Time to close my eyes and dream away..

.. but its easier to say than to do..

Nu ska jag bege mig till sängen, ta med mig chipspåsen och ett glas cola och försöka bli trött. Kommer gå åt helvete att sova ikväll med, men att försöka är väl något jag måste.. antar jag.
Klockan är ställd på tjugo i åtta i morgon, så får vi se då om det blir någon praktik eller inte. Just nu tror jag inte det, inte om jag mår såhär. Men vem vet, gud kanske skänker mig lite glädje i natt, eller nått. Blä.

Men ni får sova så gott, så hör jag av mig i morgon.

Puss!

Vänskap.

Alla definierar innebörden av vänskap olika, tydligen. Och det stör mig så himla mycket. Vänskap för mig innebär att finnas där, ställa upp, stötta i jobbiga stunder av livet och bara hjälpa den andre att inte ge upp utan fortsätta tills den jobbiga stunden är över. Bara vara en del av den andres liv och hjälpa till. Men det gäller att visa det också. Inte bara säga. Orden betyder ingenting om man inte får det vitt på svart - bevisat.

Men jag kan allvarligt talat säga att jag krossas av det här. När jag berättar hur dåligt jag mår, att jag sitter ute alldeles ensam på en bänk för att ensamheten inne i mitt rum krossar mig alldeles för mycket, då kan ingen av er ens erbjuda mig ert sällskap? Erat stöd? Det är det första jag hade gjort för min vän om de sagt och mått exakt som jag gjort idag. Jag skriker i hopp om att få sällskap, men jag tänker inte kräva det, be om det. Jag vill att ni ska komma till mig, och inte tvärt om. Man ska inte behöva fråga efter stöd av sina vänner, det ska komma automatiskt och komma ifrån hjärtat.

Men det kommer uppenbarligen aldrig hända.

<3

I'll be ok.

Förlåt för allt jag skrev igår, förlåt för att jag är en tänkare och älskar att skriva av mig när jag är i botten. Vilket jag var igår, och är fortfarande. Fast idag känns det bättre. Jag tog bort inlägget för att vissa människor inte kan acceptera att jag är en människa med känslor, som precis alla andra. Jag skrev inte ett endaste ord igår för att såra någon och det borde vem som helst förstå. Men så, nu är det borta, poff. Sluta klaga och sluta gnäll. Kanske dags att skaffa en ny blogg där man kan vara sig själv? Som ingen vet om, som ingen kan gnälla på. För här verkar man ju inte kunna vara det.

Idag är det riktigt varmt och skönt ute, har precis kommit in från en liten promenad med hunden. Hade endast ett linne på mig och vårjacka, och till och med det var äckligt varmt! Skönt, skönt, skönt.

Idag har jag ingen aning om vad som händer, men det visar sig. Har inget mer att skriva just nu så jag återkommer senare under dagen.

Puss!


Blir ingen praktik i morgon..

.. för jag är så jävla dålig. Kommer inte kunna sova inatt heller, på grund av ångesten. Ångest för att jag är så dålig, ångest för att jag presterar så dåligt. Dålig, dålig, dålig.

Borde redan ha somnat för längesen om jag skulle orka upp i morgon iallafall, nu kommer jag aldrig palla. Och trött är jag inte heller. Allting bara snurrar. Ångest, ångest, ångest.

_________________________________________________________________


Tid har förlöpt
Dagar har gått
Månen har vandrat sin väg
Genom vitt och svart och grått

Jag har saknat ditt skratt
Jag har saknat ditt hår
Jag har saknat att ringa ibland
Och berätta om hur det går

Det har tidvis gått bra
Tidvis har skakandet lagt sig
Ibland har jag vaknat på morgon
Och gjort det jag ska

Men jag har saknat din hand
Har saknat din röst
Ensamma dar har jag saknat ditt huvud
Mot mitt bröst


Lars Winnerbäck - Tidvis <3

Jag <3 Irland

irland <3

<3

<3

Ta mig tillbaka.

Ingen.

Ingen bryr sig. Ingen stöttar mig om jag är påväg att falla. Ingen räddar mig från ensamheten. Ingen ser mig. Ingen ställer upp i situationer jag alltid gör för andra.

Inte en enda jävel. Och det börjar ta jävligt hårt på mig nu.
Maybe its time to give up.

Solen skiner inte alltid inombords.

Nu är jag hemma efter en liten shoppingrunda i Kista. Mötte Bella, Cicci och Becca på tuben i Solna centrum och så åkte vi till Kista där vi stressade vi igenom typ tre affärer innan dom drog igen och jag fick gå vidare på egen hand. Men jag börjar bli van vid ensamheten nu, så det gjorde mig ingenting.. Finns ingenting annat att göra än att bita ihop och se glad ut. Trots att de gör ont.
Jag köpte två par jeansleggins, ett par vita och ett par ljusblåa, skitfina båda två! Älskar dem, haha. Och sen köpte jag ett turkost linne också, jättefint det med.

Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen tror jag. Vi får se vad som händer ikväll. I'll keep you posted.

Puss!

Cause everyone got trouble, that's the way the story goes.

Solen skiner och jag sitter instängd här vi en dator. Är ni förvånade? Det är inte jag. Vaknade tjugo i åtta i morse, som vanligt och försökte få upp ögonen, vilket var omöjligt. Usch, jag hatar såna här  mornar då ögonen bara inte går att få upp, kroppen är seg som sirap och man vill bara ligga kvar under täcket och hoppas på att ingen märker en. Men tyvärr var fallet inte riktigt så idag, utan jag plågade mig upp fixade mig och drog iväg. Illa kvickt, jag är duktig!

Nu sitter jag här och försöker leta bilder till en inbjudan jag ska göra, det går väl sisådär. Vet inte ens om Rebecca är här idag, och då kan jag lova att jag får stora problem. Jag måste ju ha texten till inbjudan, så jag vet lite mer exakt vad jag skall göra och till vilket syfte, osv. Svårt utan att veta vad den ska innehålla.. Suck.

Tänkte även prata med henne och fråga om jag kan jobba lite längre om dagarna nu måndag, tisdag och onsdag så jag kan få vara ledig på torsdag då det är valborg. Vad har ni för planer gott folk? Jag, Becca och Bella har bestämt att vi ska hitta på någonting, vad är bara fråga. Självklart hoppas jag på fint väder, gott sällskap (vilket jag redan vet att jag kommer få hur som helst), dricka och massa skratt. Jag tror nog att det blir jättebra.

