Im a bit off.

Hej, mitt namn är Emma, om ni inte visste det. Jag antar att ni håller på att glömma bort mig? Var ju ett tag sen jag skrev så att säga. Seg jag är! Haha, men jag har faktiskt en anledning. Har haft fullt upp med att renovera rummet, shoppat och så vidare. Sen har jag samt umgåtts med en viss sötnos också, och nej det pirrar inte alls i magen när jag tänker på han den där söta krabaten. Hihi. Lalala. Jag är oskyldig.

Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu, ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen bestämma vad jag ska ha för kläder ikväll och sådär. Det blir nog trevligt. Hemmafest på Tyresö med Bella, Becca och Johanna. Kommer bli underbart med mina flickor! Hihi.

Hör av mig nästa år. Gott nytt år!
Puss!

Renovering pågår!

Jaha, så sitter jag här igen. Dagen har varit lång, typ. Haha. Gick upp hyffsat tidigt för en gångs skull och nu sitter jag här, nästan helt slut och trött. Får jag inte sova långt in på dagen blir jag trött som en gris direkt, haha. Jag är omänsklig, nästan.
Vi har iallafall flyttat ut alla mina saker från min rum till vardagsrummet och likaså med Mollys saker. Vi ska ju nämligen måla om i morgon, och köpa nya möbler och sådär på Ikea. Så idag har vi rivit ner och flyttat ut allting och spacklat och slipat. Färgen jag kommer ha på mina väggar är blodrött och det kommer bli så jävla vackert, haha. Jag älskar rött, inget nytt.

Nu ska jag hjälpa Kenneth med att räkna ut hur många kvadratmeter det ska vara färg på, man måste ju veta hur mycket färg de ska blanda i affären.

Hör av mig.

Aj aj aj

Nu är det typ natt för min del, tänkte alldeles strax lägga mig i sängen och glo på tv om de nu går något bra, annars sätter jag väl på någon bra film. Min mage mår verkligen inte bra just nu, helt sjukt. Har aldrig haft såhär ont förrut, usch. Nästan så man blir orolig. Men men, jag överlever troligtvis tills i morgon iallafall, får väl se hur bra jag mår då. Jag överlever nog, hoho.  Jag skriver mera i morgon antar jag!

Puss puss!

Jag gillar dig verkligen! ;$

Första krogrundan avklarad.

Godmorgon, godkväll och godafton eller något annat fint. Här sitter jag på min kära barstol och funderar över gårdagen, typ. Haha. Jag var för första gången ute på krogen ("wow vad stort" eller inte) och Johanna fick äran att vara mitt sällskap. Vi var på 360 hela kvällen och jävlar vad roligt jag hade!

Kvällen började med att jag mötte Bella och Becca vid Södra station och sedan gick vi till Donken en snabbis för att de skulle äta. Jag tittade bara på, för en gångs skull. Haha. Efter det mötte vi upp Johanna utanför 360, och sen lämnade vi småungarna (*retas*) och gick in.

I början av kvällen gick vi mest runt och snackade med folk, eller ah Johanna som känner alla gjorde det. Jag flöt bara med i princip. Haha. Vi mötte upp lite folk hit och dit, drack en smirnoff ice, eller två, eller tre. Och en drink som smakade.. jag vet inte. Den var ingen höjdare iallafall. Sen dansade vi som tokar också, vilket är det man ska göra ute! Det var härligt, men det går fan inte och dansa nykter, de är en sak som är säker, men man lär sig väl de också, Haha. Och hm, vad gjorde vi mer? Jo bet varandra gjorde vi. Hahaha. Jag har världens fläskigaste blåmärke på armen, och det är tack vare Johanna. Grr, you bad girl. Haha, herregud vad flippade vi var en stund där alltså, men det är så det ska vara. Kvällen bara sprang förbi, vilket var väldigt synd men det är ju ett tecken på att man hade det jävligt roligt. "Tiden går fort när man har roligt", ja de har ni säkert hört förrut. Haha.

