Ser ingen anledning längre.

Jag trodde inte att det fanns någon värre skola än Distra, faktiskt. Men det kommer dagar då jag faktiskt börjar tveka på det som en gång var så himla säkert för mig. Mediagymnasiet går bara mer utför i mina ögon för varje dag som går och det är grymt frustrerande. Inga lektioner ger en någonting, inga kunskaper, ingen lärdom. Ingenting känns viktigt längre, och det är inte bara för att jag ser det från den vyn utanför att allting bara.. är det. Alla ger en det intrycket, både lärare och elever. Jag har ingen annan direkt anledning till varför det är så, men jag vet att det finns många som håller med mig. Vi har tider vi ska komma till lektioner, för att sitta bort tiden och sen åka hem? Så har denna vecka varit. Ingenting har man tagit till sig eller tyckt varit roligt.
Självklart beror det på min motivation hit och dit också, till vissa delar. Men skolan, lärarna och resterande elever påverkar en så himla mycket. Det känns så jävla värdelöst allting. Och det är jobbigt. Jag vill göra bra ifrån mig, jag vill gå till skolan och ha kul. Men vissa dagar (läs: alldeles för många dagar) känns bara meningslösa. Man åker en timmes väg dit och en timmesväg hem, för ingenting? Totalt värdelöst.

JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT JÄVLA LESS PÅ SKITEN. En bluff tycker jag att det är. Alla säger att de är så bra, blablabla. Bullshit. Jag är pissed off, och ska strejka i morgon och fredag. Sen är det lov och då ska jag försöka hitta krafter någonstans ifrån, och skita i vad alla andra tycker, tänker, och gör. Jag ska fan kämpa. På något sätt.

Nu ska jag lägga mig i sängen och prata med Emil, punkt slut.

Puss!

Misslyckad

När ska min blogglust komma tillbaka? Jag saknar den som fan. Jag har suttit och läst igenom alla inlägg jag skrivit sen jag började blogga och nu skriker fingarna efter att få skriva ett långt och inlägg. Hjärnan däremot säger andra saker, vad ska jag skriva? Hur ska jag skriva det och vad vill jag få fram? Det har jag ingen aning om och det är just precis det som tar emot. Haha. Svårt allt ska vara då.

I fredags vad jag ute med Bella, Nato, Johanna och massa annat folk. Vi hade supertrevligt. Först lagade vi käk hemma hos Nato, förkrökade lite och fixade oss. Sen begav vi oss till Nivå 22 vid fridhemsplan för att dricka lite. Det var supermys och är definitivt ett ställe jag kommer besöka ofta, underbart! Sen begav vi oss till Dembow, haha. Och ja, det kunde vi väl ha skippat. Haha.  Det var jättetrevligt ändå måste jag säga, men är nog inget ställe jag kommer fortsätta att gå till, haha. Absolut inte, en visit där räcker gott och väl. Sen vid två tiden begav vi oss hem till Miguel och efterfestade tills klockan var 8 på morgonen, då var man lagom trött kan jag säga. Var en jävligt ... händelserik efterfest alltså, även fast jag ångrar en sak så jävla mycket, men det är smällar man får ta och fan, fem minuter av sitt liv kan man väl leva med att man tog fel beslut och gjorde någonting man inte ville? Usch, ja. Äsch. Jag orkar inte ha ångest över det, det får mig inte att må bättre.. Klockan gick och gick, och jag fick bästa (läs: sämsta) sovplatsen när klockan var runt åtta. En sketen liten fotölj, haha. Men men, två timmars sömn blev det och det är väl bättre än inget. Jag hade en sjukt trevlig kväll/natt/morgon iallafall och det tackar jag er alla som fan för <3 Bella, jag älskar dig. Utan dig vore allt meningslöst. Tack för att du lyser upp mitt mörker och får mig att kämpa som ingen annan. Du & jag baby.

 

<3 <3 <3

Nu ropar sängen och tvn. Innan tårarna kommer, igen.
Puss!

Faller.

Ont.

Det är ingen bra tid.

Stolt!

Jag känner att jag börjar hamna i en bloggsvacka igen, eller vad man nu ska kalla det. Har inte haft någon ork alls att skriva, men nu jävlar tvingar jag mig själv, haha. Någonting i mig vill skriva, men orken räcker inte till. Suck så lat man kan vara.
Just nu kanske jag inte är alltför sugen på att skriva eftersom jag precis har skrivit klart min engelska uppsats! Jag är så stolt över mig själv. Började skriva idag och ble helt färdig. Har hunnit rätta den typ hundra gånger också, så nu är jag faktiskt nästan nöjd. Fast ah. Kommer inte få mer än ett godkänt i engelska b iallafall, så. Varför vara för stolt när jag gör så jävla dåligt ifrån mig? Äsch. Nu är den klar iallafall, ska bli skönt att lämna in den i morgon.