När jag slutar för dagen här tror jag att jag ska förbi Solna centrum en sväng och shoppa lite. Jag behöver ett par vita jeans och tjocktröjor. Ska även köpa några färgglada somriga linnen från Gina, älskar't!

Uppdaterar senare hörrni.

Puss!

<3

Ge mig sommarlov nu tack!

Sova..

.. är verkligen någonting jag borde göra just nu om jag ska orka mig upp tjugo i åtta i morgon. Jag har verkligen ingen lust alls. Praktiken känns bara värdelös, den ger mig ingenting. Och skulle den ge mig något är det isåfall en jävla massa onödig tid till att tänka, vilket resulterar i att jag mår kasst. Jag är en tänkare, något jag endast ser som negativt. Kanske inte i vissa fall, men oftast. Jag önskar att jag kunde stänga av hjärnan och bara vara i nuet istället för att tänka på tider som varit och tider som kommer. Jag önskar att jag kunde veta hur framtiden kommer bli, för den skrämmer mig något så fruktansvärt. Karriär, kärlek, boende? Jag är rädd för allt och samtidigt som jag är det, är jag rädd för nuet och vägrar stanna här. Vill framåt, se nya tider, nya utvägar från saker och ting. Men det är svårt att släppa taget om vissa saker och få livet i en annan vändning.

Nu vet jag inte alls vad jag kom in på för något här, men jag avrundar här och besparar er en himla massa onödiga ord som bildar en onödig text som inte ens jag kommer hänga med i imorgon.

Sängen väntar om en halvtimme och då blir det till att somna till Without a trace, blir nog bra om jag ens lyckas komma in i John Blunds land.. vi får se. Håll en tumme för att det blir lite sömn iallafall. Jag behöver det.

Puss!


Jag vill ha dig.


Press press press.

Dagen har varit mycket fin, om jag får säga det själv. Vaknade vid sidär tolvtiden, vilket inte var alltför sent om man är mig, haha. Fick frukost på sängen av min underbara mamma, låg kvar, åt och kramades med vovven men när mackorna var slut försvann han lika fort som vinden, haha. Jävla tiggarbebis, men mig gör det inget, för han vet att han får. Delar lika gör vi jämt, haha. Men thats the way you do it when your are best friends!
Efter frullen tog jag en lång och skön dusch för att sedan gå upp och fixa mig. Vid tre tiden begav jag mig in till stan för att hålla Bella sällskap när hon jobbade. Becca kom efter en stund också, mycket trevligt. Vi åt godis, prismärkte våra vackra delar, pratade, skuttade runt och svullade ännu mera. Fillifolly gum köpte vi, jag vet att det säkerligen inte stavas sådär men ändå, thats the way you say it. Det finns nog inga människor jag trivs så bra med som jag gör mer er, bebisar. Ni är världens bästa, tack för att ni finns.

När klockan var sex stängde vi affären och begav oss till Tacobar där det blev till att äta middag, mycket gott var det. Och därefter begav vi oss hemåt. Åkte till bergshamra och missade bussen precis så fick vänta en jävla halvtimme. Men när den där jävla halvtimmen gått tror ni inte bussfan kör förbi?! Jävla idioter, var tre personer i busskuren och ändå kör han bara? Jag fattade ingenting.. inte dom andra heller för den delen. Men som tur var kom 509 två minuter efter så jag fick ta den och gå ifrån Ulriksdalstation, suck. Haha. Borde egentligen maila och klaga, så där kan dom fan inte göra.. bara gasa förbi och se glada ut. Suck vad arg jag blev.

I morgon är de dags för pratkiken igen och jag har verkligen ingen lust. Jag känner världens press just nu. Fick ju en uppgift i fredags precis innan jag skulle sluta och den ska vara färdig, eller det ska iallafall finnas ett utkast i morgon. Hur fasiken ska jag hinna? Blä. Panik, panik, panik. Roligt att faila på första riktigt stora uppgiften jag får. Usch.

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på Lars Winnerbäck.

Later pep's!

Natti.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen snart tror jag, har sjukt tråkigt och antar att det är bra med lite sömn så jag inte sover bort hela dagen i morgon. Lär jag väl göra ändå, men äsch. Försöka kan man alltid, haha.
Har suttit och spanat in massa bra musik på spotify hela kvällen och hittat en massa bra, haha. Sånt gör mig bara så jävla glad, helt otroligt vad musik kan göra. Vad vore ett liv utan musik? Fan ingenting tror jag.

Nej, jag har inget vettigt att dela med mig av, men jag hör av mig i morgon.

Puss och natt!


Seg.

Jag vet att jag sa att jag skulle uppdatera när jag kom hem igår, men det hann jag alls med. Åkte och mötte Bella, Becca och Cicci vid Nacka forum efter praktiken, sedan drog vi till stan, kollade på lite dans på plattan och därefter blev det lite shoppande. Jag köpte ett linne från Gina, ett par skor från Skopunkten och strumpbyxor från H&M. Skorna är jag verkligen helt kär i, sjukt snygga och passar både bra till klänning och till jeans! Perfekt och dessutom sitter de otroligt skönt på fötterna. Trots att jag gick, dansade och skuttade i dem i sju timmar igår så har jag inte alls ont i fötterna idag, sjukt skönt! 
Jag kom hem från stan vid halv sju tiden och då var det dags att duscha, äta middag och fixa sig. Vid nio tog jag bussen till Danderydssjukhus där jag mötte Sebbebebbe. Höll honom sällskap på tunnelbanan hem, kramades och pussades lite. Behövdes verkligen. Tack för glädjen du ger mig.

Både skorna och linnet jag köpte tidigare blev använda på kvällen vid utgången vilket resulterade i att jag kände mig sjukt snygg, haha. Mötte upp Bella i Gullmars och därefter blev det lite strul hit och dit, men tillslut mötte vi upp Denise och hennes kompis för att åka till 360, för att efter en halvtimme vända. Det sög verkligen där, inget drag alls, skittråkigt. Vidare åkte vi till Viper, fråga mig inte varför just dit men det lockade mest. Där hade vi jävligt trevligt om jag får säga det själv. Fick lite känningar i min mage, och fick typ panik direkt, men som tur var släppte smärtan ganska fort den gången och dök inte upp igen, tack och lov!