När klockan blev tre stängde 360, så vi hämtade våra grejer i garderoben och gick ut. Mötte upp en snubbe, och fick följa med på efterfest på scandic hotell. Hahaha. Så kan det gå. Där hade vi det jävligt trevligt iallafall, de tre snubbarna rev hotellrummet och vi skrattade rövarna av oss, det var längesen jag skrattade så mycket faktiskt. Hade sån jävla kramp i magen, helt otroligt. Sängarna låg upp och ner vända med folk under och över? Hahaha, jag känner mig inte alls skyldig till att vara över.. Lalala. Översvämmning i badrummet med en sova Janne i, snea tavlor, kraschade sängar och fem skrattande idioter. Ja herregud så det kan gå, jag hade det jävligt roligt iallafall och det är väl det som är det viktigaste? Visst?

<3

Vad mer kan man säga om kvällen? Jo, vid fem tiden började vi ta oss mot pendeltåget i kylan. Usch. Och så var ju självklart hela Södra station stängd, så vi satte oss vid en busshållplats och väntade. Så fick vi sällskap av två snubbar också? Vad dom nu ville oss kan man ju undra. Johanna jag hoppas du memorerade hans visa-kort nummer! Haha. Ah och sen var väl kvällen i princip slut, kramade hejdå till Johanna och hoppade på tåget hemåt.
När jag kom hem däckade jag direkt i sängen till Teletubbies vid kvart över sju. Jävligt lyckad kväll om jag får säga det själv, det får vi allt ta och göra om Johanna!

<3 <3

I morse när jag vaknade hade jag så sinnessjukt ont i magen, jag visste inte var jag skulle ta vägen. Haha, och ser man på - mensvärk! Det var en udda känsla, hade glömt bort hur ont de gjorde, har ju trots allt gått månader sen, hahaha. Okej, nog om det kanske. Jag ska sluta tycka synd om mig själv, eller inte. Känns skönt att veta att man är kvinna fortfarande iallafall.

Nu ska jag lägga mig och glo på en film tror jag, orkar inte sitta upp. Gör uselt ont, men jag hör väl av mig senare, eller någon annan dag, haha. You know me.

Puss!

Nu äre jul igen, å nu äre jul igen.

Julafton nummer två idag då. Mormor och Molly har kommit, och snart hoppas jag väl att min bror pallrar sig hit så vi kan börja öppna paket. Sen till middagen kommer kusinerna och moster. Blir nog mysigt. Även fast jag fortfarande tycker att julen är överskattad och blä. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt.

I morgon ska vi ut och leta efter en bärbar dator till mig, wiho! Kommer bli asnajs att ha en man kan ligga med i sängen och glo på tv, och ta med sig lite överallt. Kommer dock bli en ännu större datanörd än vad jag redan är, men äsch. Vad spelar det för roll? Har man kommit såhär långt kan man väl likaväl gå hela vägen? Eller vad säger ni.

Nu ska jag göra annat. Eller något.

Puss!

God jul!

Jag har tänkt på en sak som händer mig väldigt ofta när jag verkligen är på blogghumör om nätterna. De är att det inte fungerar att logga in på publishme? Varför inte? Vad är problemet? Jag blir lika irriterad varje gång, haha.

Igår kväll vid tiotiden snodde jag mammas och Kenneths bärbara dator och la mig i sängen och glodde på en skräckis. Den var ganska kass, iallafall slutet. Sen låg jag där och segade och glodde på tv fram till halv fyra tiden. Det var härligt, så ska livet vara! Lite sällskap skulle dock inte ha skadat, men sånt man får ta. Jag ska köpa en bärbar nu på mellandagsrean, fan vad skönt det kommer bli! Kommer bli världens lataste, men det gör inget. Visst?

