Jag är inte död

.. bara för att jag inte skriver. Jag är bara så otroligt less på att få kommentarer på saker och ting jag skriver, och på att folk jag inte vill ha någonting att göra med, läser och kommenterar. Därför har jag en ny blogg nu. Som ingen här kommer att få veta om. Jag har den för min egen skull och ingen annans. Likadant varför jag skriver, jag skriver för min skull och inte för dem som läser. Jag har aldrig skrivit om saker jag vet att folk vill läsa om, utan jag skriver det jag vill och om det jag har inom mig.

Nu vet nu. Jag är inte död. Jag gör bara ett uppehåll här. Bloggen kanske blir raderad också? Jag ska tänka på det.

Jag blir så jävla förbannad.

ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS ljkfhldvd fvl uianf äoaDV  FVBÄvnäwsdvSDVÖjdvn S DSDNÅosnÄS

Så, alla nöja och glada nu? Delete. Raderat. Borta.


Nästan omöjligt..

.. att vara tröttare än vad jag är just nu. Ögonen vägrar hålla sig öppna, sjukt frustrerande. I morse när klockan ringde snoozade jag så länge jag kunde, tills jag i princip rullade ur sängen och gick och fixade mig. Det var plågsamt med andra ord. Funderade verkligen på att stanna hemma, men duktig som jag är tog jag mig själv i kragen och åkte. Så nu sitter jag här vid mitt kära (läs: kanske inte) skrivbord och driver runt lite. Orkar inte börja med uppgiften jag fick av Sten igår på direkten, tar tag i den lite senare.
Just nu pratar jag med Denise på msn och väntar på att hon ska skicka över lite bilder från när hon och jag var och fotograferade varandra för ett tag sen. Vill ha lite att redigera. Vi prata även om att vi ska åka och fota igen om någon vecka eller så. Det är verkligen skitkul, både att stå framför och bakom kameran, haha. Och är man grymma som oss, blir bilderna skitbra och man kan stolt säga att det var man själv som tog dem eller att det är en själv på bilden! Ruskigt roligt.

I morgon ska jag som sagt inte praktisera utan åka med Bella till skolan. Vi får göra i princip vad vi vill där, så vi hade tänkt fota lite. Typ göra något slags fotoprojekt eller så, kan bli ruskigt skoj bara vi kommer på något bra tema att följa. Time will tell i morgon när vi slår våra klocka huvuden ihop. Haha.

Äh, det var nog allt för nu, jag hör av mig senare, guys.

Puss!

You'll see some day, that all along the way I was yours to hold.

Nu sitter jag här på min barstol, framför min dator, i mitt röda rum, med världens bästa Skillet på högsta nivå, förstår inte att jag inte tröttnar på dem. Kan lyssna om och om igen. Och de är just de jag gjort i något år snart. Underbara texter, underbar musik, underbara röster. You just gotta love it!

Hur som helst, stan med Bella och Cicci var väldigt trevligt. Vi kollade affärer hit och dit, gick runt lite och åt. Ja, det vanliga ungefär. Jag hittade dock ingenting, vilket suger, men vi får se. Ska kolla mer någon annan dag.

Jag tänker inte skriva mer än så tror jag, för tankarna börjar sättas i snurr i min skalle. Och fortsätter jag att acceptera dem, kommer det sluta med att jag sitter här gråtandes, och det vill jag inte.


En sista sak bara,
jag gillar dig verkligen som fan.

Stan.

Nu ska jag alldeles strax röra mig härifrån för idag, väldigt skönt! Dagen har gått bra, varit lite slapp men det är absolut ingenting jag kan klaga på, haha. Tackar och tar emot snarare.
Ska inte hem nu på en gång, utan först in en sväng till stan och möta upp mina älsklingar, så får vi se vad vi ska hitta på. Tror de blir att bara rent allmänt umgås och shoppa lite smått. Om pengarna räcker till, vi får se.

Hör av mig ikväll.
Puss!