Var hemma vid tjugo över fyra tiden och slocknade nästan på direkten i min stora sköna säng, underbart! Tack för en bra kväll tjejer!

<3

Nu idag vaknade jag vid 14.00, duschade och åt lite, sedan somnade jag om, haha. Och vid sextiden åkte jag, mamma, Kenneth, Molly och bror min till Texas Longhorn i Sundbyberg för att käka middag, sjukt gott!

Nu sitter jag bara här och gör ingenting, tråkigt men samtidigt skönt. Sitter och söker massa rolig musik i spotify, hittat massa bra! Ge mig, ge mig, ge mig, haha. Well, vi får se vad som händer senare ikväll. Ingen bloggdag idag känner jag, känns som att meningarna inte ens blir korrekta, haha. Trött eller vad? Nja, mest seg. Äsch, nu ger jag upp.

Hörs, puss!

Klurigt.

Har fått en ny uppgift av Rebecca nu, väldigt klurig men jag ska nog fixa den på något sätt. Känner mig ganska stressad dock, så hinner väl inte skriva speciellt mycket mer än så. Tänkte pysa iväg mot sumpan och ta tunnelbanan därifrån till stan snart, och därifrån vidare till Slussen. Där ska jag möta Bella, Becca och Cicci? För vi ska på äventyr, hoho. Eller inte. Vi får se vad vi hittar på i det härliga vädret.

Jag uppdaterar när jag kommer hem.

Puss!


It's a new day, with new probs.

Hej där, gott folk (om någon nu läser? Släng in en kommentar och visa att ni läser vettja, vore roligt att veta!). Idag är det en ny dag, vilket betyder nya tag, nya problem, nya lösningar. Allt ordnar sig tillslut, även fast jag är en negativ skit 50% av min vakna tid. Just nu sitter jag vid praktiken och gör absolut ingenting. Idag har jag ingen ork alls att pyssla med att sortera produkt bilderna, men jag antar att jag inte har så himla mycket val heller. Men jag sätter väl igång om en stund.. och kör i slowmotion eller någonting.. bättre än inget. 

Idag blir det lunch i solen, alldeles ensam. Mamma var snäll och gjorde iordning en pastasallad med kyckling till mig i morse, så det ska jag sitta och gluffsa i mig ute i solen. Låter faktiskt väldigt mysigt, eller vad tycker ni?

Ikväll lutar det mot en utgång med Bella, Madde, Denise med flera. Ingen aning om vilka som följer med om det nu blir av, men det visar sig antar jag. Pratade bara med Madde lite hastigt igår, så jag har ingen aning om någonting, haha. Men det löser sig väl mot kvällen. Jag hoppas det blir av nu iallafall. Saknar både Denise och Madde som en gnu. Obehagligt längesen jag umgicks med dem, jättesynd verkligen. Vi har haft jävligt många bra stunder tillsammans.. Men ikväll hoppas jag blir minst lika bra!

Nu ska jag sysselsätta mig med någonting annat roligt.

Puss!

"Han är ju bara..

.. en hund" , är någonting jag får höra så himla ofta när jag berättar hur mycket han betyder för mig och hur mycket jag älskar honom. Men han är faktiskt inte bara en hårig fyrbent krabat som inte vet, känner eller kan någonting, iallafall inte för mig. Han är så himla mycket mer än vad ni kan förstå och tro. Han är den som finns där vid min sida från det att jag vaknar på morgonen tills dess att jag somnar in på kvällen, den som aldrig sviker. Han är den som kraffsar som en tok på dörren bara för att bara komma in till mig, se att jag lever och sedan gå ut igen. Han är den som skäller på posten så fånigt som bara han kan. Han är den som slickar bort mina tårar när de rinner som häftigast och han är den som känner av direkt om jag är ledsen och kurar upp sig emot mig för att göra något åt saken. Han är den som ställer upp i alla väder, den som alltid ger mig värme när kylan tränger på. Han, han, han . "Bara en hund" - åh nej, ni har så himla fel. Han är min bästa vän och jag struntar fullständigt i hur fånigt ni tycker att det är, för så är det. Och jag kan ingenting annat göra än att vara så glad att han funnits vid min sida så länge som han gjort och fortfarande gör det idag.

Men vad händer när han försvinner?

Jag vet faktiskt inte vad jag kommer ta mig till den dagen han lämnar mig.. Hur ska jag klara mig utan hans stora bruna ögon som stirrar på mig? Hur ska jag klara av att torka alla tårarna alldeles ensam när ingen finns där och ställer upp? Hur ska jag klara av att vänja mig vid att han inte kommer och hoppar på mig med racerfart på morgonen och slänger sig ner och somnar bredvid min sida lika fort som han kom dit? Hur ska jag klara av att äta middag utan att höra honom snarka under matbordet? Hur ska jag klara av att gå ut i vardagsrummet på nätterna och se att han inte ligger i soffan upp och ner som ett fån och snarkar så det ekar i hela lägenheten? Hur ska jag klara av att höra posten komma, utan att hans fåniga skall hörs kort efter breven dunsat ner i brevlådan? Hur ska jag klara av att vara hemma, i mitt hem, utan honom? Nu rinner tårarna.
Jag hatar att tänka på det, men han börjar bli gammal. Tänk om det snart är dags? Jag vill inte vara med om den dagen du lämnar oss, älsklingsRambo, för den dagen kommer betyda sorg som ingen annan dag någonsin gjort och någonsin kommer att göra. Den dagen kommer jag förlora min bästa vän och det vill jag aldrig någonsin ska ske.
 
Du får inte lämna mig.
Snälla? Stanna kvar här föralltid.

Jag älskar dig!

<3

It takes two..

<3

.. to build something and make it work.

Långpromenad

Tog en långpromenad förrut, vid ett tiden och kom inte tillbaka förrens vid tre. Jag tog hunden och kameran med mig, så det blev allt en helt okej promenad. Grymt skönt väder dessutom, då kan man ju inte klaga.

Har ingenting mer att skriva för tillfället, men jag lever. Besviken på allt, men jag lever.