Idag är det julafton, hoho. Gud så roligt, eller inte. Jag känner ingen skillnad mot andra dagar. Jag tycker bara att julen är överskattad, tråkigt nog. Men snart ska jag bege mig till min bror och därefter kommer pappa och hämtar oss vid halv två tiden, så ska vi hem till honom och käka massa gott och ha det trevligt. Blir nog bra.

Uppdaterar ikväll när jag kommer hem.

Puss!

Hejdå!

<3

Jag har världens bästa mamma.

Nu har jag efter några timmar tagit mig upp ur sängen, duschat och precis öppnat en iskall energidryck. Livet är underbart ibland. Haha. Fick frukost/lunch på sängen av mamma idag, och fyfan vad snällast hon är. Jag hintade lite lätt om att "åh vad gott det skulle vara med bacon och makaroner", haha. Och de första hon sa då var "sådär säger du ju bara för att du vill att jag ska laga det åt dig.." Haha. Och så gick hon upp och gjorde det också. Hon är så jävla dum, men ändå inte. Världsbäst är hon, - min mamma!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska troligtvis till Solna Centrum en sväng och köpa ett par jeans och en tröja/jacka. Men vi får se, annars ska jag väl iallafall följa med mamma och Kenneth och köpa julgran, hihi. Jag har noll julkänsla och det suger! Men i morgon får man julklappar, de är aldrig fel.

Hör av mig senare.

Puss

Otroligt.

Det är helt sjukt hur man kan roa sig själv kvällar som denna egentligen. Hur fort har inte tiden gått och vafan har jag gjort genom dessa timmar? I princip INGENTING. Suttit här, lyssnat på musik och skrivit med människor. Vissa människor som jag inte skulle krossas av att förlora och vissa som gör mig så jävla glad. Det är helt otroligt tycker jag; hur en kväll, egentligen en hel dag, kan försvinna för egentligen ingenting? Dagarna bara springer förbi och snart sitter man väl här och är åttiofem år gammal och har döden vid dörren, usch. Hemskt.

Jag tycker det är helt otroligt att vissa människor på något vis når mig så jävla djupt. Det kan räcka med att dessa få människorna som jag känner såhär till kan säga ett litet ord till mig och det kan sprida lycka i hela min kropp. Vissa skulle säga att det är kärlek, men det är det verkligen inte. Jag kan inte direkt sätta fingret på vad det är och vad det kallas, men det är en sån ljuvlig känsla. Det är dom människorna man verkligen inte vill förlora, såna som man vill ha instängda i sitt hjärta resten av sitt liv. De är deras händer man vill krama om när döden väntar. Tragiskt men sant.

Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma om en ängel.

Puss

Opepp.

Jag känner att min blogg typ börjar rinna ut i sanden.. men samtidigt som den gör det så vill jag det verkligen inte. Vad fasiken är problemet egentligen? Jag vet att jag har sagt det så många gånger förr, men jag förstår verkligen inte? Jag älskar att skriva, jag älskar att blogga om mitt liv, och jag har oftast någonting att blogga om? Varför gör jag det då inte? Jävla ungjävel jag är, haha. Skrattretande.

Nu har jag nyss varit och tvättat bort en ansiktsmask, haha. Fan vad het jag var i den alltså. Går inte att beskriva med ord, vågar dock inte slänga upp någon bild här, haha. Vill inte skrämma bort folk alldeles för mycket.

Dagen har varit väldigt, ehm. Kort. Haha. Gick upp ur sängen vid två tiden och sen gjorde jag mig iordning och var ute med hunden. Sen åkte jag så småning om till Solna Centrum med Malin, min pluttiduttunge. Finns ingen jag älskar så mycket som henne, så det så.

Jag har inget flyt i skrivande idag? Återkommer senare. Jag lovar! Haha.

PUSS!

Lyckad 18årsdag!

Tack så jättemycket till alla som kom och grattade mig igår! Det värmer massvis. Och tack för en sjukt lyckad kväll, den kommer jag inte glömma i första taget.


<3

Nu ska jag gå och återhämta mina krafter från underjorden eller något. Uppdaterar senare eller någon annan dag!

