan roa sig själv iallafall? Haha. Vafan vet jag.


<3

Nu ska jag lägga mig i världens skönaste säng och försöka somna. Hörs i morgon. Sov gott!

Puss!
JAG GILLAR DIG SOM FAN, DITT LILLA CHARMIGA SVIN <3

Skolstart.

Idag har skolan satt igång igen, och vem är duktig och skolkar första dagen? Jo, jag. Inte alls likt mig, men vad ska man göra när man har ett fotoprov som man inte alls hunnit eller kunnat plugga till? Bättre att jag gör omprov nästa vecka när jag har alla stenciler och har kunnat plugga på ordentligt. I morgon ska jag ju dessvärre inte gå heller, eftersom jag ska till ögonläkaren. Tror bara de ska göra en undersökning innan operationen och sen antar jag väl att jag ska dit för att träffa läkaren också. Så brukar det ju vara. Äsch, det visar sig halv elva i morgon!

Vad händer idag då? Halva dagen har ju redan sprungit iväg, haha. Som vanligt när jag är hemma. Går upp vid tolv-ett tiden, och ligger sedan i sängen några timmar efter det. Så duschar man och så har yttligare en timme försvunnit. Men sånt är livet.

Mamma kommer väl hem med tre iskalla redbull snart och då blir jag glad, haha. Apropå det. Jag har funderat väldigt mycket på en sak senaste tiden och det är att jag måste börja bli nyttigare. Jag kan säga redan nu att redbull kommer jag inte kunna skära ned på, för utan det överlever jag inte. Men att dricka så mycket läsk som jag gör, och äta så mycket skitmat som jag gör. Det har jag tänkt skära ned på. Jag vill verkligen kunna visa mig med stolthet på stranden utan att skämmas ihjäl och vilja gå i ide. Vi får se hur det går med den saken, men vatten istället för läsk är iallafall en bra början! Tycker ni inte? Någonstans måste man ju börja.

Nu ska jag gå och fixa och dona.

Puss!

Never without you

Jag är så himla tacksam för att jag har dig vid min sida, Bella. Jag vet inte hur jag skulle klarat mig annars, om du inte fanns där, stöttade och ställde upp när de jobbiga stunderna sätter in. Jag är så glad att jag funnit en äkta vän, och att den vännen är du. Du är en av de världefullaste i mitt liv, så lämna mig aldrig. Den smärtan vill jag inte vara med om. Tack för allt.


Jag älskar dig <3'

<3

When I look in her eyes I see the sky

Jag tänker inte ens ge mig in på skrivandet idag, iallafall inte just nu, för allt skulle bli som en enda smörja med skit. Jag fick veta en sak för två timmar sen som jag inte vill tro är sant. Fan att allt ska ske nu, det ena efter det andra. När får man tid att repa sig? Jag önskar att jag kunde göra någonting, men det finns ingenting jag med mina bara händer kan göra. Ingenting. Det är det som gör mest ont.


<3

JAG HATAR PUBLISHME.SE

Jävla fitt publishme.se, säger jag bara. Fungerar ju för fan aldrig. Tänk på fan att det alltid ska bli samma sak, att man sitter och skriver en långt, fint jävla inlägg, och så försvinner det när det inte går att publicera. Dra åt helvete tycker jag. Blä.
Blir lika glad varje gång det händer. Suck, inte konstigt att jag ger upp bloggandet så jävla ofta.

Godnatt.


One of the ones

Sist jag skrev satt jag i en liten lägenhet ute på Tyresö, där Jag, Bella, Becca, Johanna och massa till firade det nya året. Inlägget under skrev jag i all hast, då jag var arg, chockad, rädd och besviken. Och ja, jag hatar fortfarande dig och knivar. Usch vilken kväll det var. Allt var så underbart fram tills 00.20 iallafall och det ska jag väl vara glad för. Fick ju iallafall min nyårskyss i form av en hångel-trekant! Tack för de Bella och Becca! Haha.


<3
 <3 <3 <3


Kan ju även i all hast berätta att jag fick ett sms på nyårsnatten där det bland annat stog att jag var ett jävla svin, att jag krossat "en viss människa" om och om igen, att jag är så jävla feg och att jag är omänsklig. Förstår ni hur man tar ett sånt sms när man någon timme innan stått bredvid en aggressiv idiot med kniv riktad mot en? Jag kunde inte göra annat än att gråta, jag kände mig fan så jävla förnedrad. Han har ingen rätt i världen att kalla mig för svin för att jag försöker få tillbaka mitt liv och träffar andra? Det har gått ett jävla halvår -  ETT JÄVLA HALVÅR.  Varför skulle jag sitta hemma, ensam, när jag kan försöka leva mitt liv, träffa folk och må bra? Du är fan inte klok. Jag vet att du läser det här och jag hoppas fan inte att  det dyker upp någon liten jävla anonym kommentar, för jag förstår ändå att det är du. Det är fan du som är så jävla feg och inte ens vågar stå för dina åsikter, eller vafan det nu kan kallas.
Jag känner mig inte förnedrad längre, för varför ska jag låta dig krossa mig? Säger du en liknande sak igen, tänker jag anmäla det. För du har ingen rätt i världen att säga såna saker.


Ursäkta utbrottet. Men ja, vad har hänt sen nyår då? Mycket men ändå ingenting, haha. Har renoverat om i mitt rum som sagt och nu börjar alla bitar falla på plats. Är så himla nöjd. Kanske lägger upp några bilder senare, orkar inte göra det precis nu.

Snart börjar skolan också. Hur ska man känna inför det? Jag får panikångest så fort skolan kommer på tal. Jag har ingen ork, ingen motivation, ingen kraft till att prioritera läxor framför vänner. Jag vet inte hur 2an ska gå om jag ska vara helt ärlig. Jag är rädd för att inte klara den, eller för att få IG.
Jag har aldrig fått ett ig i hela mitt liv och det kanske är därför det känns som jorden går under, bara för att jag är nära ett nu? Det är så jävla dåligt gjort av mig att sänka mig så mycket som jag gjort, men jag har ju faktiskt haft en jobbig period nu och det vet alla mina nära om, lärarna också för den delen. Jag borde ta mig själv i kragen och plugga, men just nu känns det som en omöjlighet. Suck, vad ska jag göra? Jag snurrar, tankarna är upp och ned. Jag vet ingenting.

Jag hoppas att det mesta löser sig när skolan väl sätter fart, kanske kommer engagemanget tillbaka? Jag hoppas verkligen det.

Nu ska jag gå och hoppa i min säng och sjunga med min ljuva stämma.

Puss på er!


"Gott" nytt år

Jag hatar dig.
ag hatar den här kvällen.
Jag hatar knivar.

Jag älskar Bella & Becca, mina änglar <3

RSS 2.0