Laddar upp några av alla de 400 bilderna jag lyckades knäppa när jag var ute, så kommentera gärna. Jag är jävligt stolt över fjärillen och några av dem andra. Stolt att det faktiskt blev en såpass bra bild som det blev trots att jag bara har det kassa objektivet som jag har. Men som sagt, kommentera och gör mig glad, vettja!

<3 <3 <3 <3 
<3 <3 <3

Change me

Nu har jag precis kommit hem och tagit en dusch. Igårkväll åkte jag till Sebbe därför det inte blev någon uppdatering. Iallafall, hos honom var det lika trevligt som vanligt. Dock var jag tvungen att kliva upp tio i nio i morse på grund av att jag skulle till Sophia hemmet, det gick bra. Men just nu är jag bara arg på allting, på livet. Orkar inte ens se till att meningarna blir korrekta just nu. Jag vill bara fly härifrån, bort till en plats där allt och alla är annorlunda, där jag är annorlunda..
Jag undrar vad man ska hitta på nu? En promenad kanske. Till affären och tillbaka. Jag behöver tänka. Jag behöver rycka upp mig. Jag behöver förändras.

Fan för allt.

:'(


Det finns bara en sak..

.. jag kan säga just nu och det är blä, haha. Jag är så grymt mätt just nu att det känns som att min mage ska explodera och vända sig ut och in. Kenneth och jag gick och käkade vid Grekiska kolgrillsbaren och jädrar vad gott det var. Det brukar det i och för sig alltid vara eftersom jag alltid äter samma sak, men ändå. Fläskfiléspett med pommes och tsatsiki, smarrigt! Stinker väl vitlök nu dock, haha. Men äsch, det är ett senare problem.

Just nu sitter jag och pillar med en broschyr jag har fått äran att göra. Sten kommer väl visserligen kolla igenom den innan dom godkänner mitt arbete men iallafall, det är roligt att jag får göra något som dom faktiskt ska trycka och använda!

Nu ska jag fortsätta att lyssna på Melody Club och pilla lite i InDesign.
Hör av mig senare.

Puss!

Solen skiner och fåglarna kvittrar..

.. eller inte. Det är väldigt tråkigt och grått väder idag, kallt är det också, brr! Jag hatar det svenska vädret av hela mitt hjärta. Ena dagen är det solsken, riktigt varmt och skönt och andra är det grått, kyligt och stormvindar som slår emot en. Usch, nu vill jag bara ha sommar och värme så man kan ut och njuta. Jag är less på att sitta inne nu faktiskt, dessutom jävligt less på att frysa, haha.

Idag gick jag upp som vanligt när klockan ringde 7.40, eller snoozade i en kvart, sen pallrade jag mig upp, haha. Mina ögon ville verkligen inte hålla sig uppe, riktigt frustrerande. Gick och la mig vi tolvtiden igår och somnade väl sisådär halv ett, men som konstigt. Förstår inte vad det är med mig ibland. Kändes som att jag halvsov hela natten då jag vaknat och kollat mobil(erna) minst tio gånger under natten, blä. Jag vill hem till min bebis nu, kramas och sova. Då sover jag tryggt och skönt, - på hans bröst. Men vi får se hur det blir med den saken, hoppas tönten mår bättre idag så jag får åka och våldgästa honom lite. Men med hans humör vet man ju aldrig, haha.

Om det inte blir så att jag åker till honom i eftermiddag har jag ingen aning om vad som händer och fötter. Men jag menar att ett x antal timmar kvar här, så någonting lär väl dyka upp.

I morgon ska jag till Sofia hemmet, så det blir ingen praktik, och göra 5034968345 undersökningar och ta minst lika många prover. Både jag och mamma har lessnat på vårdcentralen då de inte gör någonting åt mina problem. De går inte ens vidare i undersökningen och ser till att hitta felet, vad är då meningen med att gå dit och betala en jävla massa för att bara få höra en läkare snacka skit? Och dessutom  är de bara förvirrade och man får prata med en ny läkare varje gång man är där.. som inte vet någonting om ens bakgrund innan osv. Helt värdelöst är det, men dom på Sofia hemmet är hundra gånger bättre, hoppas vi på. Det är iallafall vad vi har hört. Där får man iallafall för det första ha en läkare hela tiden (!) även vid undersökningar som gastroskopi, vilket jag lär behöva göra. Och det känns skönt att det är en och inte tre hundra. Kommer kännas tryggare att ha en att luta sig emot istället för olika varje gång man besöker dem. Blir nog bra. Jag hoppas bara de hittar felet till mina smärtor, för fy fan vad jag inte vill ha dem kvar. Ryser av bara tanken, förra gången var det värsta jag varit med om någonsin. Blä.

Nej nu ska jag väl börja pyssla med en uppgift jag fick igår och lyssna på Miss Li! Nej jag har inte tröttnat, haha!

Puss på er!

Is this the end

You said you needed som time, to clean up the mess, the mess in you mind.

And then you turned you head around and moved your hand away from mine.

I was trying to act as good as I could.
And I tried to look just as cute as I could be.
Though I could hardly breath. Is this the end of you and me.

Then we went out for a walk, you were so quite, heard myself talk.

Going on and on about the happy times we shared so far.

How could you say you need so time to clean up the mess, the mess in your mind.

But dont you care about the mess that you just brought to me?


I just want to shout and scream. Please don't leave. Is this the end of you and me.

How could you say you need so time to clean up the mess, the mess in your mind.

So dont you care about the mess that you just brought into me?

Cause I just want to shout and scream, please dont leave.


Is this the end of you and me

Is this the end of you and me

Is this the end of you and me

Is this the end of you and me

Is this the end of you and me

Is this the end of you and me
Is this the end of you and me

Is this the end of you and me

Yeah

You said you needed some time, but well, I guess this is the end.

<3

I heard of a girl..

..la la la, lalalala, la la. Miss Li är fortfarande den som tjuter ifrån mina hörlurar. And im not tired on it ännu, på ett långt tag kan jag lova. Men nu börjar låtarna sätta sig i skallen iallafall, haha. I like it!

Lunchen spenderades som sagt med Kenneth på en indisk resturang en bit härifrån, riktigt gott var det! Blev en chikken tikka masala och den smakade underbart. Är fortfarande spymätt, haha. Men det är så det ska vara.