Puss!

GRATTIS PÅ MIG, HOHO!

Jaha, så var man 18 år också, myndig och allt. Var tar livet vägen egentligen?´Haha, man hinner ju för tusan inte med för fem öre. Men sånt är livet antar jag? Haha. Mamma och Molly kom in till mig i morse och sjöng så vackert (host) och så fick jag en bukett söta rosor av dem. Så söta. Mamma hade varit och köpt dem vid Statoil halv fem i morse, galning!

Ikväll är det fest som fan och det ska bli otroligt jävla roligt. Bara att hoppas att alla som sagt att dom ska komma, kommer också. Och inte ballar ur. Men det ska nog gå bra, jag har ju iallafall mina lööövers vid min sida och då blir allt kul! Visst, visst? Haha.

Jag är så jävla pepp. Det kommer bli otroligt jävla roligt! Nu ska vi snart äta jullunch, sitter i skolan.

PUSS FRÅN EN 18ÅRIG EMMA MOHLÉN!

<3

Boom boom boom

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot bussen till Solna centrum. Ska träffa Bella och Johanna där, sen har vi ett och annat att göra. Har faktiskt inte speciellt mycket mer att säga just nu, men jag uppdaterar senare ikväll, om jag hinner? Har massa att göra!


<3

Puss!

Poff så blev jag glad och förväntansfull igen.

Idag var en bra dag, iallafall typ, mitten av den, haha. För än är den ju inte slut. Hade foto hela dagen och det var rätt meningslöst, gjorde bara en uppgift som tog typ.. några minuter? Ovärt som tusan, men ändå rätt intressant faktiskt. Iallafall om man vill arbeta som fotograf längre fram i livet.

Mötte Malin i Kista vid halv typ tre tiden och sen gick vi runt och kollade här och där. Hittade en jättefin klänning som jag nu köpt! Känns jättebra. Jag och mamma ska bara sy in den lite i morgon och sen är den helt perfekt. Nu känns det bra på riktigt. En liten sexig lemur kommer jag att bli, en 18årig lemur. Mohahaha.

Nej nu orkar jag inte skriva mer. No skrivlust as usual, men puss på er.

Nu skiter jag i det här.

Det är min 18årsfest, och jag har inga kläder? Var och köpte klänningen jag nu trodde jag gillade så jävla mycket, men fan heller. Den är alldeles för lång och man får en konstig överkropp i den. Jag nästan hatar den.

Jag hatar mig själv också förövrigt och det är tack vare en jävla människa, ska inte lägga hela skulden på den människan men bra jävla mycke ligger i dennes händer. Tack så mycket, tack. Jag orkar inte ens skriva någon jävla horblogg. Skiter i det här nu.

En 18årsfest utan mig kanske? Låter perfekt.

Hej.

Jag är en lemur..

..liten och söt. Pff, det kan ju diskuteras. Haha, jag är iallafall inte en fisk som vissa andra, höhö. Nej nu ska vi inte vara såna. Jag kom just precis hem. Har varit med Johanna i stan några timmar och det var trevlans. Efter vi käkat lunch på Donken så gick vi allihopa till Nacka forum, eller Forum Nacka som det så fint heter, och kollade runt i affärer, hittade min klänning men såklart var draglåset trasigt, suck. Men hittade dock samma i Slussen idag, dom måste fått in flera? Eller så var tjejen jag frågade efterbliven, så kan de ju också ha varit.
Hittade iallafall två klänningar, så nu har jag beslutsångest över vilken istället. Suck. Jag önskar så himla mycket att jag inte hade så himla mycket komplex med min kropp, speciellt höfterna. De förstör allt, verkligen allt. Jävla heffaklumpar. Usch.

Aja, får sova på saken eller något. Nu ska jag gå och duscha, jag ser ut som en jävla prickikorv på grund av glittret från alla klänningar som har provats!

Later bitches.

Bråttom!