Inatt sov jag tre timmar och ändå har jag orkat med hela dagen. Det känns jävligt duktigt alltså, haha. Låg och pratade med Emil i telefon hela natten och det var verkligen uppskattat! Jättemysigt var det verkligen. Tack gode gud för att såna som han finns till, vad vore världen annars?
Trots lite sömn orkade jag sitta tre timmar vid en dator och designa min energidryck, haha. Det är i grafisk design vi sysslar med det. Rätt skoj när man har en idé faktiskt. Sen efter grafen hade projket och företagande där vi hade prov. Satt och skrev i över två och en halv timme och det är jag också jävligt stolt över. Hade inte pluggat ett skit, men jag hade tur att man fick ha våran pärm med massa skit i, annars hade det inte fungerat. Jag hoppas på ett godkänt iallafall.

Nu ska jag snart lägga mig i sängen tror jag. Om det inte blir lite telefonsnackade ikväll igen. Men det visar sig. Jag kanske skriver mera i morgon, beroende på hur seg jag är. Haha, man vet ju aldrig med mig. Men det kanske ni har lärt er vid det här laget?

Pusspuss!

Naturkunskap

Hej, godmorgon, tja. Nu sitter jag i skolan och har naturkunskap, vilket suger! Vi har världens sämsta lärare och dessutom är det världens tråkigaste ämne, så, haha, värre kan det inte bli.
Idag mår jag lite bättre på alla sätt och vis och det känns skönt. Men bättre kan det vara, men det är väl bara att vänta! Just nu är jag bara så otroligt jävla hungrig och har ont i magen, men jag har Donken att se fram emot. Haha. Så sjukt jävla hungrig, aaah!

Äsch, jag skriver mer senare när jag kommer hem. Slutar vid två tiden, så är väl hemma någongång.
Puss!


Trött, ont, trött, ont.

Idag är en väldigt mycket mindre bra dag. I morse vaknade jag vid nio, duschade och fixade och begav mig sedan till plugget för en, väldigt onödig lektion. Jag, Emma, Cicci och Bella har fått skjuta fram våran historia lektion så vi börjar tidigare och slutar tidigare, och dessutom är det bara vi fyra där då, så himla skönt eftersom jag avsyr hälften av dom andra i gruppen.. Var en väldigt intressant genomgång Anders hade idag, trots att jag höll på att spy några gånger, haha. Hemskt att ha sån här mensvärk, brukar jag inte alls få, men jo nu minnsan! Nu ska kroppen plåga mig lite extra, när jag har annat ajaj att tänka på. Suck. Efter det åkte jag iallafall hem och sov två timmar, det var gudomligt skönt.

Mamma ringde nyss till Tyroon i percing studion eftersom att jag fegade ur och inte vågade, haha. Pinsamt när man låter som man gör och dessutom håller jag gärna käften och vilar tungan när jag får tillfälle för det. Han sa iallafall att det inte alls är någon fara att tungan fortfarande (!) blöder, för att det kan blöda upp till en vecka efteråt. Så pust, nu kan jag andas ut lite, haha. Jag vet egentligen att det inte är någon fara men det är bara själva grejen att det är i munnen som gör mig nojjig, jag vill ju inte att någonting ska gå fel.. Ska in dit om typ två dagar och lipa lite för honom och se så att allt ser finfint ut, men det gör det nog!

Nu ska jag försöka få i mig lite pasta och bacon.

Pusspuss!

Good morning

God morgon allesammans, haha. Eller rättare sagt god förmiddag, eller är det eftermiddag? Hahaha. Idag är det verkligen ingen bra dag och det kändes direkt när jag vaknade i morse. Världens mensvärk och en öm tunga är faktiskt ingen höjdare.. jag lovar.  Svullnaden har typ släppt helt och hållet idag och det är väl skönt, fast den varar lite, iallafall gjorde i morse när jag vaknde. Lyckades nog skölja bort det mesta.. som tur är. Snuskigt! 
Nu sitter jag och försöker få i mig en macka, det går sisådär. Var inte riktigt en smart idé eftersom brödet blir klibbigt och gärna fastnar runt staven.. wellwell, något måste jag ju få i mig. Bara att kämpa.
Snart ska jag hjälpa mamma att färga håret och sen ska jag nog lägga mig och vila en stund, har så otroligt jävla ont i magen.. Hör av mig någongång! Puss på er!

<3

It can only get better

Let the sun refuse to shine
It won't be long before the days are brighter
If every step's an uphill climb, oohh
Carry on until they feel much lighter
For all the clouds up in the sky, oohh
For all the teardrops in our eyes

It can get only get better
Be still my heart
It can only get better
We've come this far
It can only get better
I know it hurts
For what it's worth
It can only get better

If he should ever come our way
Dry the tears and look somewhere above him
Might be easier to say than to do
But just pretend that you no longer love him
When your back's against the ropes, oohh
When you miss someone the most

<3

RSS 2.0