Jag är riktigt depp just nu, varför vet jag inte riktigt om jag kan (läs: vill) skriva här, men fan att allting ska vara så himla svårt hela tiden. Varför krångla till allting och göra det till en stor utmaning som man inte vet om man kan klara av? Som ett berg man inte kan bestiga utan att fastna på mitten och halka tillbaka ner, för att sen sedan försöka nå toppen igen. Jag vet att livet inte vore någonting utan utmaningar och det håller jag med om. Utmaningar är det bästa jag vet, men inte när det är känslor inblandade och inte när de kommer på rad efter varandra som hinder som man behöver klara sig över varje steg man tar. Det blir för mycket och ibland, väldigt ofta, är jag för svag för att klara av det. Jag har inte kraften till att vara den där starka som övervinner allt.

Nu måste jag jobba och sluta jiddra. Fuck life.

Miss Li..

.. är min gud(inna). Jag tror inte ni förstår hur lycklig hennes musik gör mig. Helt enkelt bäst är hon! Igårkväll fixade min käre vän Jacob hennes nya album till mig och det tackar jag honom grovt för. Jag har lyssnat konstant sen jag gick hemifrån för ungefär två timmar sen, haha. Om och om och om igen snurrar låtarna och jag tröttnar inte. Inte än på ett tag iallafall. Dröjer nog en vecka eller tre.

Just nu sitter jag på praktiken och pillar. Sitter och försöker pyssla med deras gemensamma server där alla produktbilder finns osv. Jag och Sten ska så småning om uppdatera webben och lägga till / ta bort gamla / nya produkter och bilder. Och då ska jag nog även få fotografera nya bilder om det saknas några, kan bli grymt kul! Hoppas det saknas massa bilder, haha.

Idag slipper jag sitta som en loner ute och äta lunch, utan ska gå med Kenneth någonstans här i närheten, blir nog smaskigt hoppas jag.

Jag har inte så mycket mer att skriva just för tillfället. Ska fortsätta lyssna på Miss Li, pilla med bilderna och prata med Teddy, som jag saknar. Liseberg i sommar, darling? Haha. 

Puss!

Sunshine on a cloudy day

Så var surpuppan tillbaka med tanken om att skriva ett litet inlägg till, haha. Humöret är en aning bättre nu dock, trots att jag snart dör av tristess här. Kom in från lunchen för ungefär en halvtimme sen. Satt ute i solen, åt och pratade med Cicci i telefonen, det är härligt det! Om det ändå bara kunde sluta blåsa så kallt, så hade jag varit nöjd. Faktiskt lite småkyligt när vindarna slår emot en.

Kollade ticktack tidigare idag och såg att jag fått mail från min engelska lärare. Och fan vad det knöt sig i magen på mig. Det var nämligen engelska b - betyget hon skulle meddela, haha. Jag var väldigt oengagerad i den kursen och presterade verkligen inte bra alls.. låg på ig gränsen väldigt länge, men när nationella proven kom körde jag hårt och genomförde dem så bra jag bara kunde samt så tog jag igen alla uppgifter jag innan missat och skickade in. Gissa vad detta resulterade i? Jo, ett vg i engelska b! Fan vad stolt jag är. Haha, jag trodde verkligen jag skulle få g- eller liknande på grund av min kassa insats, men icke sa nicke. Jag förvånade mig själv som fan, och jisses vad stolt jag är. Var bara tvungen att skryta lite, stoltheten tog över. Men det är okej ibland va? Haha.

Klockan är nu ungefär tio över ett och jag bara väntar på att få gå hem. Har verkligen ingen lust med att sitta här idag. Bara en tråkig datorskärm att titta på, inget intressant för fem öre, suck. Men i eftermiddag kanske det blir till att åka till Heron City med Bella och Cicci, men vi får se hur det blir med den saken. Time will tell.

Har väl inte så mycket mer att berätta just nu, så ska väl avrunda. Just det, förlåt att jag smittade sig Sebbebbe, inte meningen. Ska jag komma och ta hand om dig så du mår bättre? Tihihi. Haha, ni skulle sett hånflinet på mig bakom skärmen nu, haha.

Puss!

I will run untill my feet nolonger run no more.

Godmorgon gott folk. Just nu är mitt humör nere i botten och jag vill bara hem och skita i allting. Fan, ska jag sitta här i sex timmar om dagen när jag bara sitter och glor för? Nu har jag viserligen fått en uppgift men hur rolig är den? Ett - jag förstår ingenting, två - vad lär jag mig på att göra den? Inte ett skit. Fans jävla helvete vad lack jag blir på allt just nu. Bara fem timmar kvar tills jag får gå hem, wiee. Döda mig, snälla.

Fuck off.

Bedtime.

Jag tror faktiskt inte att jag tänker skriva så mycket om kvällen i sig, utan tänkte mest bara hojta till om att jag strax ska bege mig till sängen. Blir upp vid tjugo i åtta i morgon och därefter iväg till praktiken.. jag är inte pepp men vad har man för val. Bara att bita ihop och vara glad antar jag, äsch. Det går nog bra. Well, nu börjar without a trace alldeles strax, måste springa och racerborsta tänderna.

Puss!
Du.

I know it sounds crazy

Nu har jag precis pratat med pappa och det blir middag där med bror ikväll, eller rättare sagt snart. Han kommer och hämtar upp oss om tio minuter så bär det av iväg mot älskade Djursholm. Det finns nog inget ställe som är mer värt i mina ögon. Saknar the old times så det knyter sig i magen, usch. Lika bra att inte komma ihåg, inte minnas. Bara blunda och gå vidare.

Jag slänger upp några bilder ifrån igår, men det kommer flera. Men nu måste jag dock dra mig, hör av mig i kväll babes.

<3 <3 <3 


Två dagar sen jag låg i din famn sist,
och jag saknar dig så mycket.
Redan. (v)




 

Keep it simple now..

.. men hur lätt är det? Jag försöker och försöker, men hamnar fan tillslut alltid vid ruta ett igen. Jag försöker att inte tänka, ta dagen som den kommer, men jag kan inte. Jag hatar mig själv så mycket ibland. Jag vill, men har inte kraften att ändra det? Jävla idiot.

Igår blev det inte så mycket skrivande, men mina brudar - Bella, Becca och Cicci, kom hit vid nio tiden och sällskapade med mig. Vi tittade på film, svullade, skrattade och tog en långpromenix i mörkret. Mycket trevligt, som vanligt när man umgås med dem. Tack för att ni finns!