Okej? Varför bloggar jag? Min buss går om 8 minuter, haha. Aha, redovisning i PoF och sen naturkunskap, sen idrott som jag inte ska vara med på. Rolig dag, inte. Ska till Nacka forum efter lunchen och försöka hitta en jävla klänning, wish me good luck, kan behövas

Nej nu väntar min powerking på mig i kylskåpet och bussen går snart. Hoho, var duktig jag är om jag inte missar bussen.

<3

Jag vet att jag ser förjävlig ut på mitttersta bilden, men jag orkade inte se exakt lika jävla dan ut. MÅSTE SPRINGA!
Hejs.

Suckiluckie

Fan vad irriterad och allt där intill jag är just nu. Efter skolan åkte jag med Emma och Cicci en sväng till Slussen för att kolla lite på Gina, jag är på jakt efter en fin klänning tills på fredag. Testade några där och jag blev så himla kär i en av dem! Men dom hade såklart inte min storlek, som vanligt. Alltid samma visa.
Så jag och Emma åkte vidare in till stan och gick till två Gina Tricot affärer där, men där hittade vi inte ens klänningarna överhuvudtaget? Så det var ju kört. Jag ringde Molly och fick sällskap till Solna centrum, där klänningarna inte heller ens verkade existera? Så vi for vidare mot Kista, och där fanns dom inte heller. Vad fan är problemet? Alltid när jag hittar någonting som sitter bra och som jag tycker är fint rakt igenom, så finns de inte? Jävlar vad arg jag blir. Jag hatar att vara 1.53 centimeter lång, vara kurvig och ha de former jag har, klädhelvetena passar ju inte? Finns knappt någonting som sitter fint. Deprimerande är fan vad det är.

Och det känns ju kul att alla andra kommer vara mycket finare än mig på min egna 18års-fest. Jätteroligt, jätteuppiggande, jättemotiverande. Verkligen.

Ibland vill man bara, blä. Jag vet inte, gå upp i rök?


I wonder if I could..

<3

Nu ska jag njuta av min iskalla powerking och lyssna på bra musik.
Puss!

Jag borde klara det.

Jag älskar att blogga, så varför gör jag det inte då? Jag säger suget efter att skriva varenda dag, men ändå blir det små uppehåll här och där. Jag måste ta mig i kragen och klara det, för någon där är det väl iallafall som läser? Haha. Dream on, Emma.

Nu har jag precis vaknat, tvättat håret och gosat en sväng med hunden som ligger i soffan och ser halvdöd. Är det inte underbart att ha en hund i huset som nästan är morgontröttare än en själv? Haha, så jävla go är han.
Idag har vi bara en svenska lektion på schemat, och hur mycket suger inte det apballe? Helt onödigt att åka dit för att sitta i skolan i en och en halv timme för att sedan åka en timme hem igen, känns helt värdelöst. Planera scheman kan ju inte Mediagymnaset göra iallafall. Men vad gör man inte? Tar sig i kragen, åker och gör det man ska. Iallafall försöker.. Att vi kommer bli halshuggna av svenska-läraren är en annan historia, haha. Får väl se om Emil räddar oss som han sa.

Nej, nu måste jag börja göra mig iordning och sådär. Fyra dagar tills jag fyller 18 nu, och fan vad jag längtar till festen! Jag känner på mig i mina never att det kommer bli en oförglömlig kväll, så det får vi hoppas på. Vill du komma? Ring, bha ring, öppet för alla. (Mja, i princip alla)

Uppdaterar senare för nu jävlar ska Emma "Emmuut" Mohlén börja blogga igen.

Puss!

Give me the skrivlust back!

Livet är inte speciellt roligt och händelserikt just nu. Skrivlusten har dessutom sprungit och gömt sig totalt. Väldigt tråkigt för jag känner verkligen suget efter att skriva, men när jag väl börjar finns det ingenting att säga. Den kanske dyker upp någongång inom snar framtid, det får man ju varje fall hoppas.