<3

Its been a while

Var ett tag sen jag skrev nu och det ber jag om ursäkt för, men tiden har inte alls räckt till det, haha. I torsdags var det ju valborg och den firades med mina flickor, mycket trevligt! Först grillning hemma hos mig och därefter begav vi oss mot Solna centrum för att kika en snabbis på majbrasan där. Stannade dock inte länge alls eftersom vi var tvunga att åka ända till Orminge sen, så direkt när brasan var tänd var vi nöjda och började bege oss mot Slussen. Cicci hoppade av där och vi andra åkte vidare. Kvällen blev jävligt härlig, dricka, massa skratt, foton, dansande och allt vad det nu innehöll. Avslutades med en förjävlig bussresa till Slussen där vi käkade Donken och därefter begav oss hem till Bella för att sova. Sjukt skönt var det och vi alla slockande på dirr.

På lördagen vaknade vi upp och va rmindre pigga. Becca var nog den som var mest pigg, och eftersom att den jäveln aldrig blir bakis så var hon uppe och skuttade, haha. Medans jag och Bella låg kvar halvdöda i sängen. Tog en powernap på två timmar gjorde vi också och då tror jag Becca tröttnade lite på oss och åkte hem, haha. När vi sedan vaknat till liv igen åt vi frukost och satt ute i solen och snackade ett tag och därefter begav jag mig hemåt. - Tack för en finfin valborg! <3 Ni betyder mest.


<3

Fredagen blev knas, och ännu mer knas, men väldigt trevlig tillslut ändå. Lördagen vaknade jag upp med en underbaring, så satt vi ute i solen och njöt hela förmiddagen. Så jävla härligt. En kramig snygging, en cigg och strålande sol, de slår fan allt! Riktigt mysigt var det. På eftermiddagen blev det att åka till pappa i Djursholm eftersom han fyllde år. Bror och jag var där och käkade middag och hade det enkelt bara trevligt. Grillade, bror sattpå altanen och spelade gitarr, solen sken och allt kändes bara så himla bra för stunden. Känns som att dom stunderna är svåra att finna nu för tiden..

Efter middagen begav jag mig ända bort till Skogskyrkogården för att träffa Bella och Becca. Vi rökte lite vattenpipa, åt chips, kollade på film och hade det jävligt trevligt bara. Vid halv ett tiden begav vi oss hemåt. Åkte till centralen och fick vänta i en jävla halvtimme på tåget, för att sedan åka hem och vänta en timme och därefter ta en försenad jävla nattbuss tillbaka till centralen, haha. Där missade jag precis tunnelbanan och gjorde Sebbe lagom glad. Skyll inte på mig, skyll på bussen. När jag gick av i Zinkens satt han så snällt och väntade på mig i trappan. Min batman, cooling med keps och kallingar å hela kitet liksom, haha. När vi gick hem mot honom var det redan ljust och fåglarna kvittrade, sjukt frustrerande var det sen att lägga sig i sängen men solen inlysandes och höra dom förbannade jävla fåglarna, haha. Men vi båda däckade på dirren och sov gott. Vaknade därefter vid tolv tiden av att elakingen viskar tjockis i mitt öra och kramar om mig, haha. Inget ovanligt dock, brukar låta så.

Begav mig hemåt vid ett tiden efter en liten shopping runda på Ica. Och väl hemma hände ingenting spännande alls. Tog en fotorunda och en promenix till affären, ingenting mer. Men jag kan säga att det var jävligt skönt att sova i sin egna säng, dock hemskt att vara ensam när man haft sällskap ända sen i torsdags.. men sånt är livet. Bara att ita ihop och vara glad.

Nu sitter jag på pratiken och gör ingenting. Sten är min "handledare" den här veckan eftersom att Rebecca är nere i Göteborg på mässan dom har där. Han verkar jävligt upptagen just nu, så någon uppgift har jag inte fått ännu. Men äsch, det kommer väl.

Jag hör av mig senare, så får vi se vad som händer och fötter.

Puss!

RSS 2.0