Fredagskvällen var det ja. Kvällen började med att jag, Bella och Johanna åkte till Pans som ligger i Gamla stan. Där träffade Johanna på Johannes som spelade där under kvällen, snackade lite med honom och därefter utforskade vi stället lite. Folket som var där var verkligen helt blandat, haha. Såg ett par roliga prickar på dansgolvet, snacka om att jag och Bella bröt ihop. Haha, den bilden sitter fast i min skalle och kommer nog göra ett tag kan jag lova.. Iallafall, vi hittade även den bästa bartendern på stället, som var övergenerös med sprit så vi skulle få en trevlig kväll, tack för det! De hjälpte! Haha. Blev tre drinkar där innan vi begav oss vidare till Viper. Väl där blev det krångel med betalningen och jag fick komma in gratis? Och han i garderoben flirtade sönder med mig och vägrade ta emot tjugolappen? Haha, iallafall. Vi klagade inte utan sprang in och köpte oss varsin cider, mums. Dans blev det faktiskt inte så jättemycket av, men det blev en jävligt bra kväll ändå. När klockan var ungefär tjugo över två begav vi oss till Donken för en varsin cheeseburgare, haha. Smidiga kan man ju inte säga att jag och Bella var, lite mycket dricka kanske vi fick i oss, men fan. Roligt hade vi och ingen mådde dåligt.
Efter cheeseburgaren begav jag mig till bussen som tog mig till Sebbe och dom andra gick till tunnelbanan. Jag hade lite småpanik eftersom Sebbebebbe vägrade hålla sig vaken, men ringde honom och fick liv i honom tillslut. Dock var det alldeles för jobbigt att gå ner och öppna dörren, så jag fick klampa in där hejvilt, kändes konsigt. Hade jag inte varit full hade jag aldrig gjort det. Tyvärr mådde jag sjukt kasst när jag kom dit och gjorde något jag inte uppskattade (och förlåt, Sebbe, haha). Jag kan säga att det blev så mycket som två fingrar och en toalett, blä. Jag ska inte röka i samband med att jag dricker, för det fungerar fan inte. Efter jag gick från Donken och till och med de att jag kom fram så hade jag rökt tre cigg, då mådde jag verkligen inte bra. Men innan mådde jag helt prima, så Emma för fan, inte hyperröka! Idiot. Haha. Kvällen blev väldigt trevlig med min bråkstake och tillslut däckade vi båda och sov skönt.

Tack för en grymt rolig kväll Johanna, Bella och Sebbe <3

<3  <3  <3

Vad händer idag då? Jo, jag tror att jag ska till pappa om en liten stund med bror och käka middag. Det kan nog bli trevligt, inte för att jag känner för det just nu, men iallafall. Var ju alldeles för längesen jag träffade pappa, de går ju fan inte..

Jag hör av mig senare, puss!

Smile, smile, smile.

Idag leker livet och jag är på strålande humör, haha. Kvällen igår blev riktigt, riktigt lyckad men tyvärr hinner jag inte berätta mer om den just nu, slutade dock med att jag vid halv fyra tiden begav mig till Sebbe där jag spenderade natten. Väldigt trevligt förrutom att han har gjort min hals till något som inte alls är vackert att skåda, haha. Och jag som ska på middag ikväll med Kenneths mamma och pappa, med Molly, Kenneth och mamma då såklart. Jaja, har på mig en tröja som jag hoppas döljer det mesta, haha. Fan inte tjusigt alltså.

Nu ska jag bege mig till stan för att träffa Bella och Cicci, vad vi ska göra har jag ingen aning om, men det blir nog trevligt som vanligt. Jag hör av mig mera ikväll. Ska berätta om kvällen/natten och samt lägga upp lite urtjusiga bilder.

Puss sålänge!


I've got my fingers on the phone..

.. men jag hindrar mig själv i sista sekund. Inga sms, inte visa att jag bryr mig, ingen omtänksamhet här inte. Jag ska fan vänta på respons istället och inte förvandlas till den där jobbiga, efterhängsna idioten. Jag klarar det här!

Idag skiner solen och mitt humör är lite bättre än igår. Kanske beror på att jag somnade innan elva igår och vaknade vid ett idag? Haha, så utvilad kan jag säga att jag är. Men jag förstår inte hur jag kan sova så jävla mycket, nästan fantastiskt gjort av mig.
Vaknade som sagt vid ett, gick upp, tvättade håret, klädde på mig och tog en promenad med hunden i min vårjacka som jag alldeles totalt glömt bort existerade. Den är ju superskön och snygg, varför inte variera sig lite mellan skinnjackan och den? Mja, vi får väl se om jag lyckas hålla mig borta från min älskling till skinnjacka eller inte, haha.

Sen vid tre tiden kom mamma och plockade upp mig, så följde jag med henne och skjutsade mormor till rotebro där hon ska vara med mina kusiner över helgen. Sen så åkte vi hem igen, haha. Och nu sitter jag här och har precis tagit ett långt skönt bad, ovanligt att höra va? Jag är nog badoholic, but take it or leave it.

Ikväll hoppas jag på att det blir utgång med Bella och Johanna, annars blir jag ledsen i ögat. Eller till och med i båda ögonen. Jag orkar verkligen inte sitta här med tankarna snurrandes, jag vill ut - träffa folk och inte tänka på allt skit om cirkulerar kring mig. Om det nu blir av lutar det emot att gå till Pans, vilket jag tror kan bli trevligt. Aldrig varit där förrut men man måste ju chansa och utforska olika ställen, haha. Håll en tumme för mig nu att det blir av, jag vill verkligen ut och partaja röven av mig med dem jag älskar mest!

Nu ska jag fixa och dona lite, men jag hör av mig senare.


<3

Puss!

Those eyes can not ever lie

Jaha, så sitter jag här då alldeles ensam, i mitt tråkiga rum. Tyst är det dock inte, utan sorgliga jävla låtar dånar ut från högtalarna. Just nu Takida - Curly Sure. Jag älskar verkligen den låten fortfarande trots att den är en aning sönderspelad. Men den har satt sig i mitt hjärta, in some kind of way.