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv. Och i morgon ska jag sova hela dagen, observera hela!

Godnatt


Emma <3 Fotografera

Nu har jag pysslat en stund med fotouppgiften vi hållt på med några veckor, jag är dock inte klar än. Jag är väldigt seg, men det är bara för att jag tar sån tid på mig till varje genrer. Jag vill ju att det ska vara perfekt! Perfektionist - javisst!

 <3 <3

Kan jag använda någon? Vad tycker ni?



Tears never dry

Och så slutar den här kvällen (rättare sagt natten) också i tårar. Jag önskar att jag fick ett slut på det här, frågan är bara hur? Jag har ingen aning och då blir det svårt att nå det. Vet inte hur jag ska ta mig igenom det här. Det fungerar inte att vara glad ena sekunden och gråta andra. Jag vill vara ständigt glad, och inte bara på utsidan, utan även på insidan.

Jag behöver någon, och det kan ingen säga någonting annat om. För jag behöver någon, det är det enda som kan laga mig.

Förövrigt så var Twilight jättebra. Man skrattar massvis och gråter massvis. Jag rekomenderar den verkligen. Så se den!

Nu ska jag gå och borra ned huvudet i min kudde och fälla tårar, det känns bättre sen.

Godnatt

Tar sin lilla tid.

Nu har jag precis kommit upp ur sängen och även hunnit med att duscha. Visst är jag snabb? Haha. Klockan är fan redan halv fem, usch, det är nästan skam. Men, men, är man världens morgon/dagströttaste så är man. Och det är ju trots allt lördag, så varför inte unna sig något gott?

Idag ska jag troligtvis på bio med Bella, Malin och Becca. Filmen blir Twillight och så mycket bra som jag har hört av den, så hoppas jag att den är asbra, har riktigt höga förväntningar nu.

Min skrivlust är på semester, vilket jag antar att ni har sett senaste dagarna. Ni får ursäkta mina otroligt tråkiga inlägg, men det är så det kan gå.

Uppdaterar senare,
later pep's

Natten är ung

Jag har haft en trevlig dag, kväll, natt. Trots att mitt humör kanske inte var det bästa idag på dagen. Hade myskväll/filmkväll/svullkväll hemma hos Bella med Cicci och Malin. Det var underbart, som vanligt. Jag älskar sånt, mer sånt till folket och alla skulle vara gladare!

Nu är jag trött som tusan och ska jag strax se på CSI och sen nana, orkar inte skriva mer.

Puss


Något jag inte kan ta.

Det finns vissa saker jag verkligen inte orkar med eller accepterar. Det är falskhet. Alla älskar inte alla, det är en självklarthet. Men varför kan man inte iallafall bete sig trevligt? Alla  är fan värd att  bli bemött på ett trevligt vis, och inte på ett iskallt och okänsligt sätt.

Skolan blir bara på något sätt bara värre och värre, jag kan inte direkt sätta fingret på vad det är som gör det så, men det går fan bara utför. Jag hatar att se människor må dåligt, jag hatar se människor behandla andra dåligt. Jag har någonting inom mig som skaver och känns fel. Någonting står inte rätt till. Hur mycket jag än vill förändra det, så känns det som en omöjlighet.

Varför låtsas vara någons vän för att dagen efter vara den's fiende? Jag förstår verkligen inte.


I need you to try, to save me.

Allting jag önskar mig just nu är att må bra. Slippa huvudvärken, slippa febern, slippa hostan, slippa förkylningen. Bli frisk helt enkelt. Men så jävla lätt ska det inte vara, nejnej.

Blä. Och inget plugg har jag fått gjort idag heller. Jag är så jävla dålig.

Jag önskar att jag hade en öppen famn att slänga mig i, känna armar svepa om mig, där man bara kan ligga och känna sig trygg, Är det för mycket begärt?

Jag orkar inte skriva.


