It's a new day, with new probs.

Hej där, gott folk (om någon nu läser? Släng in en kommentar och visa att ni läser vettja, vore roligt att veta!). Idag är det en ny dag, vilket betyder nya tag, nya problem, nya lösningar. Allt ordnar sig tillslut, även fast jag är en negativ skit 50% av min vakna tid. Just nu sitter jag vid praktiken och gör absolut ingenting. Idag har jag ingen ork alls att pyssla med att sortera produkt bilderna, men jag antar att jag inte har så himla mycket val heller. Men jag sätter väl igång om en stund.. och kör i slowmotion eller någonting.. bättre än inget. 

Idag blir det lunch i solen, alldeles ensam. Mamma var snäll och gjorde iordning en pastasallad med kyckling till mig i morse, så det ska jag sitta och gluffsa i mig ute i solen. Låter faktiskt väldigt mysigt, eller vad tycker ni?

Ikväll lutar det mot en utgång med Bella, Madde, Denise med flera. Ingen aning om vilka som följer med om det nu blir av, men det visar sig antar jag. Pratade bara med Madde lite hastigt igår, så jag har ingen aning om någonting, haha. Men det löser sig väl mot kvällen. Jag hoppas det blir av nu iallafall. Saknar både Denise och Madde som en gnu. Obehagligt längesen jag umgicks med dem, jättesynd verkligen. Vi har haft jävligt många bra stunder tillsammans.. Men ikväll hoppas jag blir minst lika bra!

Nu ska jag sysselsätta mig med någonting annat roligt.

Puss!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag läser =P

Ha så skoj ikväll!!

2009-04-24 @ 10:49:09
URL: http://annamopp.blogg.se/ny
Postat av: Cecilia

jaaag med :))

pusselipusspusspuss

2009-04-24 @ 11:08:28
URL: http://cecilianygren.blogg.se/
Postat av: Cilla

Mig readar din blogg! :D

2009-04-24 @ 12:00:05
URL: http://nordutgang.wordpress.com
Postat av: Liz

Klart jag läser din blogg =D

Pussar!

2009-04-24 @ 13:42:03
URL: http://dublinbaby.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0