Jag har nyss ätit middag, hamburgare blev det. Riktigt smarrigt för en gångs skull faktiskt, haha. Brukar inte vara min favorit annars, men det var över förväntningarna idag. Innan maten tog jag ett långt bad och en promenad med min käre vän kameran. Jag blir riktigt ledsen på mig själv. Det känns som att mina skills när det gäller att fotografera bara rinner ut i sanden, likaså min kreativitet. Himla tråkigt när jag brinner så för det. Men jag antar att det går i vågor, nu i sommar kanske jag blir lika nördig som jag brukar, haha. Jag hoppas det. Tre av bilderna jag tog blev iallafall helt okej. Tråkiga men ändå fina, or what you want to call it. Slänger upp dem här nedanför, så kommentera gärna. Det peppar mig bara!

Jag funderar på att lägga mig i ett bad, igen. Det är som himmelriket. Det är varmt, man får vara i fred, avslappnande och helt enkelt underbart. Det absolut bästa jag vet är ett varmt bad, samtidigt som mobilen ligger bredvid och dånar ut en massa bra musik. Tända ljus och släkt i taket skadar inte det heller, det är underbart. Dock mysigare med sällskap, men fan. Sällskap gör väl allt mysigare och bättre?

Jag förstår inte varför jag är så himla sällskapssjuk av mig vid vissa stunder. Det kommer i vågor (som allt annat här i livet) och när det är som värst kan det vara riktigt illa. Jag kan få nästintill ångest och panikattacker om kvällarna när jag sitter i mitt rum, ensam. Ensam, ensam, ensam. Varför skrämmer ensamheten mig så himla mycket? Det är frusterande när jag inte vet hur jag ska hantera det.

Nej, badet blir det nog tror jag. Skriver mera senare.

Puss!

<3 <3 <3

Speed it up

Nu har snart hela dagen passerat och idag måste jag trots all negativitet säga att jag har haft rätt skoj här. Eller okej, rätt skoj är inte de rätta orden, men idag har jag iallafall haft någonting att pyssla med. Har suttit rätt länge med Sten (grafikern här på Siemens) och samt fått några uppgifter att sitta och göra olika banners till deras nyhetsbrev de skickar ut en gång i månaden. Har fått ihop två stycken som ser rätt okej ut, enligt både mig och Sten, men vi får väl se om de kommer till användning för dem någongång, vore väl lite skoj sådär. Haha.

Jag har ingen lust alls att åka hem och häcka, även fast jag vill härifrån. Faktum är att jag får ångest bara av tanken på att åka hem. Hem, hem, hem. Jag ryser nästan av att skriva det där. Jag vill inte komma hem till ett tomt rum, utan sällskap, utan ljud, utan människor omkring mig. Tyst, ensamt, tråkigt. Jag hatar det verkligen, speciellt när jag vet var och med vem jag innerst inne vill vara, med vem jag vill spendera tid med. Vems andetag jag vill höra när det blir knäpptyst. Vems bröst jag vill somna på.
Jag kan dock inte påverka det för tillfället och jag måste försöka acceptera det. Jag måste låta det ta sin tid, inte stressa och vara alldeles för på. Jag vet att jag har en tendens att vara på det sättet, men fan vad jag vill ändra på det. Jag försöker allt vad jag kan, men misslyckas. Jag måste skicka de där smsen, jag måste bry mig, jag måste få bekräftelsen. Jag måste ändra på det innan det sabbar ännu mera för mig själv.. jag måste acceptera att saker och ting tar tid. Jag tror att jag stressar och kämpar för att få bekräftelsen för att jag innerst inne är livrädd. Rädd för att falla, kära ner mig, bry mig för mycket för att sedan få nobben. Jag är så otroligt rädd för känslor, för kärlek. Fan. Jag lämnar det vid det innan det blir alltför geggigt med alla ord.

Nu ska jag nog packa ihop snart, tänker smita iväg lite tidigare än vad jag egentligen ska idag. Men jag känner mig värd det. Inte för att någon bryr sig men ändå.

Jag hör av mig när jag kommer hem.

Puss!

I'll build my world and dreams around you,
I'm so glad that Ive found you.
(v)



Trött är bara förnamnet

Godmorgon, nu har jag bänkat mig här vid mitt skrivbord på praktiken igen. Idag tröttare än någonsin, haha. Fast det kunde varit mycket värre, fick trots allt två timmars sömn och ett mycket trevligt sällskap, så jag klagar inte för fem öre. Blir nog dessvärre ikväll när man känner hur tröttheten smyger sig in på en och man ligger där utan sällskap..

Igår kväll mötte jag som sagt upp the old man (läs: the man who think he is old, but not really is that at all, haha) vid pendeltåget och sen så gick vi hem till mig, busade lite med vovvilutten och nästan direkt la vi oss och glodde på tv i min härliga säng som det tydligen bara var fel på? Haha, bullshit! Min säng är den skönaste som finns, punk slut - end of discussion. Vi bråkade, kramades, disskuterade världsfrågor, pussades, busade och hade det allmänt trevligt om jag får säga det själv. Jag gav även gullet en mycket fin födelsedagspresent, mohaha. Jag är grym, eller inte. Lite ibland bara. As I said, jag kan om jag vill och det håller jag fast vid, haha. Somnade väl efter mycket om och men med ett stort jävla bitmärke på ryggen och vaknade upp av att klockan ringde vid tjugo i åtta.. Suck sa vi båda två. Fan, vad jag ville ligga kvar där bredvid honom och bara kela. Jag mår så jävla bra då, speciellt i dennes sällskap. Something is happening inside of me, exactly as I told you. Nej nu vill jag inte tänka mer på det, haha. Blir nästan rödrosig om kinderna bara av tanken. Och ja, jag är liten och feg. Bara för att vissa andra börjar närma sig halvvägs till femtio, åldernoja kallas det lilla gubbem. Men min tid kommer väl den också.. haha. Iallafall kvällen var underbar och likaså morgonen även fast jag är en levande död på mornarna så livade kyssarna upp mig rejält, hihi. Nej nu glömmer vi den kvällen och hoppas på att det kommer fler liknande.. snart, snart, snart.