I'll be ready for a fight

Om man tänker på vilken tid jag ska upp i morgon, så borde jag verkligen sova för längesen. Men icke sa nicke, klart som fan att jag inte gör det.
Har inte bestämt mig om jag ska gå till skolan i morgon eller inte, suck. Har världens beslutsångest, som vanligt. Det känns så jävla värdelöst att gå, men samtidigt vet jag att jag har en del viktiga lektioner. Känns ändå tragiskt att jag ska gå en dag till i skolan med feber, så jag antar att jag får ta febern i morgon när jag vaknar och se då? Ja. Så får det bli. Det löser sig nog på något vänster.

Om en halvtimme ska jag krypa ned i sängen och kika på Navy Cis och förhoppningsvis somna efter det.

Förlåt för att min blogg har blivit så tråkig på sista tiden, men skrivlusten försvann samtidigt som livslågan. Man kan ju hoppas att den dyker upp från ingenstans snart igen. Det är frustrerande att vara utan.

Good night.

Please take me back to London? [v]

Förjävligt.

Nu sitter jag i skolan och gör absolut ingenting. Vi har bosatt oss vid ett par datorer och sitter här, degar och kollar runt på massa onödiga saker. Blä, jag är inte alls peppad på att göra skolarbete eller på någonting annat heller för den delen.

I morse när jag vaknade tog jag febern, låg då på 37.5. Och det är för mig ganska mycket feber för normalt ligger jag på runt 35,9. Börjar bli jätteansträngande nu faktiskt. Varit ute och farit flera dagar i rad med feber i kroppen och det kan jag lova tär på krafterna..

I eftermiddag ska jag till Kenneth's jobb där jag ska APU:a och hälsa på dem. Blir på marknadsföringsavdelningen så jag tror att det kan bli skoj att hålla till där och se vad de sysslar med om dagarna.

Nu måste jag ut och ta friskluft innan jag svimmar.

Puss


Öppna ögonen.


<3

Om du ändå kunde se med dina egna ögon hur illa du gör mig.

Jag skulle göra allt.

Jag saknar att bara sitta på det där jävla golvet i vårat rum på vandrarhemmet och vara helt tysta, för att sedan brista ut i skratt åt något av allt de roliga som hände oss. Jag saknar att bara sitta där på älsklingsgatan med en iskall redbull i handen och skratta åt allt jävla folk som passerade. Jag saknar att äta all jävla äckelmat som gjorde en så jävla illamående efteråt. Jag saknar att hälsa på snubbarna på vandrarhemmet varje gång man gick in och ut. Jag saknar att bara gå fram och tillbaka på gator där man aldrig någonsin gått förut. Jag saknar att höra Laxen säga "nononono". Jag saknar våra disskutioner om isbjörnar. Jag saknar alla jävla pundare på vandrarhemmet. Jag saknar den svenska prästen. Jag saknar alla blickar vi drog åt oss. Jag saknar att ligga i sängen på vandrarhemmet trots att fjädrarna skar in i ryggen. Jag saknar Mcfly-konserten. Jag saknar våra mysiga stunder på toaletten. Jag saknar fan till och med brandlarmet mitt i natten och "hoho-mannen".

Jag skulle göra allt för att få åka tillbaka, och stanna. Jag hatar att vara här, på ett ställe där man inte är lycklig. Jag vill så gärna åka tillbaka, nu, nu, nu.


<3
 <3 <3 
<3 <3 <3


Sjukling.

Nu ligger jag här hemma i soffan med hunden vid fötterna och datorn i knät, istället för att vara i skolan. Fan för det, fan för att vara sjuk rättare sagt. Igår hade jag massa feber och låg i sängen fram till sju-åtta på kvällen. Mådde rent ut sagt förjävligt, men det känns lite bättre idag måste jag ta och erkänna. Huvudvärken är iallafall inte lika extrem, men febern är kvar. Det känns kan jag lova. Blä.

Jag orkar inte skriva så mycket mera, faktiskt. Får ta och uppdatera när jag känner mig piggare.

Puss!

RSS 2.0