Så, vad händer idag då? Jag har ingen aning. Bella har hoppat av sin praktik, så det blir inget lunchande och inga luffarabdulla pauser längre.. Tråkigt men sant. Vi får se hur jag gör med detta, jag känner att det är för lite för mig att göra och att jag bara är ivägen för dem här. Om jag ska fortsätta praktisera här vill jag ha saker att göra, lära mig och utvecklas.. Tyvärr känner jag inte att jag gör det just nu. Utan jag sitter bara bort tiden och väntar på att få gå hem.. But time will tell, jag får se hur det blir. Jag och Bella Baby hade tänkt ringa till Jan Banan idag och se om han vill ta emot oss som praktikanter. Han är en fotograf för dem som inte vet och när vi läste foto a kursen var vi hos honom och gjorde en intervju. Han  var jättetrevlig och sa att det bara var för oss att höra av sig om det var någonting, and Jan Banan, now its time to prove that you keep what youve said! Var ungefär två år sen dock, haha. Så igenkända lär vi inte bli, men man kan alltid försöka. Trying gives no harm.

Nu ska jag fortsätta att bara sitta här, ska försöka blogga mer under dagen. Men ni känner väl mig vid det här laget? Jag måste förbättra mig.. but im working on it.

Puss!

Now it is time to open up and show the innermost,
I really want to spend more time with you.
You are divine, sweetheart.


Tangled up in you

På något sätt känner jag mig rädd för bloggen, för att jag vet hur lätt det är för mig, precis vid stunder som denna, att blotta mina innersta tankar och känslor och sammafatta det till en alltför negativ text. För att därefte  få klagomål på det jag skrivit. Egentligen borde jag inte bry mig om det, eftersom att det är min blogg med mina tankar. Där jag skriver det jag vill skriva och ingenting annat. Men någonting tar emot. Kanske är det även för att jag själv kan blicka tillbaka på det negativa (ofta någonting som skaver och gör ont inom mig) och återuppleva smärtan igen? Jag plågar mig själv på det sättet, kanske tar det emot därför jag vet att jag kan göra det återigen.. Jag vet inte. Vem vet. Inte ni, inte jag, ingen. Vi lämnar det.

Kvällen har spenderats hemma bara, grovt tråkigt, men vad ska man göra när man inte har något liv. Praktiken var usel idag, men jag hoppas på en bättre dag i morgon.

Jag skriver mera senare, och om inte så hörs vi i morgon!

Puss!
 

I'm so tangled up in you.


Praktik

Godmorgon på er! Just nu sitter jag vid mitt tomma skrivbord på marknadsföringsavdelningen på Siemens, där jag praktiserar. Det är tyst och skönt, men väldigt tråkigt för tillfället, haha. Jag har inte alls mycket uppgifter att göra, vilket är tråkigt, men jag har inte varit här länge alls, så jag antar att jag får nöja mig med den megauppgiften jag fick från början. Den orkar jag dock inte syssla med hela tiden, utan tar den lite hipp som happ, så får vi se vad som kommer emellan, haha.
Jag träffade Bella Baby som praktiserar i huset mitt emot mig nu på morgonen, så vi tog en morgonluffarabdulla tillsammans, för att sen gå in hit och sätta oss och häcka som två idioter.

Det suger faktiskt ganska rejält med praktik just när det handlar om media, för det mesta inkulserar datorer, och det blir man jävligt trött på i längen. Att sitta vid en dator sex timmar om dagen, fem dagar i veckan, går bara inte. Hjärnan och kroppen går inte med på det. Man blir alldeles för uttråkad och sprallig i kroppen. Fan, ge mig lite äventyr istället för en jävla dumburk, haha! Äsch bara att stå ut, bara sisådär åtta veckor kvar.

Nu ska jag underhålla mig på något annat vis. Bara två timmar och tjugo minuter kvar till lunch.. suck. Bjuder på några härliga sommarbilder jag tagit, och funderar på att skriva ut och sätta upp somewhere hemma? Vad tycker ni?

<3 <3 
<3 <3 <3

Puss på er.

Mot stan.

Trots febern, snuvan och allt annat skit som ligger i min kropp och lurar, ska jag snart bege mig till stan en sväng och träffa Bella och Cicci. Vad vi ska göra vet man aldrig, luffa runt lite, käka på donken kanske. Blir ju inte direkt förvånad om vi gör det, haha. Inte direkt ovanligt att det är där med en flottig cheeseburgare i handen vi hamnar tillslut efter en liten promenad.

Helst av allt just nu skulle jag vilja få ett sms från en speciellt person där det står "kom hit?" Jag hade sprungit iväg av lyckan, haha. Iallafall nästan. Hans kramar, pussar, fan... På något sätt hatar jag att erkänna det för mig själv, men hans närhet, hans kramar och pussar är värda så jävla mycket just nu. Oc h kanske inte bara just nu, utan väldigt ofta. Men jag ska inte vara den som tjatar nu. Jag vill känna mig uppskattad och känna att han vill ha mitt sällskap, men då får han fan be om det också, jag ska försöka att inte göra det.. även fast det lockar med att skicka iväg ett sms, men nej. Its time to stå på sig och jag ska försöka. Jag har redan klarat av del ett, nu är det del två som gäller också. Wish me good luck eller något.

Jag känner mig peppad på att blogga igen, så jag hoppas verkligen att kraften och lusten håller i sig. Men nej, nu ska jag springa iväg till pendeltåget.

Puss!

Ny bloggstart?

Hej hallå, har ni glömt bort mig? Haha, jag tror det va? Det var typ alldeles överdrivet längesen jag skrev, men det har bara blivit så. Massa saker som kommit emellan och så vidare. Jag tappade glöden där ett tag, men nu kanske jag är back on track igen? Vem vet. Vi får väl se hur det går.

Trots att jag inte prioriterat att blogga så har jag nästan varje dag gått in på den och frestats av det jag tidigare skrivit, att jag verkligen vill skriva, men ändå har jag inte gjort det? Jag förstår verkligen inte var problemet ligger. Kanske är det så att jag inte vill skriva på grund av att jag vet att mycket av det som skulle skrivas ut är negativt, eftersom så mycket skit hänt under den senaste tiden? Mja, kanske är det så. Jag vet faktiskt inte.

Jag har faktiskt inte alltför mycket att skriva just nu, men jag hoppas att jag tar mig i kragen och skriver ikväll igen.

Puss på er ( mest på min ängel )

RSS 2.0